hedef 50 kilo olmak.. :)))

selam kizceler naparsiniz bakem..
ben bugunu de guzel gecirdimm.. aksam yagsiz pateyes salatasi ve yesil cayla tamamlafim gunumu:KK66: bayrama gitmeden once en son 58 kusurdum anca toparliyorum kac hafta gecti... ne nankor bu kilolar ayolll :)))) ama hakettim ben cok abartmistim neyse gayet iyi gidiyorum bu aralar...
egzersi yapmiyorum ama:KK43: hic firsatim olmuyo oglen kizi uyutunca bur suru is oluyo yemekti camasirdi.. kizim uyuyunca aksam 10 ben pelt olmusum egzersiz yapacak halim olmuyo... ama hergun azda olsa mekik cekiyorum:) neyse cenem dustu yine:KK66:

selam kizceler naparsiniz bakem..
ben bugunu de guzel gecirdimm.. aksam yagsiz pateyes salatasi ve yesil cayla tamamlafim gunumu:KK66: bayrama gitmeden once en son 58 kusurdum anca toparliyorum kac hafta gecti... ne nankor bu kilolar ayolll :)))) ama hakettim ben cok abartmistim neyse gayet iyi gidiyorum bu aralar...
egzersi yapmiyorum ama:KK43: hic firsatim olmuyo oglen kizi uyutunca bur suru is oluyo yemekti camasirdi.. kizim uyuyunca aksam 10 ben pelt olmusum egzersiz yapacak halim olmuyo... ama hergun azda olsa mekik cekiyorum:) neyse cenem dustu yine:KK66:
Elacim yardim et yaaaaacok Kotuyum okadar cok yiyorum ki aldigim iki kiloyu veremedim ustune yarim kilo daha aldim.hergun bugun diyete basliyorum diyorum ama hep bozuyorum.adapte olamiyorum bir turlu.sureklj aclik hissediyorum.sabah kahvalti yapiyorum yarim saat gecmeden icim nezeliyo sanki birsey yememis gibi.geceleri uyaniyorum acayip acim.gitmicem mutfaga yemicem diyorum.hoopp bi bakiyorum mutfaktayim acur cubur yiyorum yaglarim fiskirmaya basladi.nasil keserim bu istahi :KK43:

Elacim yardim et yaaaaacok Kotuyum okadar cok yiyorum ki aldigim iki kiloyu veremedim ustune yarim kilo daha aldim.hergun bugun diyete basliyorum diyorum ama hep bozuyorum.adapte olamiyorum bir turlu.sureklj aclik hissediyorum.sabah kahvalti yapiyorum yarim saat gecmeden icim nezeliyo sanki birsey yememis gibi.geceleri uyaniyorum acayip acim.gitmicem mutfaga yemicem diyorum.hoopp bi bakiyorum mutfaktayim acur cubur yiyorum yaglarim fiskirmaya basladi.nasil keserim bu istahi :KK43:
Ilk is eve abur cubur almaman. Haliyle mutfaga girdiginde bulamiyacaksin. Alisveris yaparken paketlerin üstündeki kalorisini bak. Ona göre al bazi seyleri. Yogurtun, prynirin sütün salamin hep light leri var. Meyve cok al eve. Her aciktiginda bjrsey bulamayinca meyve yiyeceksin. Kilo vermis olacaksin. Havuc ye. Tok tutuyor. Burda yarim parmak bouyutunda havuc satiliyor. Onlardan al. Cerez gibi ye.
Brn yurtdisinda ysiyorum. Türkiyedede vardir kesin.

Bende bu hafta artilardayim. Ama bozmiyalim.moralimizi. diyeti bozma. Acliktan karnin kazinsada. Uyu öyle bir durumda. Tabi evdeysen. Calisiyorsan , benim yaptigim gibi yap. Salataliklari dilimle. Is yerinde aciktiginda arada bir kac tane ye. Acligini gecistirmis olursun.

mylifecim melek yazmis.. kisaca gecirtecek seyler ye aciktiginda kalorisi dusukseyler.. bir yesil elma.. yogurt.. ben mesela kepekli grisini ile peynir tabagi yapiyorum.. domates salatalik biberde eklerim o tabaga... mutlaka sabah ac katnina bir incir 2.3 gunkurusu kayisi yerim.. bazen oglen yada aksamda yerim.. o gunku tatli ihtiyacini karsiliyor tatli kirizlerim olmuyo ayrica kabiz olmuyorsun.. belli bir sure sonra yeme krizlerin azalacak kotrol altina alacaksin.. birde kafanda bu isi bitir...surekli acikiyorum deme... istemelisin ve bunun icinde caba harcamalisin

Fıstıklarım bugünki raporum:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 adet peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt :KK36:

Merhaba arkadaslar sabah aç karnına tartı 58.5 gösterdi Bugün regli olucam sanırım bu hafta tartılmayacagım kıslıklarıds çıkardım sanki hiç kilo vermemiş gibi oldum. Moralim biraz bozuldu canım da sürekli tatlı çekiyor:KK43:

Iyi aksamlarrr :)
Pazartesiye az kaldi . Yarin pazar diye. Kahvaltiyi agir yapmayin iyimi kizlar :) hep hafif, bol hareket :) Iyice kis gelmeden. Cikin disariya, gezin, dolasin.
Pazartesi tartildigimizda eksilerde olalim. Haftayi iyi basliyalim pazartesi.:)

Bu arada gece saatler 3 tr geri alincak. Unutmayin :) bir saat daha fazla uyucaz bu gece.

Iyi aksamlarrr :)
Pazartesiye az kaldi . Yarin pazar diye. Kahvaltiyi agir yapmayin iyimi kizlar :) hep hafif, bol hareket :) Iyice kis gelmeden. Cikin disariya, gezin, dolasin.
Pazartesi tartildigimizda eksilerde olalim. Haftayi iyi basliyalim pazartesi.:)

Bu arada gece saatler 3 tr geri alincak. Unutmayin :) bir saat daha fazla uyucaz bu gece.

Saatleri iyi ki söyledin canım hiç haberim yoktu :KK43:

Fıstıklarım bugün yediklerim :KK36:

Sabah: 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates-salatalık
Ara: Yoğurtdan yaptığım dondurma
Akşam: Patlıcan kebabı

Esra cok iyi gidiyorsun sen :) tebriklerr

Kizlar benim kadar metabolizmasi yavas calisan varmi hic aranizda? Az yesemde veremiyorum. Gecen hafta cok güzel verdim.ama bu hafta hic ilerleme yok malesef.. yarin uyandigimda belki güzel bir süpriz olurda. Bir gecede 500gr veririmde 55.5 gösterir terazi.

napiyorsunuz kizlar benim dun yatili misafirim gelmedi bugun gelecek... insallah bozmam yaa:KK43:( yarinda tarti gunu iyi mi :KK43:( neyse bir sekil de atlaticam... bugun biraz siskinligim var:KK43:

bu arada kahvaltida simit bir tanede pohca yedim...biraz peynir domates salatalik ve ysil cay.. oglen birdey yemedim yemiycemde kahve iciyorum.. aksam kofte pilav ve dugun corbasi yaptim.. insallah ben kofte ve salata yiycemm... planim bu...

Kızlar bu hafta 400gram verdim :) kilom: 51,0.

Bugün yediklerimse:

Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Akşam: Tavuk haşlama

:KK36:

Kızlar merhaba
Sık sık giremiyorum bu aralar
Kendimi toparladım ama
Yine de faZlalıklarım var
Bugünkü kilom 57.1
evey toparlamissinnn ohhh neyse toparlama basladinya oteki faxlaliklarda gider bir basladimi gerisi gelecektir sadece istikrarli davran mamiz lazim
Kızlar bu hafta 400gram verdim :) kilom: 51,0.

Bugün yediklerimse:

Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Akşam: Tavuk haşlama

:KK36:

masallah esrama :KK66:

Selam kızlar bugün sabah bildirim yapamadım yarın bildircem,kasım 15 de arkadaşımın nişanı var acilen bişiler yapıcam o güne yetişcem :KK70:

X