hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben burda panik oldum anacım ne komikliğiii :KK1::KK1:

enemmm diyince burhan tiplemesi geldi aklima.. :KK1:alisacaksin cicimm hep annişko olmuyo insanin yaninda..:KK1: ogrenci evi iyidir panik yapacak bisey yok altarafi alisverisi kendin yapacaksin.. elektirigi suyu kendin yatiracaksin lapa yemekler yapacaksin... dersmi calissam yemek mi yapsam yok dur.. en iyisi yumurta diyeceksin.. utu mu aman acık elinle duzelt gitsinn.... arkanda bıraktigın seyler hep arkanda olacak.. cunku toplayan bulamicaksin.. arkadasinin yerde duran kazagi hep gozune baticak... bulasiklari en son ben yikamistim sıra onda diyip.. dağ gibi mutfakta kendine temiz bir catal yikayacaksin hepsi bu... :KK60: panik yok :KK1: seni biraz rahatlatayim dedimm :KK1:

enemmm diyince burhan tiplemesi geldi aklima.. :KK1:alisacaksin cicimm hep annişko olmuyo insanin yaninda..:KK1: ogrenci evi iyidir panik yapacak bisey yok altarafi alisverisi kendin yapacaksin.. elektirigi suyu kendin yatiracaksin lapa yemekler yapacaksin... dersmi calissam yemek mi yapsam yok dur.. en iyisi yumurta diyeceksin.. utu mu aman acık elinle duzelt gitsinn.... arkanda bıraktigın seyler hep arkanda olacak.. cunku toplayan bulamicaksin.. arkadasinin yerde duran kazagi hep gozune baticak... bulasiklari en son ben yikamistim sıra onda diyip.. dağ gibi mutfakta kendine temiz bir catal yikayacaksin hepsi bu... :KK60: panik yok :KK1: seni biraz rahatlatayim dedimm :KK1:
biz burda gülmekten bi hal oldukkk :KK1:
çok rahatladık sagol bacım :KK1::KK1:
şaka bi yana yoruldum dünya kadar iş yaptım :KK1:

guzel bir deneyim olacak dilviincim tadini cikart..gerci cok fazla kalmicaksin seneye gidersende artik belli bir sure sonra insan pratige bagliyo merak etme
en azından pozitif düşünüyorum her akşam ev mükemmel olmak zorunda degil yada belli bi düzen yok kendine bakıyo herkez:KK1:
ama bizim yicemiz abur cuburlarda cabası bakalım napıcazz

Kızlar haklısınız fazla yiyorum böyle zayıflamam imkansız .Ama istiyorum zayıflamak .Bugünden itibaren sıkı bir diyete başlıyorum.Okula da evden hazirlicam çünkü diyet için iuygun seçenekler yok :) §imdi kalvaltımı yazıyim:1 domates 1 salatalık 3 zeytin kibrit kutusu kadar da peynirr :) ekmeyi de ilk çeyrek ekmek aldım yanıma ama hepsini bitirmedim o çeyreğinde yarısını belki daha azını yedim yani en fazla 3 dilim ekmek yemiSimdir :) bu kadarr öğlene kadar bişi yemek yok inşAllah...

Ben az yedim sanıyordum da sizin yediklerinizi okuyunca fark ettim yine fazla yemişim :KK43: o zaman hemen kalkıp odamı toplayayım da biraz hareket etmiş olayımm .off ben böyle giderse zayıflayamam ya ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar haklısınız fazla yiyorum böyle zayıflamam imkansız .Ama istiyorum zayıflamak .Bugünden itibaren sıkı bir diyete başlıyorum.Okula da evden hazirlicam çünkü diyet için iuygun seçenekler yok :) §imdi kalvaltımı yazıyim:1 domates 1 salatalık 3 zeytin kibrit kutusu kadar da peynirr :) ekmeyi de ilk çeyrek ekmek aldım yanıma ama hepsini bitirmedim o çeyreğinde yarısını belki daha azını yedim yani en fazla 3 dilim ekmek yemiSimdir :) bu kadarr öğlene kadar bişi yemek yok inşAllah...
senin onceki yediklerine göre gayet normal hem bir anda azaltamazsin yorgun ve halsiz dusersin yavas yavas azalt.sabahlari da muhakkak haslais yumurta ye tok tutar seni.

senin onceki yediklerine göre gayet normal hem bir anda azaltamazsin yorgun ve halsiz dusersin yavas yavas azalt.sabahlari da muhakkak haslais yumurta ye tok tutar seni.

Ay evet şu an karnîm acîktı burazdan kndine çorba yapmaya gidicem yumurta tok tutucaksa iyi olur :) peki aralarda yoğurt falan yesek bir iki kaşık olur mu ? Yoğurt yağ yaktırıyormuş diye okumuştum da

Kızlar ben tv'de bir doktordan şöyle bişi duymuştum
2 hastasını çıkardı tv. (x kişi ve y kişi diyelim)

Ben X kişiye 3 gün üst üste sebze verdiğimde metabolizması duruyo ama Y kişi 3 gün sebzeyle beslensin metabolizması gayet iyi demişti
Üst üste et yediğimizde yada sebze yediğimizde metabolizmamız nasıl çalışıyo hiç bilmiyoruz bizler.

En çok korktuğumda benim yağdan değil kasdan vermek.

Bu sebepden bende sizler gibi peynir,yumurta,yoğurt,tavuk,süt,lor peyniri vs yükleniyorum.

Dukan diyetine baktım o da zor geldi ama Atak evresinde 5-6 kilo verenlerin hikayeleri fazlaca heveslendirdi.

Kilo vermek ne zor ya:KK43:

Ay evet şu an karnîm acîktı burazdan kndine çorba yapmaya gidicem yumurta tok tutucaksa iyi olur :) peki aralarda yoğurt falan yesek bir iki kaşık olur mu ? Yoğurt yağ yaktırıyormuş diye okumuştum da

tabi ki yogurt yiyebilirsin.yarim yagli sut icebilirsin ara ogunde.bol bol yesil cay icmeyi de unutma.

bugun hic egzersiz yapmadim:KK43:( kizim oglen uyusun yapim diye hevesleniyodum..uyumadi o kadar cok yorduki beni birazdan uyutup bende yaticam cok yorgun hissediyorum kendimi...
bugun kahvaltim:
cumartesi diye normalde yememeye calisiyorum esime eslik ediyim dedim
6 ince dilim sucuk( kendi yaginda )
bir simit
1 kib.kutu.buyk. beyaz peynir
1 zeytin
yarim yesil biber
bir dilim domates
acik sekersiz cay

10 gibi sutlu n.kahve

oglen form biskuvi (177cal)
iki yemek kasigi suzme yogurt biraz maydonoz..
aksam kepekli yogurtlu makarna suzup yiycem.. birazda salata yapicam yanina...

selam nabersiniz çıtır kızçeler
ben bitmiş haldeyim tam anlamıylaaaaaa :120::105::105:
bugun hayatımda ilk defa çamaşır makinesini tek basıma calıştırdım annemle telefonda:102::102:
her ne kadar ben ilk başlarda saçmalasamda annemin bıkmadan sabrına azmine hayranım şapka çıkartıyorum anneee okuyosundur bunu öpüyorum seniiii :KK54::KK54::KK54:
kızlar valla anne olmak ne zormuş ya ben bu evde kafayı yicek gibi oluyorum hala bi sürü iş var

menüme geceyim

sabah 8.00

2-3 lokma ekmek
8 tane parmak köfte
2 tane üçgen peynir
çay

öğlen 14.00
baya bi yorulmuştum dondurma yerine 1 tabakta bol yarım yaglı süte azıcık müslü kattım

ikindi 16:00 (hiç hesapta yoktu bu menüü :KK53: )
o kadar yorulmuşuz ki kalkıp yemekleri ısıtmadık bile alışverişe çıkıp pasta aldık yok yanlış duymadınız pizza alcaktık pasta aldık dövün beniii :KK1:
ben öyle yorulmuşum ki mırın gırın ettim sadece 1 dilim pasta yedim diger kuru pasta ve diger olan hiç bişeyin tadına bile bakmadım valla :KK50:
1 tane süt dilimi

şimdi 2 tabak activia kayısı keyfini bi kaba döktüm içine bolca acı cin biber tursusu ve taze sarımsak kattım yiyorum çok süper tadi oldu bi tatlı bi acı :KK1:
anlaştık akşamda hareket yapıcaz zaten daha camaşır asılıcak katlanacak var bir sürü Allah'ım saymakla bitmiyo yoruldum :18::18::18::18::18:

Öğlen bi kase çorba sonra uyumuşum onun üstüne :KK43: akşam canım yemk yemk istemedi bnde kndime sandiviç yaptîm ekmek yarîmdaan azdı ama :) biraz müzik açîp oynasam iyi olucak ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugun hic egzersiz yapmadim:KK43:( kizim oglen uyusun yapim diye hevesleniyodum..uyumadi o kadar cok yorduki beni birazdan uyutup bende yaticam cok yorgun hissediyorum kendimi...
bugun kahvaltim:
cumartesi diye normalde yememeye calisiyorum esime eslik ediyim dedim
6 ince dilim sucuk( kendi yaginda )
bir simit
1 kib.kutu.buyk. beyaz peynir
1 zeytin
yarim yesil biber
bir dilim domates
acik sekersiz cay

10 gibi sutlu n.kahve

oglen form biskuvi (177cal)
iki yemek kasigi suzme yogurt biraz maydonoz..
aksam kepekli yogurtlu makarna suzup yiycem.. birazda salata yapicam yanina...
elacim anlaşılan kizin seni baya yormus benim oglum da bir haftadir hic oglen uykusu uyumuyor onceden hem sabah hem de oglen uyurdu.benim de aksana kadar pestilim cikiyor insan nefes almak istiyor.

elacim anlaşılan kizin seni baya yormus benim oglum da bir haftadir hic oglen uykusu uyumuyor onceden hem sabah hem de oglen uyurdu.benim de aksana kadar pestilim cikiyor insan nefes almak istiyor.

evet ebru ya cok yoruluyorum..kizim tam yuruyemiyor... durmayi bilmiyo yuruyor ama oturmak kalkmak zor kapi kenarlarindan gecerken carpa carpa bende elinden tutuyorum pek tuturmuyo sinirlenip agliyo ensesindeki badyden tutuyorum.. butun gun egiletek yuruyorum.. o oda senin bu oda benim banyo mutfak her dolabi karistirim elliyim. hic durmuyo.. bana cok duskun babaya bile gitmiyo gitmeyi birak ellinden bile tuturmaz ille benle gezecek.. banyo bile yapmam zor oluyo dusa kabinin onunde bekliyolar :KK1: gece uykusuda cok iyi degil cok kalkiyoruz..bazen tukendigimi hissediyorum.. neyse cani sagolsun.. sen anlarsin gerci...

aksam makarna yemedim.. disari ciktik eve gelince kahvalti yaptik esimle.. kepek ekmegi domates biber peynir...
birde yesil cay aldim benim bergamutlu bitmisti.. tarcin karanfilli aldim dogusun..tadi gayet guzel yesil cay sevmeyenler icin olduk ca guzel tavsiye ederim kizlar..

X