- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 236
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.181
merhabalar kızlar!
Aranıza katılmak için çok mu geç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akovsercim nisanlimisin hayirli olsun dugun ne zaman.. 59 dan dusmussun ya ne guzel demek ki verebiliyomussun... bak dugununde olacak bundan iyi sebep mi olur:))) tahmini kac olmak istiyorsun... ? gecen spora baslicaz dedi dilvin... sen neler yapiyorsun spor olarak...
http://www.7-min.com/
kızlar günlük zayıflamak için ve yogun iş temposu olup yürüyüş yapamayanlar için hazırlanmış bi siteymiş burası 7 dakika egzersiz yaptırıyo zayıflamaya yardımcı bana güzel bişeye benziyo belki faydası olur dedim
çekiştir kuzum sen çekiştirrrr bunun bide özeli var biliyon dimiii
neden gec olsunn. hos geldinmerhabalar kızlar!
Çoookk teşekkür ederim, düğün daha belli değil Aynen düğüne kadar istediğim gibi olmalıyımmm.. 45-46 gibi olmayı düşünüyorum, dedim ya boy kisa olunca ne kadar zayıflarsam o kadar iyi görünürüm diye düşünüyorum..
Kaç yılda verdim o kadarını, aslında çok zor kilo veren biriyim..
Sporu kaç zamandır yapmıyorum, bi ara başka bir topicte arkadaşın biri leslie ile yürümenin faydası olduğunu kendisinin de gördüğünü söylemişti, ben de başladım leslie ile 3 mil yürümeye ama sonra bıraktım.. Sıkılmadıkca keyifli aslında.. Yürüyordum 1 saat falan.. Dilvinle ip atlıyorduk 500-1000 tane gibi..
Bunun dışında squat, mekik gibi şeyler yapıyordum.. Ama maalesef hiç birini uzun süre yapmadımm..
uzun sure yapinca cok etkili oluyo.. ben hergun mutlaka azda olsa egzersizz yapiyorummm... ben ara ara buraya yaziyorum yaptimi sende yaz beraber yapalim...
neden gec olsunn. hos geldin
ballı kurabiyem bakalım begenecek misin bugun ki halimi bugun keyfim cok yerindeSağol bitanemmm Güzel bişey..
Yapıcak mısın? Yaparsan benim için de yap olur mu kankaaa
Kolay aslında 7 dakika ne ki, yapılır
Bilmezzz miyimmmm
uzun sure yapinca cok etkili oluyo.. ben hergun mutlaka azda olsa egzersizz yapiyorummm... ben ara ara buraya yaziyorum yaptimi sende yaz beraber yapalim...
ballı kurabiyem bakalım begenecek misin bugun ki halimi bugun keyfim cok yerinde
sagol kuzummm he beraber inşallahValla çok beğendim
Hele şalına bayıldım çok güzel çıkmışsın
Allah bozmasın keyfini bitanemmm
merhaba kızlar buugn yarım saat doga yuruyusu yaptım bide kahvaltıda yulaf ezmesi ve süt yedim. arada 3-4 kuru kayısı ve ceviz yedım
ben yiyorum hatta az once salatayla beraber yedim. arkadasim diyetisyene gidiyordu listesinde ton balikli makarna vardi. ben en cok salatanin icinde seviyorum, bol ot ve peynirle. haslanmis makarnanin kalorisi dusuk aslinda. ekmekten de daha doyurucu.Harikasın blume doğa yürüyüşü çok güzel kalori yaktırıyor, normal yürüyüşten daha fazla
Kızlar siz diyet sırasında makarna yiyor musunuz? Bugün önünden geçtiğim kafelerin birinden harika bir makarna kokusu geliyordu benim de canım çekti. Zaten ben makarnayı sade haşlanmış yağsız severim. Sizce haşlanmış sade yağsız makarna yenebilir mi bir tabak? Biraz fazla karbonhidrat ama :/ sormadan yapmayayım dedim
Harikasın blume doğa yürüyüşü çok güzel kalori yaktırıyor, normal yürüyüşten daha fazla
Kızlar siz diyet sırasında makarna yiyor musunuz? Bugün önünden geçtiğim kafelerin birinden harika bir makarna kokusu geliyordu benim de canım çekti. Zaten ben makarnayı sade haşlanmış yağsız severim. Sizce haşlanmış sade yağsız makarna yenebilir mi bir tabak? Biraz fazla karbonhidrat ama :/ sormadan yapmayayım dedim
selam kızlar,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. tabi açıklayıcı yazmadığım için lazer türevi birşey olarak düşündünüz. her ne kadar katılmasam da doktoruma göre gözlerim şahin gibiymiş :) yani görmeyle ilgili bir problem yok. ancak göz kapağımda arpacık çıktı ve şalazyon dedikleri kislere dönüştü. maalesef her iki kapakta da var. göz kapağına içten müdahale ederek o kistlerin içini boşaltıyorlar. her türlü yöntemi denedim ama maalesef bünyem yüzünden kiste dönüşmelerine engel olamadım. doktorumun söylediğine göre bazı bünyeler ne yapılırsa yapılsın direk kiste çeviriyormuş. maalesef hoş bir görüntü oluşturmuyorlar. neden olduğunu soracak olursanız zayıf bünye yüzünden oluyormuş. dudak uçuğu gibi, bünye zayıf düşünce oradaki her zaman olan bakteriler güçleniyormuş vücut da kendini koruyamıyormuş. siz siz olun sağlığınızın kıymetini bilin. bu benim 2. operasyonum olacak. 2 sene önce de tek gözümden olmuştum, bu sefer 2 göz birden olacak. göz kapağı olacağı için ilk 24 saat kapalı kalıyor, 24 saatin sonunda bandajları doktor açıp ilk pansumanı yapıyor. tabi göz kapakları davul gibi şişiyor, bandajlar açılsa da farketmiyor, nerden baksanız ilk 48 saat hayat iptal, burnunuzun ucunu bile göremiyorsunuz, onu geçtim yaptığı başağrısı da çok beter. neyse sağlık olsun diyorum beterin beteri var, daha kötü şeyler de olabilirdi. doktor bazı insanların bu operasyonu 5-6 kez geçirmek zorunda kaldıklarını bile söyledi. bu kistlerin göz kapağında kalması tehlikeliymiş aslında. sizlerin de aklında olsun başınıza gelirse hemen gereğini yapın. benim gibi geç kalmayın.
en azından çaresi var, Allah dermansız dert vermesin diyorum. insanlar nelerle uğraşıyorlar, ben en azından ufak bir operasyon olup evimde yatıp dinlenicem. daha kötüsü de olabilirdi, buna da şükür.
tesekkurler, hos buldum :) uzun zamandir tartilmadim bugun diyete basladim. yarin sabah tartilicam, hedefim 45 kg.
her gun callanetics yapicam 2 kez. bugun hic yapmadim ama.
sabah: musli
oglen: zeytinyagli fasulye yedim.
aksam: salata yemeyi dusunuyorum peynirli veya ton balikli.
Harikasın blume doğa yürüyüşü çok güzel kalori yaktırıyor, normal yürüyüşten daha fazla
kepekli makarnayi oneririmmm:)))
Elacım kepekli makarnayı nereden aldın ben hiç görmedim evimin yakınındaki marketlerde yok :44: