hedef 50 kilo olmak.. :)))

merhaba kızlar
kilo bildirimi yapıyorum
bugün 56,4 kiloyum bi haftadır doğru düzgün kilo veremedim ve diyet yapamıyorum motive olmam gerek

Günaydın kızlarr cuma günü geldi çattı hepisinizin yorumlarını okudum herkesin bir şekilde - lerde olması sevindirici kornetçi dilvin spor yapaydın kesin 300-400 gr eksilmiştin neyse sen yinede yediklerine dikkat etmeye devam et.
su perisi iyi olduğuna sevindim merak ettik seni ameliyatının nasıl geçtiğini iyiysen sorun yok nasıl olsa kilo verirsin önemli olan sağlığın

kızlar geçen hafta biliyorsunuz + daydım tabiki bağırsak sorunlarımın olduğunu söylemiştim bu hafta bu konunun üzerinde durdum yoğrutlu semiz otu kefir gibi denemelerim oldu ve sonuçta aldım :)

geçen hafta--- 53,9 kg
bu hafta ----- 53,0 kg :nazar: :nazar: :nazar:

- 900 gr gitmiş :nazar: :nazar:

kornetçi dilvin spor yapaydın kesin 300-400 gr eksilmiştin neyse sen yinede yediklerine dikkat etmeye devam et.
ya baskan benim halim dumandı şu son bi hafta helede 3 gündür o kadar misafir agırladım ev işi mutfak derken nasıl vermem kilo aklım almıyo ama ciddi şekilde vucudum düzene şekile girmiş bu moralimi bozmadı bugun hareket yapar mıyım bilmiyorum yürüyerek pershopa giderim o kesin sadece:KK52:

ya baskan benim halim dumandı şu son bi hafta helede 3 gündür o kadar misafir agırladım ev işi mutfak derken nasıl vermem kilo aklım almıyo ama ciddi şekilde vucudum düzene şekile girmiş bu moralimi bozmadı bugun hareket yapar mıyım bilmiyorum yürüyerek pershopa giderim o kesin sadece:KK52:

biraz ter atmayı dene toksinlerinden kurtul yeşil çay iç metabolizmayı çok iyi çalıştırıyor vücudunun şekile girmesi çok motive ediyor insanı :)

merhaba kızlar
kilo bildirimi yapıyorum
bugün 56,4 kiloyum bi haftadır doğru düzgün kilo veremedim ve diyet yapamıyorum motive olmam gerek

şizocum sen de detoksa katılırsın, o zaman kesin gider kilolar. spor yapabiliyo musun şu sıralar?

Günaydın kızlarr cuma günü geldi çattı hepisinizin yorumlarını okudum herkesin bir şekilde - lerde olması sevindirici kornetçi dilvin spor yapaydın kesin 300-400 gr eksilmiştin neyse sen yinede yediklerine dikkat etmeye devam et.
su perisi iyi olduğuna sevindim merak ettik seni ameliyatının nasıl geçtiğini iyiysen sorun yok nasıl olsa kilo verirsin önemli olan sağlığın

kızlar geçen hafta biliyorsunuz + daydım tabiki bağırsak sorunlarımın olduğunu söylemiştim bu hafta bu konunun üzerinde durdum yoğrutlu semiz otu kefir gibi denemelerim oldu ve sonuçta aldım :)

geçen hafta--- 53,9 kg

maşallah :nazar: ya ben de kefir yapmak istiyorum evde, annem yıllar önce yapıyodu, mayasını nerden buldunuz?

ben spor yaparken kolay kolay terlemem kii:KK19:

o zaman yanlış yapıyorsun hareketleri dilvin. tabi eğer kardiyo yapıyosan. daha çok yaylan, daha hareketli, canlı bi şekilde yap bak bakalım terliyo musun terlemiyo musun.
ben de terlemekten nefret ettiğim için çok uzun ve zorlayıcı kardiyo yapmıyorum. leslie 5 mil fena değil, diğer 2 mil falan çok basit, "popomu koltuğa yapıştırmaktan iyidir" sporu :)
onun dışında brazil butt lift'in cardio axe ı var yarım saat dans, çok zevkli, tam kararında terletiyo.

Gunaydinlar hepinize cok guzel ya :-) hepinizin azmi paylasimlari cok iyi birbirinizi motive tarzlariniz falan bugun kilolara bakma gununuz mu? Birde taze zencefili kullandinizmi suyunu? :-)

şizocum sen de detoksa katılırsın, o zaman kesin gider kilolar. spor yapabiliyo musun şu sıralar?

maşallah :nazar: ya ben de kefir yapmak istiyorum evde, annem yıllar önce yapıyodu, mayasını nerden buldunuz?

canım ben geçen hafta marketten ekerin hazır kefirini aldım pazar günüde sütçüm geliyor hazır kefiri maya olarak kullandım maya tuttu sölle yaptım:

pazar günü sütçüden aldığım sütü bir güzel süzüp kaynattım.
sonra 1 kg lık konserve kavanozuna aldım
parmağımı ne çok yakacak nede ılık olacak sıcaklığa gelmesini bekledim (saat 12:30 gibiydi)
2 yemek kaşığı almış olduğum hazır eker kefirden ilave ettim kaşıkla karıştırdım sofra bezine sarıp sarmaladım.
akşam 22:30 gibi örtüsünü açıp hiç kalkalamadan buzdolabına koydum.
p.tesi günü kefirim hazırdı :)

.

Gunaydinlar hepinize cok guzel ya :-) hepinizin azmi paylasimlari cok iyi birbirinizi motive tarzlariniz falan bugun kilolara bakma gununuz mu? Birde taze zencefili kullandinizmi suyunu? :-)

ben zencefilden nefret ederim, kokusundan bile. o yüzden denemedim ama metabolizmayı çok hızlandırdığını biliyorum. içince sıcak basıyomuş. ben metabolizma hızlandırmak için kahve ve acı biberden yararlanmaya çalışıyorum.

yapamıyorum canım bebekten ya nasıl ki bu detoks emzirmeye engel değilse yaparım tabi ki

canım ben geçen hafta marketten ekerin hazır kefirini aldım pazar günüde sütçüm geliyor hazır kefiri maya olarak kullandım maya tuttu sölle yaptım:

pazar günü sütçüden aldığım sütü bir güzel süzüp kaynattım.
sonra 1 kg lık konserve kavanozuna aldım
parmağımı ne çok yakacak nede ılık olacak sıcaklığa gelmesini bekledim (saat 12:30 gibiydi)
2 yemek kaşığı almış olduğum hazır eker kefirden ilave ettim kaşıkla karıştırdım sofra bezine sarıp sarmaladım.
akşam 22:30 gibi örtüsünü açıp hiç kalkalamadan buzdolabına koydum.
p.tesi günü kefirim hazırdı :)

.

çook teşekkürler betacım deniycem bunu. sütçü de yok burda ben organik sütle yapmaya çalışcam.
şu ayran detoksundaki ayran yerine kefir kullanmak daha yararlı olur sanki.

ben zencefilden nefret ederim, kokusundan bile. o yüzden denemedim ama metabolizmayı çok hızlandırdığını biliyorum. içince sıcak basıyomuş. ben metabolizma hızlandırmak için kahve ve acı biberden yararlanmaya çalışıyorum.

Himmm anladim acemilik iste mazur gorun beni :-) bunun disnda bir konuyu daha takip ediyorum da oradaki bir arkadas bahsetti :37

cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz ela da bize tablo şeklinde düzenliyor

yapamıyorum canım bebekten ya nasıl ki bu detoks emzirmeye engel değilse yaparım tabi ki

elaprenses yazmıştı bikaç sayfa önce, ayran detoksu. emzirmeye engel olacağını düşünmüyorum, çok sağlıklı görünüyor. sadece o ayranın içine salatalıkla beraber haşlanmış kabak gibi sebzeler ekleyebilirsin daha besleyici olması için.

geçen hafta--- 53,9 kg

:KK9::KK9: supersin btiskomm iki nazar boncugu takacam sana

sen yapma shezo senin icin pek iyi olmaz.. sut kalitesini bozar ..

çook teşekkürler betacım deniycem bunu. sütçü de yok burda ben organik sütle yapmaya çalışcam.
şu ayran detoksundaki ayran yerine kefir kullanmak daha yararlı olur sanki.

ben detoksu sağlıklı bulmuyorum tabi çok çeşidi var illaki aralarında çok iyileride vardır

ben sütçüyü tesadüf eseri buldum bizim buralardada yok üst komşumun bebeği var o çocuğuna yoğurt mayalamak için bulmuş alıyordu adam köyden geliyormuş bende almaya başladım yoğurtdumu kendim mayalıyorum şimdi bide kefir mayalıcam :)

:KK9::KK9: supersin btiskomm iki nazar boncugu takacam sana

sen yapma shezo senin icin pek iyi olmaz.. sut kalitesini bozar ..

teşekkürler ela geçen haftanınki ile bu haftanın - leri birleşti bence :)) kilo azaldıkça gitmeside zor oluyor gelecek hafta regl olcam kesşn yine + da çıkarım regl dönemlerimi hiiç sevmiyorum :KK35: :KK35: şişlik ağrı yorgunluk :KK37:

X