hedef 50 kilo olmak.. :)))

biraz ısınıp terlemen lazım bende normalde çok terleyen bi insan değilim ama nefes nefese kalıp kendimi paralayınca sırılsıklam olmasam bile biraz nemleniyorum :)))
ben zumbada iyi terliyorum bide jillian michaels teyzede
baskan sen çalışıyosun hemde spor yapıyosun benim hiç halim kalmıyo napıyım yıgılıp kalıyorum her yerim agrıyo

Son düzenleme:
geçen sene baya terliyodum jillian ile ama bu sene yok terleyemiyorum belki hamladıgımdandır
bakalım yapıcam bugun bişeyler artık

ben zumbada iyi terliyorum bide jillian michaels teyzede
baskan sen çalışıyosun hemde spor yapıyosun benim hiç halim kalmıyo napıyım yıgılıp kalıyorum her yerim agrıyo

aahhh ahhhh ne sen sor ne ben söliyim sabah 6:25 te kalkıyorum 7 de evden çıkıorum akşam saat 18 de işten çıkıyorum 19 da evde oluyorum eşimle beraber geliyoruz eve hemen üstümü değişip elimi yüzümü yıkadıktan sonra mutfağa atıyorum kendimi dünden pişirdiğim yemekleri ısıtıp salata falan yapılacaksa yapıp sofrayı hazırlıyorum yemekler yeniliyor sofra toplanıyor bulaşıklar makinaya diziliyor ve yarın için yemek yapmaya başlıyorum yemeğimi pişiriyorum mutfağımı topluyorum meyve hazırlıyorum eşimle yarım saat oturup meyve yiyip tv izliyoruz sonra ben bisikletin tepesine geçiyorum 1 saat bisiklet sürüyorum sonra biraz gerilme hareketleri yapıyorum ve çöpü falan çıkarıp 15-20 dk oturup sonra yatıyorum bu arada saat 23:15 falan oluyor

hergün spor yapmıyorum gün aşırı yapıyorum yada kendimi çok yemiş şiş hissediyorsam yapıyorum . tempo böle

shezo bak deneyimimi paylasiyim. senle bebek buyudukce uykusuzluk artiyo..vucutta sut daha azaltiyo.. hele ek gidalara gecince bebek 5 aydan sonra emmeyi azaltinca... vucudun sut uretmesi icin yaglara ihtiyaci var... sen agirdan git.. ole vucudu sasirtcak seyler sana gore degil ... ayy panik oldum... iste yapma sakinnn ...

Allah bilir ben evlenirsem nolurum yaa :18:
şuan uykusuzluktan masada uyuyacamm
ama bugun mutlaka spor yapıcam kararlıyımmmm
eger yapmazsam bana ceza verin 500 ip atlama 100 mekik gibi ciddiym ceza verin banaaaa

Günaydın Kızlar

Nekadar hızlı ilerlemiş sayfalar bi hafta giremedim almış başını gitmiş valla:)

Kızlar ben bu hafta hiççç biş yapamadım aksine yiyebildiğim kadar abur cubur yedim hiç kasmadım kendimi çünkü haftasonu küçük bir kaza geçirdim ve yemek falan yapma işi bende iptal oldu dolayısıyla düzen şaştı şaşıncada bu hafta izin verdim kendime ve hoooppp kiloları alıverdim

Geçen hafta 53.4 iken
Bu hafta 53.8 oldum +400 gr geliverdi bana

Ama geliceğini bile bile herşeyi her saate kısıtlamadan yedim ama biraz midem bulandı tabi.
Bu bulantıdan mutlu oldum ama bünye alışmış artık çok istemiyor ve tepki veriyor bu beni mutlu etti önceden daha da fazla isterdi ama şimdi midemi bulandırdı süper bişi :)

*** Kendimi avutuyorum bununla birazcık :)

Elacım ben bu ayran detoksunu 3 hafta önce falan bi denedim öle yazıldığı gibi 1.5 -2 kilo falan gitmedi bende ama 500gr anca gitti.

İlk 2 içmede aa iimiş içilebilir falan dedim ama saat 6 gibi falan midem bulandı ve 10 'a kadar yapamadım benim son ögünüm 6 gibi falan oldu ama yılmadan yaptım.

Birde hazır ayranla yapmayın ben ilk gün öle yaptım çok sulu oldu rahatsız etti Yoğurda biraz su ekleyerek koyu cacık kıvamında olursa tüketimi daha kolay oluyor. ben maydanoz dereotu falanda ekledim onlar daha bi yenilir kıvama getirdi cacık gibi oldu o zaman. Bi deneyin bakalım İnşallah sizden daha fazla gider

Allah bilir ben evlenirsem nolurum yaa :18:
şuan uykusuzluktan masada uyuyacamm
ama bugun mutlaka spor yapıcam kararlıyımmmm
eger yapmazsam bana ceza verin 500 ip atlama 100 mekik gibi ciddiym ceza verin banaaaa

yaa öle deme ben bekarkene eve gttiğimde yemek hazır sofra hazır olurdu annem çalışıyorum yoruluyorumdur diye bulaşık bile yıkatmazdı bana evlenene kadar yemek yapmamışımdır çalıştım gezdim tozdum şimdide bide çocuk olursa nasıl idare ederim diyorum hafta içi hiiiç temizlik yapmıyorum sadece evim dağılmamasına çalışıyorum çiçeklere su falan veriyorum bide mutfakla ilgileniyorum bulaşıktı yemekti falan c.tesi günü süpür sil toz al alış veriş yap çamaşır yıka/as nevresim değiş duşakabini ovala yemek yap ve akşamına pert oluyorum pazar günüde yatıyorum dışarı çıkıyoruz p.tesi salı için yemek yapıyorum öle geçiyor bebek gelince bide onla ilgilen gece 3-4 defa uyan temizliğide arttırmam gerekicek çocuklu ev olunca daha çabuk kirlenir ve daha temiz olması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…