hedef 50 kilo olmak.. :)))

Btacım süpersin tebrik ediyorum seni bu hafta yarışı sen kazandın :) :nazar:

Ben bu hafta saldım çayıra mevlam kayıra yaptım :) önümüzdeki hafta bakalım ebru şallı skinny jeans dvd sini aldım onu yapmaya başlamayı düşünüorum umarım etkili olur tabi yediklerimede dikkat etmem lazım gerçi benimde reglim yaklaşıyor ama inşallah azcıkta olsa kilo veririm

günaydın kızlar bu sabah 2 yumurta pişirdim vede 4 girisini yedim 2 ince belli tek çekerli çay içtim umarım fazla değildir yediğim sabah tartıldım 63 teyim tabikide:)):18:

Btacım süpersin tebrik ediyorum seni bu hafta yarışı sen kazandın :) :nazar:

Ben bu hafta saldım çayıra mevlam kayıra yaptım :) önümüzdeki hafta bakalım ebru şallı skinny jeans dvd sini aldım onu yapmaya başlamayı düşünüorum umarım etkili olur tabi yediklerimede dikkat etmem lazım gerçi benimde reglim yaklaşıyor ama inşallah azcıkta olsa kilo veririm

yaa bende ebru şallı skinny jeans almayı düşünüyorum ama mayıs sonuna doğru bakalım o zamana kadar istediğim ölçülere ulaşamazsam alıcam başlamadan önce bacaklarını kalçanı göbeğini ölç bakalım nasıl etki ediyor kaç cm incelme yaşıcan benim önümüzdeki hafta regl haftam ve regl olduğumda hep + da çıkıyorum bakalım nolcak ebru şallı bu dvd için çok iddalı konuşuyordu inşallah iddası tutuyordur.

Elacım ben bu ayran detoksunu 3 hafta önce falan bi denedim öle yazıldığı gibi 1.5 -2 kilo falan gitmedi bende ama 500gr anca gitti.

İlk 2 içmede aa iimiş içilebilir falan dedim ama saat 6 gibi falan midem bulandı ve 10 'a kadar yapamadım benim son ögünüm 6 gibi falan oldu ama yılmadan yaptım.

Birde hazır ayranla yapmayın ben ilk gün öle yaptım çok sulu oldu rahatsız etti Yoğurda biraz su ekleyerek koyu cacık kıvamında olursa tüketimi daha kolay oluyor. ben maydanoz dereotu falanda ekledim onlar daha bi yenilir kıvama getirdi cacık gibi oldu o zaman. Bi deneyin bakalım İnşallah sizden daha fazla gider
ben haftada 200 veriyorum :KK1: baksana... bana 500 de yeter.. ben yogurdu mayaliyorum tamam kati kivamli yaparim cakilcimmm :))))
günaydın kızlar bu sabah 2 yumurta pişirdim vede 4 girisini yedim 2 ince belli tek çekerli çay içtim umarım fazla değildir yediğim sabah tartıldım 63 teyim tabikide:)):18:

gunaydin dilara:KK3: gayet guzel ama sekerle vedalass bence ..bende bazen kahveme atiyorum bir tane aymasam super olacakta.. ama cayi ve yesil cay tarzi seyleri. sekersiz icerim

gunaydin dilara:KK3: gayet guzel ama sekerle vedalass bence ..bende bazen kahveme atiyorum bir tane aymasam super olacakta.. ama cayi ve yesil cay tarzi seyleri. sekersiz icerim

aslında gün içinde hergün 2 fincan yeşil çayım ve 1 tane türk kahvesi var bunları şekersiz rahat içiyorum nedense çaya 1 tanede olsa atıyorum şekeri sevmem normalde tatlıdan uzak yaşıyorum misafirlikte bile tatlıyı tadarım eve bile dışardan pasta v.s almam sevmediğim için :KK31:

Son düzenleme:
yaa bende ebru şallı skinny jeans almayı düşünüyorum ama mayıs sonuna doğru bakalım o zamana kadar istediğim ölçülere ulaşamazsam alıcam başlamadan önce bacaklarını kalçanı göbeğini ölç bakalım nasıl etki ediyor kaç cm incelme yaşıcan benim önümüzdeki hafta regl haftam ve regl olduğumda hep + da çıkıyorum bakalım nolcak ebru şallı bu dvd için çok iddalı konuşuyordu inşallah iddası tutuyordur.

valla super betisko.. ben 4 sene evvel yapmistimm mutis iceltiyo.. bence mayis sonu bekleme... ben senin yerinde olsam 20 dk bisikleten sonra ustune plates yaparim... biliyorum aksama cik yorgun oluyorsun.. ama engelin yok...en azindan haftada 3 gun

aslında gün içinde hergün 2 fincan yeşil çayım ve 1 tane türk kahvesi var bunları şekersiz rahat içiyorum nedense çaya 1 tanede olsa atıyorum şekeri sevmem normalde tatlıdan uzak yaşıyorum misafirlikte bile tatlıyı tadarım eve bile dışardan pasta v.s almam sevmediğim için :KK31:[/QUOTE]

ne guzel... bende tam tersi pasta tatli pek severim:KK1: ama artik yemiyorum agzima vurmuyorum evede almiyoruZ. esimde pek sevmez arada isterse anca... aslinda cayi sekerli severim.. ama 7.8 aydir hic atmiyorum.. bir kahveye atiyorum bazen enerjim dusuyo..

:KK1: yaa öle deme ben bekarkene eve gttiğimde yemek hazır sofra hazır olurdu annem çalışıyorum yoruluyorumdur diye bulaşık bile yıkatmazdı bana evlenene kadar yemek yapmamışımdır çalıştım gezdim tozdum şimdide bide çocuk olursa nasıl idare ederim diyorum hafta içi hiiiç temizlik yapmıyorum sadece evim dağılmamasına çalışıyorum çiçeklere su falan veriyorum bide mutfakla ilgileniyorum bulaşıktı yemekti falan c.tesi günü süpür sil toz al alış veriş yap çamaşır yıka/as nevresim değiş duşakabini ovala yemek yap ve akşamına pert oluyorum pazar günüde yatıyorum dışarı çıkıyoruz p.tesi salı için yemek yapıyorum öle geçiyor bebek gelince bide onla ilgilen gece 3-4 defa uyan temizliğide arttırmam gerekicek çocuklu ev olunca daha çabuk kirlenir ve daha temiz olması gerekir
baskan bide bende kansızlık olunca cok cabuk yoruluyorum halim kalmıyo hiç bişeye ondan senin gibi olamam heralde artık kocam söylene söylene kendi işini görür ama zora gelince yapıyorum tabi o ayrı bşrazda naz mı var neee:KK51:
maşallah sana ne güzel bi düzenin var:13:

baskan bide bende kansızlık olunca cok cabuk yoruluyorum halim kalmıyo hiç bişeye ondan senin gibi olamam heralde artık kocam söylene söylene kendi işini görür ama zora gelince yapıyorum tabi o ayrı bşrazda naz mı var neee:KK51:
maşallah sana ne güzel bi düzenin var:13:

mecbur kuruyorsun düzenini çalışan bayanın eşide yardımcı olmalı mesela c.tesi günleri süpürgeyi eşim açar tüm evi dip bucak süpürür alış verişe beraber çıkarız market pazar gezer benle :)

napiyonuz kisslarr :KK16:
ben yemek hazirliyorum kofte yaptim esiminkini yagda kizartiyorum.. kendiminkini teflona koydum.. akdeniz yesillikler ile salata yapicam..esime patates kızartiyorum.. ama tabiki ben yemicemm tirtiklamakta yok:KK1:

napiyonuz kisslarr :KK16:
ben yemek hazirliyorum kofte yaptim esiminkini yagda kizartiyorum.. kendiminkini teflona koydum.. akdeniz yesillikler ile salata yapicam..esime patates kızartiyorum.. ama tabiki ben yemicemm tirtiklamakta yok:KK1:

napalım ela birazdan işten çıkıp eve gidicem yemeğim yok sadece kemik suyuna çorbam var buzluktan köfteleri çıkarıcam kabak, patlıcan, patates kızartıcam teflonda köfteleri kızartıcam domates sosu hazırlıcam işim çook yani benim menüm ise çorba köfte diğer kızartmaların tadına bakıcam 1-2 lokma ve ayran ve bolca domates sosu çünkü yağsız yapıyorum :)

napalım ela birazdan işten çıkıp eve gidicem yemeğim yok sadece kemik suyuna çorbam var buzluktan köfteleri çıkarıcam kabak, patlıcan, patates kızartıcam teflonda köfteleri kızartıcam domates sosu hazırlıcam işim çook yani benim menüm ise çorba köfte diğer kızartmaların tadına bakıcam 1-2 lokma ve ayran ve bolca domates sosu çünkü yağsız yapıyorum :)

ayrıca şu an karnım çok acıktııı

afiyett olsun betam:)) ve kolay gelsin isin cok.. ben az once yedim 7 tane kofte ve yagsiZ bol yesilikli salata

X