- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.861
İnşallah veririm ya çünkü acayip kafaya taktım.şartlandırdım kendimi.darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminnnn canimmmm:112:
send aramiza katil istersen motivasyon icin cumalari kilo bildirim gunumuz yani yarin tablo olusturuyorummm karilirsan seviniriz
ayyy guzel birseye benziyoo:)))) valla denicem taktim zatennninsallah icimden birses verdin diyorr:))
bebek pudralısı nasıl bişeyyyy
bak yumurta akını iyice çırp bunu burnuna ve siyah nokta olan yerlerine sür tuvalet pecetesinin katlarını ayır mesela 3 katlıysa üçünüde ayır 3 tane incecik peçete olacak bunu yumurta akını sürdügün yerlere yapıştır fön makinesiyle kurut yada kendi kurusun alcı gibi olucak o peceteyi yavasca cıkar harika siyah nokta temizliyo bu yöntem ama alerjim olunca ben yapamıyorum yüzüm şişiyo
bebek pudrasida 2 cay kasigi bebek pudrasi 2 cay kasigi limonla macun yapip siyah nokta yada sivilce olan yere surup bekleniyormus... 15 dk felan peeling yaparak ov sonra yika.. ...bende pudra yok .. bebegim var ama pudra sakincali diye almadim.. alinca denicem netten baktim etkili gibi gibi.. birkac gun takiben yapicakmissin...birde karbonatla elma sirkesini karistirip tonik yapip suruluyo onuda denicem
Son düzenleme: