hedef 50 kilo olmak.. :)))

az kalmis nisana emillycimm... nasil gidiyo bu aralar??
Geçen hafta iyiydim canım haftasonu arkadaşlarla cıktık filan kutlama oldu pastalar yemekler derken abarttık biraz,ama şimdi mecburum ya acil düzene girerim diye düşünüyorum..sınava son gün çalışan öğrenci gibi :) senin nasıl gidiyor elacım?

ben cok dikkat etmeme ragmen veremiyorum...emiily ya... cok yavas gidiyor artik ... vucut kendini korumaya aldi.. cok kilo verince...napalim sabredicem acelem yok..... yavas olsun... artik eskisi kadar kaba kilom yok.. detaylara gectim sekil verme asamasi gibi... biraz egzersizleri aksatiyorum bir duzene sokamadim..2 gun mekik bacak yapiyorum 5 yapmiyorum biraz sıksam aslinda hic fena olmayacak...

çıtır hatun naber?
iyiyim datlummm sen napiyorsun geldinmi eve... sinav sonucun ne oldu?? yakup nasil tekrar gorusme ne zaman

Canım bişi olmaz mutlaka düşer aslında incelme mutlaka oluyordur ama kiloya her zaman yansımıyor inatla diretmek gerekiyor :)))

Canım benim kilomu yaz bu hafta çok kilo veremedim ama devam 54.5 ( haftasonu kaçamakları :))

Fıstıklarım bugün yediklerim:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: 2 dilim light beyaz peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 tavada yumurta, domates-salatalık, hindi füme
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Mantarlı köri soslu tavuk, cacık
Ara: Havuçlu dukan muhallebisi.

Bugün biraz fazla yedim sanki ama dukanın dışına çıkmadım yine de, umarım negatif etkisi olmaz.

Yaa kızlar nasıl kilo veriyorsunuz yardım edin bana da taktikleriniz nelerdir.en önemli noktalar falan

Eve gelemedim canım , Banka sınavı daha açıklanmamış hayırlısı. Aşkım iyi canım. Abim şehir dışında işte bu aralar.Abim hayırlısıyla gelsin grüşme 2 haftaya kadar olacak inşaALLAH... Abimi bekliyorum.

Yaa kızlar nasıl kilo veriyorsunuz yardım edin bana da taktikleriniz nelerdir.en önemli noktalar falan

Hepimiz farklı şekillerde kilo veriyoruz... Ben dukan diyeti yapıyorum, bazı arkadaşlar yediklerine dikkat ediyor... Kendine göre bir diyet seçmelisin canım. Ben daha önce kalori hesabıyla sağlıklı şeyler yiyerek kilo vermiştim işe yaramıştı. Onda 3 ana 2 ara öğün yapıyordum. Şimdi dukanla da kilo veriyorum, bunda da 3 ana öğünüm var bir de ara öğün olarak sütlü kahve... Ayça kayanın 5333 yöntemi güzel. Kendine göre seç yani. Aburcuburdan ve karbonhidrattan uzak dur.

Nasılsınız kızlar.. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn
ben dun pek dikkat etmedim ööylede abartmadım .... ama bu gun kilo almışım ufff bazen yoruldugumu hissediyorumm.... veremiyorummm bu aralar ve o gun az dikkat etmesem hemen artıya geçiyorum... tabi abartılı hiç birsey yemedim ... çikolatalar pastalar yesem içim yanmıcak haa hakkettim diycemamannn takılıp kalıyom bazen çok uzun suree

Of ablacım bu kilolar çok nankör maalesef...

bende senin gibiyim. dikkat ediyorum ama alıyorum. regl dönemi yaklastıgından kesin. baska acıklama bulamıyorum cünkü

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 5 dilim hindi füme
Öğlen: 1 kase yoğurt
Akşam: Ton balığı, cacık

Tebrik ederim esracım yediklerini cok güzel takip ediyosun

Teşekkür ederim canım, bu hafta pek kilo veremedim (kendi tartı günüme göre çarşambadan çarşambaya sadece 200 gram) ama umarım bu hafta 500 filan verebilirim...
Canım her hafta aynı olmuyor kilo azaldıkça verilen miktarda azalıyor,iyi gidiyosun canım bence devam et

tesekkür ederim canım..peki dukan diyetini tavsiye eder misin ? kilo verdiriyor mu ?

tesekkür ederim canım..peki dukan diyetini tavsiye eder misin ? kilo verdiriyor mu ?

Ben tavsiye ederim... Hem yapması kolay çünkü izinli gıdalardan doyana kadar yiyebilirsin. Atakta (ilk evresi) 5 günde ortalama 2-3 kilo gidiyor. Seyirde de haftada 500-1000 gram arası verdiriyor. İlk evresinde vermek istediğin kiloya göre 3 veya 5 veya 7 gün sadece protein, seyir evresinde ise 1 gün protein 1 gün protein+sebze şeklinde yapılıyor kilo hedefine ulaşana kadar. Yulaf kepeği kullanmak gerekiyor. Bu yulaf kepeğiyle poğaça, ekmek yapabilirsin, tatlandırıcı da kullanarak kek, muffin yapılabilir. Ayrıca yine süt, kakao ve tatlandırıcı ile puding-muhallebi tarifleri var. Eğer yulaf kepeği ve tatlandırıcıyı alırsan çok çeşitli, tatlı krizlerinde de seçenekleri olan bana göre kolay ve iyi sonuç veren bir diyet. Yulaf kepeği büyük marketlerde bulunuyor, toz tatlandırıcı da aynı şekilde. Ama ben en doğru ürünleri almak için internetten gurmenet diye bir siteden ikisini de sipariş veriyorum.

Ama diyeti yapacaksan önce kitabını alıp okumanı tavsiye ederim, kafanda iyice oturmuş olur.

nasilsiniz kizlar:) ben bugun daha iyiyim kilo olarak degil ama moral olarak... bugun kendimi gaza getirdimm.. biraz egzersiz yapicam simdi kizimi uyuyttum... kilo vermem surekli duruyo harekete gecirmem lazimmmm... hadi bakal basliyorummm:)))))

Selam fıstıklarım Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Akşam: Karnabahar haşlama ve et köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…