- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.961
ben zumbada iyi terliyorum bide jillian michaels teyzedebiraz ısınıp terlemen lazım bende normalde çok terleyen bi insan değilim ama nefes nefese kalıp kendimi paralayınca sırılsıklam olmasam bile biraz nemleniyorum :)))
elaprenses yazmıştı bikaç sayfa önce, ayran detoksu. emzirmeye engel olacağını düşünmüyorum, çok sağlıklı görünüyor. sadece o ayranın içine salatalıkla beraber haşlanmış kabak gibi sebzeler ekleyebilirsin daha besleyici olması için
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
yag sokturdugu icin shezoya sutu icin gerekli olan seyleri ata bilir o yuzden yapmasin. camamberimm
yapsam mı yapmasam mı:26::26:
geçen sene baya terliyodum jillian ile ama bu sene yok terleyemiyorum belki hamladıgımdandıro zaman yanlış yapıyorsun hareketleri dilvin. tabi eğer kardiyo yapıyosan. daha çok yaylan, daha hareketli, canlı bi şekilde yap bak bakalım terliyo musun terlemiyo musun.
ben de terlemekten nefret ettiğim için çok uzun ve zorlayıcı kardiyo yapmıyorum. leslie 5 mil fena değil, diğer 2 mil falan çok basit, "popomu koltuğa yapıştırmaktan iyidir" sporu :)
onun dışında brazil butt lift'in cardio axe ı var yarım saat dans, çok zevkli, tam kararında terletiyo.
cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ela da bize tablo şeklinde düzenliyor
elaprenses yazmıştı bikaç sayfa önce, ayran detoksu. emzirmeye engel olacağını düşünmüyorum, çok sağlıklı görünüyor. sadece o ayranın içine salatalıkla beraber haşlanmış kabak gibi sebzeler ekleyebilirsin daha besleyici olması için
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
yag sokturdugu icin shezoya sutu icin gerekli olan seyleri ata bilir o yuzden yapmasin. camamberimm
hııı anladım, ama bana normal diyetten pek farklı görünmemişti. sırf sebze suyu falan diil çünkü protein yağ var. ama elaprenses haklı bebeğin biraz büyüsün bari sonra yaparsın Şizo.
ben zumbada iyi terliyorum bide jillian michaels teyzede
baskan sen çalışıyosun hemde spor yapıyosun benim hiç halim kalmıyo napıyım yıgılıp kalıyorum her yerim agrıyo
tamam o zaman yapmıorum canımyapma canim ne geregi var daha 40 in yeni cikti sabret ...zaten yardimci sana emzirme var sende... acele etme sennn gayet iyi gidiyorsun hatta cok bile verdinnn ..
Allah bilir ben evlenirsem nolurum yaa :18:aahhh ahhhh ne sen sor ne ben söliyim sabah 6:25 te kalkıyorum 7 de evden çıkıorum akşam saat 18 de işten çıkıyorum 19 da evde oluyorum eşimle beraber geliyoruz eve hemen üstümü değişip elimi yüzümü yıkadıktan sonra mutfağa atıyorum kendimi dünden pişirdiğim yemekleri ısıtıp salata falan yapılacaksa yapıp sofrayı hazırlıyorum yemekler yeniliyor sofra toplanıyor bulaşıklar makinaya diziliyor ve yarın için yemek yapmaya başlıyorum yemeğimi pişiriyorum mutfağımı topluyorum meyve hazırlıyorum eşimle yarım saat oturup meyve yiyip tv izliyoruz sonra ben bisikletin tepesine geçiyorum 1 saat bisiklet sürüyorum sonra biraz gerilme hareketleri yapıyorum ve çöpü falan çıkarıp 15-20 dk oturup sonra yatıyorum bu arada saat 23:15 falan oluyor
hergün spor yapmıyorum gün aşırı yapıyorum yada kendimi çok yemiş şiş hissediyorsam yapıyorum . tempo böle
hııı anladım, ama bana normal diyetten pek farklı görünmemişti. sırf sebze suyu falan diil çünkü protein yağ var. ama elaprenses haklı bebeğin biraz büyüsün bari sonra yaparsın Şizo.
yaa simdi camamberim biz farkliyiz o farkli yaniltmak istemem...emzirdigi icin cok daha kaloriye ihtiyaci var... bizden gidiyorsa ondanda gidecektir...2 gunde 1,5 iki kilo diyo... bu karisimda..
emzirenler ayda en en en en fazla 1,5 2 vermesi lazim..
eee sen yapicakmisin peki yanima arkadas ariyorumm
yaa simdi camamberim biz farkliyiz o farkli yaniltmak istemem...emzirdigi icin cok daha kaloriye ihtiyaci var... bizden gidiyorsa ondanda gidecektir...2 gunde 1,5 iki kilo diyo... bu karisimda..
emzirenler ayda en en en en fazla 1,5 2 vermesi lazim..
eee sen yapicakmisin peki yanima arkadas ariyorumm
ben yapıcam, 2 gün mü yapıyoruz eloş'un annesi?
ben yapıcam, 2 gün mü yapıyoruz eloş'un annesi?
ikigun deneyelim istersenn... 2 gun sonunda kilo veriliyomu bakalim bir...
ikigun deneyelim istersenn... 2 gun sonunda kilo veriliyomu bakalim bir...
tamam ptesi-salı mı yapıyoruz? ona göre malzemeleri alıyım. bir de ayran yerine kefir kullansam sorun olmaz herhalde?
siz bi yapın oluyosa bizde yapalımmikigun deneyelim istersenn... 2 gun sonunda kilo veriliyomu bakalim bir...
pazartesi yapalimm ...valla kefir daha iyi olabilir..tamam ptesi-salı mı yapıyoruz? ona göre malzemeleri alıyım. bir de ayran yerine kefir kullansam sorun olmaz herhalde?
siz bi yapın oluyosa bizde yapalımm
:)))) tamam
Allah bilir ben evlenirsem nolurum yaa :18:
şuan uykusuzluktan masada uyuyacamm
ama bugun mutlaka spor yapıcam kararlıyımmmm
eger yapmazsam bana ceza verin 500 ip atlama 100 mekik gibi ciddiym ceza verin banaaaa