hedef 50 kilo olmak.. :)))

calisiyosun normal anca o yuzden fazla kacirma.. temem mi

yok yaa dediğim gibi domates sosuna yüklenicem :)) hem kalorisi az hem yağsız hemde içinde baharatlar var

bir kase dolusu domates
2 diş sarmısak
yarım çay kaşığı karabiber
yarım çay kaşığı pul biber
yarım çay kaşığı kimyon
yarım çay kaşığı zerdeçal
yarım çay kaşığı kekik
tuz
domatesleri suyunu çekene kadar pişiriyorum menemen kıvamına gelince baharatları ileve ediyorum bir taşım pişiyor kapatıyorum :))) bu arada tarifide çaktım :)))

kızlarr bugun hem cok cok güzel bir gündü ne yazııki yediklerim güzel değildi ama elimde degildi tabikii

kahvaltım 8.00

3 (küçük) lokma katmer
3 (küçük) lokma saray helvası annem yaptı tadına bak dedi kıyamadım hemde ödülüm olsun 2 gün agzıma gram tatlı almadım dün ki menümde güzeldi telaştan sinirden yazamadım kusura bakmayınnnn
orta boy patatesin ortasından 1 parmak kalınlıgında kesip küp küp dogradım 1 kase baharatlı yogurda ilave ettim

8:30
türk kahvesi sekersiz
2 tane bitterli kahve tanesi nohut kadarr annemin olmazsa olmazıdır

saat 14:00'da arkadasımla ben öyle bi acıktık kii halimiz kalmadı artık ikimizde uykusuz dedi gelbi tost yiyelim valla hayır diyemedim cok halsizdim yarım tost yedim
üzerinede 1 bardak acılı şalgam
kendimize geldik ama tabi dılarda yenen yemek karın doyurmuyo bende yarımın tamını yiyemedim zaten birazı kaldı sonra arkadasım doymadı marketten dondurma kruvasan aldı tabi ben sadece masama koymak için eti kepekli çubuk ve tuzlu crax aldım sadece dondurmayı yedi kruvasandan bende bi lokma aldım azıcık bari dondurma yemedin bunda eşlik et bana salak gibi oldum dedi

16:00
eve geldim 1 kaşık kepekli bulgur yemeği
yarım küçük kase acılı tarhana bi küçük domates

şimdide kahve içiyorum şekersiz kremasız
1 km yürüdüm öyle bi rüzgar soguk vardıki uçucam sandım
:18:
bunların üstüne spor şart oldu bugün.....
CAMAMBERİM OKUMASINNNN SAKIN ..

Son düzenleme:
selam kızlar bende ara öğün olarak bişi yemedim sadece 1 türk kahvesi mavi yeşil bisküvi atıştırdım şimdide akşam yemeğimde mercimek çorbası ve bezelye 1 kase yoğurt bugünü böyle atlattım birazdan yeşil çayımı içerim

Canlarım ne çok konuşmuşsunuz böyle :)) Üşenmedim hepsini okudum verenleri tebrik ediyorum özellikle de btacığımı tebrik ediyorum maşallah çok güzel vermişşş

Ama ben de ondan çok da geri kalmadım kızlar bugün tartıldım veeee 50,1 çıktım yani geçen haftaya göre 700 gram vermişim inanamadım

Bugün yediklerimse sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, öğlen 1 kase ezogelin çorba ve 1 bardak ayran, arada 3 badem, akşam da az yağda tavada yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği. Toplam 610 kalori :))) Ayrıca da bir buçuk saat spor. Kilo verdiğim için çoook mutluyum

Bu arada pericik gelmiş çok geçmiş olsun canııım umarım tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazsın...

Son düzenleme:

yanlışım varsa düzeltin kızlar
çakıl dilvin üzgünümm gaza gelmeniz için yaptımm

Son düzenleme:
yanlışım varsa düzeltin kızlar
çakıl dilvin üzgünümm gaza gelmeniz için yaptımm

Ya biseyi merakettim camamber di canlis okumadiysam o arkadas kac kiloya dusmeye calisiyor 48 kilo sanirim dimi aslinda bende o kiloya dusmek istiyorum ama son dogumumdan sonra veremedim bir turlu ya :-(

Ya biseyi merakettim camamber di canlis okumadiysam o arkadas kac kiloya dusmeye calisiyor 48 kilo sanirim dimi aslinda bende o kiloya dusmek istiyorum ama son dogumumdan sonra veremedim bir turlu ya :-(
verirsin canim sonucta cok kilon yok sadece karli olmak lazim
aranızda en dobişi benmişim yaaaaaaa nasıl gitcek bu kiloooo:2:

aydiyiz dilaracim altarafi 200 gr mi basima kakıyon yani en dobis ikimiziz

herkeze guzel bir hafta sonu diliyorum
suan ac karnina kahve iciyorum ayilmak icin.. gece kızim cok kalkti ustune.. cok kotu kabuslarrr gordum
simdi kahvalti hazirlicm yumurtalari kaynatiyorum

hahhahaha cok guldum buyuk harflerle yazmis bi de :)
bebisim dun ben de kacirdim jelibon bile yedim, normalde hic sevmem. yani duygusal acligim vardi.
bugun elaprensesle detoksumuzun malzemelerini alicam ve eksik sporumu tamamlicam insallah.

evet asil amacim sikilasmak ama 45 e dusmeye calisiyorum.

bu arada kizlar ic bacagim biraz toparlanmis gibi. arasi acilmis bacaklarimin biraz. ust taraflar hala yapisik tabi…

esracim bravo sana.sen gercekten haketmistin bunu.

tebrikler esra :)

bu arada ELAPRENSES azmine ve iradene hayran kaldim patates yemedigin icin, sen bu isi cozmussun artik :) (mobilden quotelayamadim)

dilvincim sen o helvanin tadına gecen de bakmamis miydin?

ben de onu alicam, su an diger dvdlerini yapiyorum. eminim cok yararli olur, benim bacaklarim 1 haftada sikilsti baya.

tebrikler esra :)

bu arada ELAPRENSES azmine ve iradene hayran kaldim patates yemedigin icin, sen bu isi cozmussun artik :) (mobilden quotelayamadim)

evettt :112: gercektende bir tane bile yemedim:118: ama yinede cok az veriyorumm artik... neyse pazartesi detoks'u deniyelim bakalimmm...

bu nazar boncuklari cok guzel olmus haftaya daha cok nazar boncugu alnam lazim.tembel ogrenci olmak istemiyorum

evet tesvik edici olsun diye koydumm .. dilvinle cakil gormesin

evet asil amacim sikilasmak ama 45 e dusmeye calisiyorum.

bu arada kizlar ic bacagim biraz toparlanmis gibi. arasi acilmis bacaklarimin biraz. ust taraflar hala yapisik tabi…

Yasini ve buyunu sorsam benim 2. Gebelikten sonraki kilomdu 45 o kilodaki hallerimi istiyorum dedigim zaman bana kiziyorlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…