- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.921
az kalmis nisana emillycimm... nasil gidiyo bu aralar??Selam kızlar bugün sabah bildirim yapamadım yarın bildircem,kasım 15 de arkadaşımın nişanı var acilen bişiler yapıcam o güne yetişcem
Geçen hafta iyiydim canım haftasonu arkadaşlarla cıktık filan kutlama oldu pastalar yemekler derken abarttık biraz,ama şimdi mecburum ya acil düzene girerim diye düşünüyorum..sınava son gün çalışan öğrenci gibi :) senin nasıl gidiyor elacım?az kalmis nisana emillycimm... nasil gidiyo bu aralar??
çıtır hatun naber?az kalmis nisana emillycimm... nasil gidiyo bu aralar??
ben cok dikkat etmeme ragmen veremiyorum...emiily ya... cok yavas gidiyor artik ... vucut kendini korumaya aldi.. cok kilo verince...napalim sabredicem acelem yok..... yavas olsun... artik eskisi kadar kaba kilom yok.. detaylara gectimGeçen hafta iyiydim canım haftasonu arkadaşlarla cıktık filan kutlama oldu pastalar yemekler derken abarttık biraz,ama şimdi mecburum ya acil düzene girerim diye düşünüyorum..sınava son gün çalışan öğrenci gibi :) senin nasıl gidiyor elacım?
iyiyim datlummmçıtır hatun naber?
Canım bişi olmaz mutlaka düşer aslında incelme mutlaka oluyordur ama kiloya her zaman yansımıyor inatla diretmek gerekiyor :)))ben cok dikkat etmeme ragmen veremiyorum...emiily ya... cok yavas gidiyor artik ... vucut kendini korumaya aldi.. cok kilo verince...napalim sabredicem acelem yok..... yavas olsun... artik eskisi kadar kaba kilom yok.. detaylara gectimsekil verme asamasi gibi... biraz egzersizleri aksatiyorum bir duzene sokamadim..2 gun mekik bacak yapiyorum 5 yapmiyorum biraz sıksam aslinda hic fena olmayacak...
iyiyim datlummmsen napiyorsun geldinmi eve... sinav sonucun ne oldu?? yakup nasil tekrar gorusme ne zaman
Eve gelemedim canım , Banka sınavı daha açıklanmamış hayırlısı. Aşkım iyi canım. Abim şehir dışında işte bu aralar.Abim hayırlısıyla gelsin grüşme 2 haftaya kadar olacak inşaALLAH... Abimi bekliyorum.ben cok dikkat etmeme ragmen veremiyorum...emiily ya... cok yavas gidiyor artik ... vucut kendini korumaya aldi.. cok kilo verince...napalim sabredicem acelem yok..... yavas olsun... artik eskisi kadar kaba kilom yok.. detaylara gectimsekil verme asamasi gibi... biraz egzersizleri aksatiyorum bir duzene sokamadim..2 gun mekik bacak yapiyorum 5 yapmiyorum biraz sıksam aslinda hic fena olmayacak...
iyiyim datlummmsen napiyorsun geldinmi eve... sinav sonucun ne oldu?? yakup nasil tekrar gorusme ne zaman
Yaa kızlar nasıl kilo veriyorsunuz yardım edin bana dataktikleriniz nelerdir.en önemli noktalar falan
Of ablacım bu kilolar çok nankör maalesef...Nasılsınız kızlar..29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn
ben dun pek dikkat etmedim ööylede abartmadım .... ama bu gun kilo almışımufff bazen yoruldugumu hissediyorumm.... veremiyorummm bu aralar ve o gun az dikkat etmesem hemen artıya geçiyorum... tabi abartılı hiç birsey yemedim ... çikolatalar pastalar yesem içim yanmıcak haa hakkettim diycem amannn takılıp kalıyom bazen çok uzun suree
bende senin gibiyim. dikkat ediyorum ama alıyorum. regl dönemi yaklastıgından kesin. baska acıklama bulamıyorum cünküNasılsınız kızlar..29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn
ben dun pek dikkat etmedim ööylede abartmadım .... ama bu gun kilo almışımufff bazen yoruldugumu hissediyorumm.... veremiyorummm bu aralar ve o gun az dikkat etmesem hemen artıya geçiyorum... tabi abartılı hiç birsey yemedim ... çikolatalar pastalar yesem içim yanmıcak haa hakkettim diycem amannn takılıp kalıyom bazen çok uzun suree
Tebrik ederim esracım yediklerini cok güzel takip ediyosunCanlarım bugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 5 dilim hindi füme
Öğlen: 1 kase yoğurt
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ton balığı, cacık
Tebrik ederim esracım yediklerini cok güzel takip ediyosun
Canım her hafta aynı olmuyor kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor,iyi gidiyosun canım bence devam etTeşekkür ederim canım, bu hafta pek kilo veremedim (kendi tartı günüme göre çarşambadan çarşambaya sadece 200 gram) ama umarım bu hafta 500 filan verebilirim...
tesekkür ederim canım..peki dukan diyetini tavsiye eder misin ? kilo verdiriyor mu ?Hepimiz farklı şekillerde kilo veriyoruz... Ben dukan diyeti yapıyorum, bazı arkadaşlar yediklerine dikkat ediyor... Kendine göre bir diyet seçmelisin canım. Ben daha önce kalori hesabıyla sağlıklı şeyler yiyerek kilo vermiştim işe yaramıştı. Onda 3 ana 2 ara öğün yapıyordum. Şimdi dukanla da kilo veriyorum, bunda da 3 ana öğünüm var bir de ara öğün olarak sütlü kahve... Ayça kayanın 5333 yöntemi güzel. Kendine göre seç yani. Aburcuburdan ve karbonhidrattan uzak dur.
tesekkür ederim canım..peki dukan diyetini tavsiye eder misin ? kilo verdiriyor mu ?