- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.001
calisiyosun normal anca o yuzden fazla kacirma.. temem mi
bir kilodan fazla vermissin zeynepcimm tebrikederim seni
haftalar 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta 5.hafta 6.hafta 7.hafta 8.hafta 9.hafta 10.hafta 11.hafta elaprensess 65.2 65.2 65.0 65.1 63.8 63.2 63.0 62.8 34bta26 54.8 55.7 54.3 55.0 53.8 53.7 53.9 53.0 cakil86 56.5 54.9 54.7 54.5 54.0 53.4 53.4 53.8 EBRUARIN 59.3 58.5 58.3 57.5 56.5 56.2 55.2 54.8 esra927 54.2 53.0 52.2 51.7 51.3 50.9 50.8 50.1 dilviin x x x 60.0 58.1 58.0 57.5 57.6 SheZofren x x 60.2 59.7 59.3 58.2 56.9 56.4 su_perisi79 x x x 60.0 58.0 x x x Zeynep Zeynep x x x x x x 58.3 57.1 camamber x x x x x x 48.7 48.4 Dilara80 x x x x x x x 63.0 egek x x x x x x x 52.4
yanlışım varsa düzeltin kızlar
çakıl dilvin üzgünümmgaza gelmeniz için yaptımm
verirsin canim sonucta cok kilon yok sadece karli olmak lazimYa biseyi merakettim camamber di canlis okumadiysam o arkadas kac kiloya dusmeye calisiyor 48 kilo sanirim dimiaslinda bende o kiloya dusmek istiyorum ama son dogumumdan sonra veremedim bir turlu ya :-(
aranızda en dobişi benmişim yaaaaaaa nasıl gitcek bu kiloooo:2:
kızlarr bugun hem cok cok güzel bir gündü ne yazııki yediklerim güzel değildi ama elimde degildi tabikii
kahvaltım 8.00
3 (küçük) lokma katmer
3 (küçük) lokma saray helvası annem yaptı tadına bak dedi kıyamadım hemde ödülüm olsun 2 gün agzıma gram tatlı almadım dün ki menümde güzeldi telaştan sinirden yazamadım kusura bakmayınnnn
orta boy patatesin ortasından 1 parmak kalınlıgında kesip küp küp dogradım 1 kase baharatlı yogurda ilave ettim
8:30
türk kahvesi sekersiz
2 tane bitterli kahve tanesi nohut kadarr annemin olmazsa olmazıdır
saat 14:00'da arkadasımla ben öyle bi acıktık kii halimiz kalmadı artık ikimizde uykusuz dedi gelbi tost yiyelim valla hayır diyemedim cok halsizdim yarım tost yedim
üzerinede 1 bardak acılı şalgam
kendimize geldik ama tabi dılarda yenen yemek karın doyurmuyo bende yarımın tamını yiyemedim zaten birazı kaldı sonra arkadasım doymadı marketten dondurma kruvasan aldı tabi ben sadece masama koymak için eti kepekli çubuk ve tuzlu crax aldım sadece dondurmayı yedi kruvasandan bende bi lokma aldım azıcık bari dondurma yemedin bunda eşlik et bana salak gibi oldum dedi
16:00
eve geldim 1 kaşık kepekli bulgur yemeği
yarım küçük kase acılı tarhana bi küçük domates
şimdide kahve içiyorum şekersiz kremasız
1 km yürüdüm öyle bi rüzgar soguk vardıki uçucam sandım :18:
bunların üstüne spor şart oldu bugün.....
CAMAMBERİM OKUMASINNNN SAKIN ..
Ya biseyi merakettim camamber di canlis okumadiysam o arkadas kac kiloya dusmeye calisiyor 48 kilo sanirim dimiaslinda bende o kiloya dusmek istiyorum ama son dogumumdan sonra veremedim bir turlu ya :-(
Canlarım ne çok konuşmuşsunuz böyle :)) Üşenmedim hepsini okudum verenleri tebrik ediyorum özellikle de btacığımı tebrik ediyorum maşallah çok güzel vermişşş
Ama ben de ondan çok da geri kalmadım kızlar bugün tartıldım veeee 50,1 çıktım yani geçen haftaya göre 700 gram vermişim inanamadım
Bugün yediklerimse sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, öğlen 1 kase ezogelin çorba ve 1 bardak ayran, arada 3 badem, akşam da az yağda tavada yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği. Toplam 610 kalori :))) Ayrıca da bir buçuk saat spor. Kilo verdiğim için çoook mutluyum
Bu arada pericik gelmiş çok geçmiş olsun canııım umarım tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazsın...
Canlarım ne çok konuşmuşsunuz böyle :)) Üşenmedim hepsini okudum verenleri tebrik ediyorum özellikle de btacığımı tebrik ediyorum maşallah çok güzel vermişşş
Ama ben de ondan çok da geri kalmadım kızlar bugün tartıldım veeee 50,1 çıktım yani geçen haftaya göre 700 gram vermişim inanamadım
Bugün yediklerimse sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, öğlen 1 kase ezogelin çorba ve 1 bardak ayran, arada 3 badem, akşam da az yağda tavada yumurta ve 1 dilim çavdar ekmeği. Toplam 610 kalori :))) Ayrıca da bir buçuk saat spor. Kilo verdiğim için çoook mutluyum
Bu arada pericik gelmiş çok geçmiş olsun canııım umarım tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazsın...
kızlarr bugun hem cok cok güzel bir gündü ne yazııki yediklerim güzel değildi ama elimde degildi tabikii
kahvaltım 8.00
3 (küçük) lokma katmer
3 (küçük) lokma saray helvası annem yaptı tadına bak dedi kıyamadım hemde ödülüm olsun 2 gün agzıma gram tatlı almadım dün ki menümde güzeldi telaştan sinirden yazamadım kusura bakmayınnnn
orta boy patatesin ortasından 1 parmak kalınlıgında kesip küp küp dogradım 1 kase baharatlı yogurda ilave ettim
8:30
türk kahvesi sekersiz
2 tane bitterli kahve tanesi nohut kadarr annemin olmazsa olmazıdır
saat 14:00'da arkadasımla ben öyle bi acıktık kii halimiz kalmadı artık ikimizde uykusuz dedi gelbi tost yiyelim valla hayır diyemedim cok halsizdim yarım tost yedim
üzerinede 1 bardak acılı şalgam
kendimize geldik ama tabi dılarda yenen yemek karın doyurmuyo bende yarımın tamını yiyemedim zaten birazı kaldı sonra arkadasım doymadı marketten dondurma kruvasan aldı tabi ben sadece masama koymak için eti kepekli çubuk ve tuzlu crax aldım sadece dondurmayı yedi kruvasandan bende bi lokma aldım azıcık bari dondurma yemedin bunda eşlik et bana salak gibi oldum dedi
16:00
eve geldim 1 kaşık kepekli bulgur yemeği
yarım küçük kase acılı tarhana bi küçük domates
şimdide kahve içiyorum şekersiz kremasız
1 km yürüdüm öyle bi rüzgar soguk vardıki uçucam sandım :18:
bunların üstüne spor şart oldu bugün.....
CAMAMBERİM OKUMASINNNN SAKIN ..
Btacım süpersin tebrik ediyorum seni bu hafta yarışı sen kazandın :)
Ben bu hafta saldım çayıra mevlam kayıra yaptım :) önümüzdeki hafta bakalım ebru şallı skinny jeans dvd sini aldım onu yapmaya başlamayı düşünüorum umarım etkili olur tabi yediklerimede dikkat etmem lazım gerçi benimde reglim yaklaşıyor ama inşallah azcıkta olsa kilo veririm
yanlışım varsa düzeltin kızlar
çakıl dilvin üzgünümmgaza gelmeniz için yaptımm
tebrikler esra :)
bu arada ELAPRENSES azmine ve iradene hayran kaldim patates yemedigin icin, sen bu isi cozmussun artik :) (mobilden quotelayamadim)
bu nazar boncuklari cok guzel olmus haftaya daha cok nazar boncugu alnam lazim.tembel ogrenci olmak istemiyorum
evet asil amacim sikilasmak ama 45 e dusmeye calisiyorum.
bu arada kizlar ic bacagim biraz toparlanmis gibi. arasi acilmis bacaklarimin biraz. ust taraflar hala yapisik tabi