- 4 Ocak 2013
- 633
- 36
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.901
Sürekli yazamıyorum ama ben devam.ediyorumm diyete :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helal olsun valla 4 cocuga 53 kg 168 boy. hosgeldiniz :)
Tesekkurler evet 4 dogum ama 2 cocugum var suanda 2 bebegimi kaybettim maalesef.
Tesekkurler evet 4 dogum ama 2 cocugum var suanda 2 bebegimi kaybettim maalesef.
basiniz sag olsun, densizlik etmisim kusura bakmayin.
Başın sağolsun egekcim :26:
Kızlar aranızda hiç Matrigen yağ yakıcı kremi kullanan oldu mu? Diz çevremdeki inatçı yağlar için kullansam mı diyorum ya :44: Onlar gitmiyor bir türlü ve çok kötü duruyor...
Estafurullah olurmu oyle sey ee ben 4 dogum diyince cok normal bu sagolun... programiniz nasil
ben spora agirlik veriyorum, callanetics ve pilates yapiyorum. bu tarti gununden sonra da haftada bir veya iki kez detoks gibi az yemeyi planliyorum.
elaprenses in yazdigi detoks cok guzele benziyor.
Hiii sanirim tum konuyu bastan okumam gerekecek sadece basliga bakip atladim baliklama cunki
valla bana uyarrr 1,5 2 kilo goturuyomus yalniz benim bunyem aryik az yemeye alisti verirmiyom ki ben baslicam pazartesi:))bence de cok guzelmis elos'un annesi, hep beraber mi yapsak?
selam zeyno senin okulun var arda girsen yeterrSürekli yazamıyorum ama ben devam.ediyorumm diyete :)
basin saolsun canimmm Allah kizlarina uzuuun saglikli guzel omur versinnn analı babalı buyusunler..AminnnTesekkurler evet 4 dogum ama 2 cocugum var suanda 2 bebegimi kaybettim maalesef.
ben kullanmadim canim sıkilastirici ariyorum bendeBaşın sağolsun egekcim :26:
Kızlar aranızda hiç Matrigen yağ yakıcı kremi kullanan oldu mu? Diz çevremdeki inatçı yağlar için kullansam mı diyorum ya :44: Onlar gitmiyor bir türlü ve çok kötü duruyor...
Hiii sanirim tum konuyu bastan okumam gerekecek sadece basliga bakip atladim baliklama cunki
canım geçmiş olsun 2 cocugunu Rabbim sana bagıslasın hayırlı evlat eylesin inşallah..Tesekkurler evet 4 dogum ama 2 cocugum var suanda 2 bebegimi kaybettim maalesef.
kızzzz sonuçlar nasıl memnun kaldın mı bariiiiidilviin kiz maske yuzumde yumurtayi tum yuzume surdum diyer yerlerde sebeplensin dimi peceteyi burnuma yapistirdim bakalim bekliyorum kocisim bir ara disari cikti eve girip beni gorunce ne olduuu diye panikledi burnum darbe almis gibi estetik ameliyatlilara benziyorum..
canım geçmiş olsun 2 cocugunu Rabbim sana bagıslasın hayırlı evlat eylesin inşallah..
kızzzz sonuçlar nasıl memnun kaldın mı bariiiii
valla ben siyah maske falan yapıyorum babam annemden görmediklerini benden görüyo annem gündüz yapıyo ben akşam vakit bulunca akşam yapıyorum
kızlar misafirler bana hiç iyi gelmedi ne umdum ne buldum hesabııı moral 0 yerlerdeee..
yaaa aceleye geldi bak kafa kalmadı ben sana buhar konusunu demedimmm iyi miii yüzünü iyice buhara tut öyle yap tabi gözenekler acılırrvalla baya begendim saol
dilvincimmm.. : Allah senden razi olsunn:)))
bildigin siyah nokta bandi oluyo hemd dogal...yalniz ben bidaha kine yuzumu buhara tutup denicem .. biraz tecrubesizdim.. pek iyi yapistiramasamda yapisan yerler gayet guzel.. pecetenin uzerinede surmek gerekiyo..
canım geçmiş olsun 2 cocugunu Rabbim sana bagıslasın hayırlı evlat eylesin inşallah..
kızzzz sonuçlar nasıl memnun kaldın mı bariiiii
valla ben siyah maske falan yapıyorum babam annemden görmediklerini benden görüyo annem gündüz yapıyo ben akşam vakit bulunca akşam yapıyorum
kızlar misafirler bana hiç iyi gelmedi ne umdum ne buldum hesabııı moral 0 yerlerdeee..
amin canımm .tesekkurler hepimizin evlatlarini anne babasina bagislasin insallah