hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ayyy ben burayi kilo verdim diye terk-i diyar etmistim yine kilo aldim
Bi irdeme sahip cikabilirsem gelcem tekrar
Pis bogazima sahip cikamadim

almadiysan dorun yok dilvinim.. buda bisey
Elaa yoğunluktan bugün kilo bildirim günü olduğunu unutmuşum ne olur kusuruma bakma. Son zamanlarda aranıza pek uğrayamıyorum tabloda adımı silinecek sanıyordum ama çok sağol eloşum silmemişsin. Akşam tok karnına tartıldım.
Kilom 55.8

hosgeldin plates ve fitness yapiyorsun birde duzenli diyet yaninda ohhh biraz sabir ve kararlilikla 50 olursun canim
Hosbulduk canim :KK70: simdi bu kilo geri bildirimleri ne kadar zamanda bir yapiliyor bir de katilmak icin gec mi kaldim isim falan onceden eklendi galiba listeye ?

xqm80n.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-sokak-modasi.772653/

kayin validem kendi elleriyle gozleme yok sarma yapiyo sen kasarli sen kiymali diye seviyorsun diye ayri ayri yapar 3 gun idare ettim ama arada kacisim yok
can senin kayınvaliden biliyor diyet yaptığı herhal o yüzden kaçışın zor şimdi bide baskı yapıyprdur ben ise söylemem hiç bana yatılı geldiğinde ondan önce yaparım kahvaltımı çünkü o geç yapar bende o saate kadar duramadığımı bilir akşamda yerim beraber birazda geçiştiririm

can senin kayınvaliden biliyor diyet yaptığı herhal o yüzden kaçışın zor şimdi bide baskı yapıyprdur ben ise söylemem hiç bana yatılı geldiğinde ondan önce yaparım kahvaltımı çünkü o geç yapar bende o saate kadar duramadığımı bilir akşamda yerim beraber birazda geçiştiririm
mecbur biliyor tatlım... ben çok kiloluydum 90 kilo felan onalr geldimi çok uzun kalırlar geçen geldiğindede 2 ay kaldılar.... 2 ay kaçamam ben...... bide karıştırtmadım diyetime onarda zaten çok kilo aldıgım için zayıflamamı ıstıyodu.. üzülüyodu kilolu halime... ama şimdi tamam yeter diyoo... neyse ya bu sefer kısa kalacakar bu hafta pazara kadar....

ayy sizin bide kaynana derdiniz var dimii Allah yardımcınız olsunn..
bizede pazar akşamı geldiler babannemgil ananem bizde olunca cay içmeye gelmişler yeni sagılmıs süt ve ev yapımı yogurt mayası getirmişler ben aldım mutfaga koydum tembihliyo beni yarısını sen yiyeceksin diye ben içmemde yememde dedim zamane genci diye söyleniyo :KK70:

sporumu yaptım geldim.
60 sopa hareketi.
80 kalça hareketi.
80 bacak hareketi.

Şükür ALLAH'ıma 55'leri gördüm sonunda tartıda. 2 haftadır 55.8'imm :KK9::KK9::KK9:

Canlarım çok yoğun bir staj dönemine giriyorum ve internet sıkıntılarım var bu yüzden her gün ne yediğimi eskisi gibi yazamayabilirim, her gün giremeyebilirim.... Ama diyete devam ve bildirimlerimi de yapacağım, girebildiğim zamanlarda raporumu vereceğim. Hepinizi kocaman öpüyorum :KK36:

Not: Ablacım tabloda yine kafama tokatı yemişim, teşekkür ederim çok iyi geldi. Artık diyetime daha sıkı sarılacağım söz :KK48:

ayy sizin bide kaynana derdiniz var dimii Allah yardımcınız olsunn..
bizede pazar akşamı geldiler babannemgil ananem bizde olunca cay içmeye gelmişler yeni sagılmıs süt ve ev yapımı yogurt mayası getirmişler ben aldım mutfaga koydum tembihliyo beni yarısını sen yiyeceksin diye ben içmemde yememde dedim zamane genci diye söyleniyo :KK70:
Aneciğin nasıl dilvin sen nasılsınnn

Canlarım çok yoğun bir staj dönemine giriyorum ve internet sıkıntılarım var bu yüzden her gün ne yediğimi eskisi gibi yazamayabilirim, her gün giremeyebilirim.... Ama diyete devam ve bildirimlerimi de yapacağım, girebildiğim zamanlarda raporumu vereceğim. Hepinizi kocaman öpüyorum :KK36:

Not: Ablacım tabloda yine kafama tokatı yemişim, teşekkür ederim çok iyi geldi. Artık diyetime daha sıkı sarılacağım söz :KK48:

:cool::cool::cool: kuçuk bir tokatcıkkk:KK22:
dert etme esram sen benım gönlümün rezervesindesin:KK68:

kızlar diyet miyet kalmadı bende:KK23: Pazara kadar zor ...birde esim biraz daha kalın diye israr edecek misafirlerime bakalım...:KK34: gitti diyettimmm:KK34:

X