sağlık açısından da iyi değil canım ya4 kupa kahve icmisim bugunyatana kadar birkac tane daha icerim kesin. Kahveyi gunde 3e dusurebilsem cok iyi olacak.
şey eee ben
Evet canim o yuzden azaltmak istiyorum zaten. 3 kupayi gecmesem cok iyi olacaksağlık açısından da iyi değil canım ya
ya evde yemek yoktu. tantuni söyledik:/ saat 16.00 idi. ondan sonra sadece fıstık yedim bir avuç.ne yedin tarti oncesi, tatli ya da hamurisi degildir insallah nisan sonuna kadar 3 kilo vermemiz lazimmm
Erken yemissin ya bir sey olmaz ben de tatli ya da kek borek falan sandimya evde yemek yoktu. tantuni söyledik:/ saat 16.00 idi. ondan sonra sadece fıstık yedim bir avuç.
canım nokta ve paragraf kullansan daha okunabilir olacak :)Bende bugun sabah ac karinla bir bardak ilik limonlu su bir bardak limonlu korbonatli su kahvalti iki zeytin uc dilim peynir bir tabak sehriye corbasi çeyrek somon ekmk bir kac tane domates bir kac tane salatalik bir brdk sekersiz çay
oğlen bir hslama yumurta ikindi bir portakal ceyrek elma
akşam 4 tavuk izgara ceyrek lavaş bir kozlenmis biber iki dilim kozlnmis domaTes bir brdk ayran iki yudum da kola iki saat sonra iki bardk sekersiz cay 1.5 ltr su bir bardk yesil çay karin egzersizi ve kalca bacak egzersizi
o şişlik bol çaydandır gece tuvalete kalkarsın sık sık gider:)Kizlar bende dayanamadim.1dilim elma.1 tane cekirdekli kurabiye bol cay ictim...karnim sisti.bari sabaha kadar inse..
ben hedefi değiştiriyorum hedef 70 kilo :)) ben pek heyecanlı değilim tartı konusunda çünkü artı bile görebilirim.Yarin kac kg cikicaz acabasıkıldım siskoluktan
Bugun 400 eksi ciktim zaten. 64.9 hayali kuruyorum ama zor hayal yarin icin :))ben hedefi değiştiriyorum hedef 70 kilo :)) ben pek heyecanlı değilim tartı konusunda çünkü artı bile görebilirim.
bence sen en azından bi 400 gram vermişsindir.
Ben bildigim icin fark etmedim yazida uzun olunca cok haklisin dikat ederimcanım nokta ve paragraf kullansan daha okunabilir olacak :)
Bende yeni mutfaktan ciktim, bulasik ti toplamaydi derken tertemiz oldu.yarin kardesim patates salatasi goturcek okula onuda yaptim..atiştirmamak için su içip durdumBu gece zor geçiyor benim için acıkmadım ama çamaşır ütü falan derken yoruldum aklım mutfağa gidiyor tartı için tutuyorum kendimi
Tut kendini canim yaz geliyo kotlarimizin ya da sortlarimizin icine tisort falan sokup kemer takalim artik :))Bu gece zor geçiyor benim için acıkmadım ama çamaşır ütü falan derken yoruldum aklım mutfağa gidiyor tartı için tutuyorum kendimi
Hos geldin aramiza. Ne zamandir diyettesinBende yeni mutfaktan ciktim, bulasik ti toplamaydi derken tertemiz oldu.yarin kardesim patates salatasi goturcek okula onuda yaptim..atiştirmamak için su içtip durdum
Valla bundan sonra çok dikkatli olmalıyız zaman daralmaya başladıTut kendini canim yaz geliyo kotlarimizin ya da sortlarimizin icine tisort falan sokup kemer takalim artik :))