- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #8.221
almadiysan dorun yok dilvinim.. buda biseykızlar benim kilom aynı spora baslamıstım ananem geldi bakım amuhtac evin işini yapıyorum öyle misafir gelip duruyo ama kilo almamısım buda bişey diyorum
zor bir durum hiç caktirmassan kolay olurhaftaya pazara kadar misafirim var yatili
Elaa yoğunluktan bugün kilo bildirim günü olduğunu unutmuşum ne olur kusuruma bakma. Son zamanlarda aranıza pek uğrayamıyorum tabloda adımı silinecek sanıyordum ama çok sağol eloşum silmemişsin. Akşam tok karnına tartıldım.almadiysan dorun yok dilvinim.. buda bisey
Hosbulduk canimhosgeldin plates ve fitness yapiyorsun birde duzenli diyet yaninda ohhh biraz sabir ve kararlilikla 50 olursun canim
kayin validem kendi elleriyle gozleme yok sarma yapiyo sen kasarli sen kiymali diye seviyorsun diye ayri ayri yapar 3 gun idare ettim ama arada kacisim yokzor bir durum hiç caktirmassan kolay olur
yokkk canim ne gec kalmasi ben seni listeye eklerim pazartesi kilo bildirim gunumuzHosbulduk canimsimdi bu kilo geri bildirimleri ne kadar zamanda bir yapiliyor bir de katilmak icin gec mi kaldim isim falan onceden eklendi galiba listeye ?
Aa tmm o zaman super az once tartildim 57.2yim :)yokkk canim ne gec kalmasi ben seni listeye eklerim pazartesi kilo bildirim gunumuz
teşekkürler ablam her zaman ki gibi pozitifsinalmadiysan dorun yok dilvinim.. buda bisey
can senin kayınvaliden biliyor diyet yaptığı herhal o yüzden kaçışın zor şimdi bide baskı yapıyprdur ben ise söylemem hiç bana yatılı geldiğinde ondan önce yaparım kahvaltımı çünkü o geç yapar bende o saate kadar duramadığımı bilir akşamda yerim beraber birazda geçiştiririmkayin validem kendi elleriyle gozleme yok sarma yapiyo sen kasarli sen kiymali diye seviyorsun diye ayri ayri yapar 3 gun idare ettim ama arada kacisim yok
mecbur biliyor tatlım... ben çok kiloluydum 90 kilo felan onalr geldimi çok uzun kalırlar geçen geldiğindede 2 ay kaldılar.... 2 ay kaçamam ben...... bide karıştırtmadım diyetime onarda zaten çok kilo aldıgım için zayıflamamı ıstıyodu.. üzülüyodu kilolu halime... ama şimdi tamam yeter diyoo... neyse ya bu sefer kısa kalacakar bu hafta pazara kadar....can senin kayınvaliden biliyor diyet yaptığı herhal o yüzden kaçışın zor şimdi bide baskı yapıyprdur ben ise söylemem hiç bana yatılı geldiğinde ondan önce yaparım kahvaltımı çünkü o geç yapar bende o saate kadar duramadığımı bilir akşamda yerim beraber birazda geçiştiririm
Aneciğin nasıl dilvin sen nasılsınnnayy sizin bide kaynana derdiniz var dimii Allah yardımcınız olsunn..
bizede pazar akşamı geldiler babannemgil ananem bizde olunca cay içmeye gelmişler yeni sagılmıs süt ve ev yapımı yogurt mayası getirmişler ben aldım mutfaga koydum tembihliyo beni yarısını sen yiyeceksin diye ben içmemde yememde dedim zamane genci diye söyleniyo
Canlarım çok yoğun bir staj dönemine giriyorum ve internet sıkıntılarım var bu yüzden her gün ne yediğimi eskisi gibi yazamayabilirim, her gün giremeyebilirim.... Ama diyete devam ve bildirimlerimi de yapacağım, girebildiğim zamanlarda raporumu vereceğim. Hepinizi kocaman öpüyorum
Not: Ablacım tabloda yine kafama tokatı yemişim, teşekkür ederim çok iyi geldi. Artık diyetime daha sıkı sarılacağım söz