hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar ... napiyorsunuz bakalim.. ben cok hafif bir kahvalti yaptim... birazdan kizim uyuyuncada kahve yapicam kendime:KK66: aksam brokoli ve patates haslayip.. degisik bir
salata yapmayi dusunuyorum... bugun hafif yiycem dunde cok hafif yedim.. ama hala artistayimm... reglime 2 haftadan fazla var... olmazsa pazaryesi ayran detoksu yapicam.. napalim dusmuyooo.. ben sıkildim.. en azindan gaza getirecek beni bir dusus yasasammm... moral olsa...

Merhaba kızlar, bugün yola çıkacağım o yüzden akşam yazamam, onun yerine bugün yediklerim ve yiyeceklerimi şimdiden yazıyorum:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim light peynir
Öğlen: Köri soslu tavuk
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Yulaf kepeği ekmeğine ton balıklı sandviç (yolda yiyeceğim)

aaa kızlar ben gittim geldim siz nerelerdesiniz :KK43:

Bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Fırında çipura balığı, salata

nasılsınız kızlar:KK33: bugun siteye giremedim sorun vardı yada benım netim hata yapıyodu... eee nasılsınız bakalım kimse girmiyo buraya yaaaa :KK47:benımde motivasyonum duştu bu aralar... :KK43: gazada getiremiyoruz birbirimizi...o_Oama diyetime devam fazla kaçamak yok... bir iki dondurma dışında..:KK23: hala artıdayım... artık sıkıldım.. artıdayım demekten...:KK35::KK34: yarın tartı günü....ama benim durumum yarına değişmez herhalde... :KK17::KK17:

aysemeyra betul melek nerdesiniz kızlarrrr :KK64::KK64:elma dersem çıkın armut dersem çıkmayınnnn.. emilyyyy.... diyom bak ELMAAAAA:mad:

Hoşgeldin esram bu arada nereye gittin kızzz:KK75:

nasılsınız kızlar:KK33: bugun siteye giremedim sorun vardı yada benım netim hata yapıyodu... eee nasılsınız bakalım kimse girmiyo buraya yaaaa :KK47:benımde motivasyonum duştu bu aralar... :KK43: gazada getiremiyoruz birbirimizi...o_Oama diyetime devam fazla kaçamak yok... bir iki dondurma dışında..:KK23: hala artıdayım... artık sıkıldım.. artıdayım demekten...:KK35::KK34: yarın tartı günü....ama benim durumum yarına değişmez herhalde... :KK17::KK17:

Neden senin böyle oluyor ki ablacım... Acaba bir hafta filan şok bir şeyler mi yapsan. Cidden fazla durakladı artık senin, ben bile sinir oldum senin kilocuklarına :KK34:

aysemeyra betul melek nerdesiniz kızlarrrr :KK64::KK64:elma dersem çıkın armut dersem çıkmayınnnn.. emilyyyy.... diyom bak ELMAAAAA:mad:

Ailemin yanına gitmiştim haftasonu için :) Annem doğum günüm çok yakın diye en sevdiğim pastadan yapmıştı :KK43: Çok zorlandım ama yemedim, sanırım annemin de biraz kalbi kırıldı... Ama ne yapayım bir yesem ondan sonra kendimi durduramaz bir sürü yerdim diyet filan hikaye olurdu. Bir de şimdi bu kadar iyi gidiyorken... Onu atlattım derken anneannemi ziyarete gittiğimde o da benim için pasta börek ve makarna salatası yapmış... Evren benimle dalga geçti resmen... Onu da yememek için midem bulanıyor diye yalan söylemek zorunda kaldım. Haftasonu zor geçti yani :KK43:

Canımm burdayımmm, ben de devam ediyorum motivasyon düşmesi diye bişi yok 15 inde nişan var biliyosun,az önce bişiler yemeseydim bugünde iyidi yarın tartıda iyi sonuç alırız inşallah :) senin nasıl gidiyo tatlım kilo hala takılı mı

Ailemin yanına gitmiştim haftasonu için :) Annem doğum günüm çok yakın diye en sevdiğim pastadan yapmıştı :KK43: Çok zorlandım ama yemedim, sanırım annemin de biraz kalbi kırıldı... Ama ne yapayım bir yesem ondan sonra kendimi durduramaz bir sürü yerdim diyet filan hikaye olurdu. Bir de şimdi bu kadar iyi gidiyorken... Onu atlattım derken anneannemi ziyarete gittiğimde o da benim için pasta börek ve makarna salatası yapmış... Evren benimle dalga geçti resmen... Onu da yememek için midem bulanıyor diye yalan söylemek zorunda kaldım. Haftasonu zor geçti yani :KK43:
Canım iyi etmişsin ya bi kere taviz verince daha çok veriliyor,ödül gününde biraz yersin..ama annen kırılmasın die tadına baksaydın keşke üzülmüştür

Canımm burdayımmm, ben de devam ediyorum motivasyon düşmesi diye bişi yok 15 inde nişan var biliyosun,az önce bişiler yemeseydim bugünde iyidi yarın tartıda iyi sonuç alırız inşallah :) senin nasıl gidiyo tatlım kilo hala takılı mı
Ayy nişanlanıyor musuuun hayırlı olsun çok sevindim bilmiyordum :KK36:

arkadaşlar konuyla alakalı değil ama yardımınıza ihtiyacım var ben bugün gebelik testi yaptım ilk pozitif çıktı sonra negatif oldu anlam veremedim adetime 5gün var ama kendimi hamile gibi hissediyorum karın altım şişti böyle bazen rahmimde garip ağrılar hissediyorum ağrı değil garip birşey belimde agrı oluyo kan testi yaptırıcam böyle yaşayıpta hamile olan varmi

arkadaşlar konuyla alakalı değil ama yardımınıza ihtiyacım var ben bugün gebelik testi yaptım ilk pozitif çıktı sonra negatif oldu anlam veremedim adetime 5gün var ama kendimi hamile gibi hissediyorum karın altım şişti böyle bazen rahmimde garip ağrılar hissediyorum ağrı değil garip birşey belimde agrı oluyo kan testi yaptırıcam böyle yaşayıpta hamile olan varmi

Canım nasıl önce pozitif sonra negatif? O test ilk pozitif çıktıysa ve dakikası geçtikten sonra negatife çevirdiyse negatifi dikkate almaman gerekiyor... Belli bir dakikanın üstündeki sonuçlar geçersizdir tam hatırlamıyorum kaç dakika olduğunu... Ama en iyisi kan testi yaptırıp B-hcg baktırman, o daha kesin bir sonuç verir.

Anladım, olsun yine de hayırlı olsun o zaman, zarif ve ince ve çok güzel bir gelin olacaksın eminim :)
Amin canım sen de öyle olcaksın inşallah öyle de kalıcaz..kiloyu korumak da vermek kadar önemli,kendimizi önemsediğimiz sürece kilomuza hep dikkat ederiz..nasıl gidiyor canım maşallah 51 lerdesin dimi sen

Canım nasıl önce pozitif sonra negatif? O test ilk pozitif çıktıysa ve dakikası geçtikten sonra negatife çevirdiyse negatifi dikkate almaman gerekiyor... Belli bir dakikanın üstündeki sonuçlar geçersizdir tam hatırlamıyorum kaç dakika olduğunu... Ama en iyisi kan testi yaptırıp B-hcg baktırman, o daha kesin bir sonuç verir.

bende anlayamadim ilk pozitifti sonra cizgi yana kaydi sonra kayboldu seviniyimi üzüliyimi bilemedim:KK43:

Canım bi fikrim yok ama için rahat olsun bence bir test daha al sonra da kan testi yaptır esranın dediği gibi. hamile gibi hissediyorum derken,bulantı kokularda farklılık gibi filan mı

evet bulantı baş dönmesi oluyo psikolojikmi bilmiyorum bundan once kan testi yaptirdim negatifti ama bu sefer karnimdaki olaylar çok farkli adet olucam ondanmi bilmiyorum :KK43: ama agri yok acı var ara sira oluyo bugunde ilk cift cizgi sonra cizgi kaybolunca 1dk icinde umitlendim ins. hamileyimdir :KK43:

Amin canım sen de öyle olcaksın inşallah öyle de kalıcaz..kiloyu korumak da vermek kadar önemli,kendimizi önemsediğimiz sürece kilomuza hep dikkat ederiz..nasıl gidiyor canım maşallah 51 lerdesin dimi sen

Evet canım 50,9. Bakalım yarın tartı gününde neler olacak. Umutluyum ama artık bende çok gitmez. 200-300 grama razıyım, 300 gramdan fazlası olursa da çok çok sevinirim. 400 bile benim için süper bir rakam olur :)

Peki senin nasıl gidiyor canım? Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun?

Evet canım 50,9. Bakalım yarın tartı gününde neler olacak. Umutluyum ama artık bende çok gitmez. 200-300 grama razıyım, 300 gramdan fazlası olursa da çok çok sevinirim. 400 bile benim için süper bir rakam olur :)

Peki senin nasıl gidiyor canım? Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun?
Evet canım olur bence gayet iyi gidiyosun , bende 52.9 dan sonra öyle düşünüyorum 100 gram 200 gram gitse bile yeter,direnme noktaları oralar demekki..ben daha 53 lü rakamları göremedim :KK43: inş yarın bi mucize olur :)

X