hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin kizlar nasilsiniz bakalimmm:KK66:
regl bitti ama hala dususs yok bende sabah 5 te kizim uyaninca bir paket cubuk krakeri lupletince boyle oluyo:KK48: napim kepekli grisinim bitmisti.. gece boyunca uyanik kaldigim icin aciktim.. :KK45: neyse bugun tekrar ufak egzersizlerle basladim bu hafta artiya tamulum (regl de bitti )yok az da olsa vermem lazim....:KK47: bir elliyi goremedim dedim durdum 60 tan inemedim diye simdide 59 pesimi birakmiyo yapisti kor olasicasi:p bu hafta 58 gorecegim insallahhhh.... hadi bakalimmmm.. bugun herkez icin cok guzel gecsinnnn:KK28::rolleyes:
inşallah canım bazen kilo takılıyo bi yerlerde o kırılma noktasını geçince devam ediyorsun vermeye senin demekki 59,bunu geçince daha kolay olcak inşallah

Kılaaar bugün tartıldım inanamadım ya 51,4 çıktım tam 1 kilo vermişim :KK36:

canım tebrik ederim maşallah seni gördüm gaza geldim valla yeniden :))
Kızlar günaydın
Utanarak kilo bildiriminde bulunuyorum
58.0 :mad::mad:
Noldu bana ya kendimi toparlayamıyorum. Regl dönemindeyim tatlı krizlerim çok fazla
Çokmoralimbozuk:cry:

Bazen böyle artabiliyor canım üzülme çünkü vücut su topluyor,gerçek kilon değildir,hiç moralini bozma devam et..
Kizlarr cokk mutluyum :) :) :):KK49::KK49::KK76::KK70::KK70::KK73::KK73:

Kilo bildirim: 55.9:nazar:
Gecen hafta: 57.6

bu hafta yedigimi ictigimi dikkat ederek cok güzel kilo verdim.. cok mutluyum. Uzun yillardir bu kiloyu görmemistim.. insallah 50yide görürüm :)

tebrik ederim canım 1.5 kilo vermişsin maşallah

valla bende senin bu guzel azmin beni gaza getiriyo:KK66: bir seneyi geckin diyetteyim bazen pes edesim geliyo ama sen ( en sadik ve en azimli arkadasim)ve diger arkafaslar verdikce motive oluyorumm:KK66:
baya hareket ediyorsun aslinda...okul temposu yeter sana:))

Teşekkür ederim canım en ufak faydam oluyorsa ne mutlu :)

canım tebrik ederim maşallah seni gördüm gaza geldim valla yeniden :))

Ayy çok teşekkür ederim canım ya ben de çok gaza geldim inan :KK36: Darısı hepimize inşallah

Kızlar akşam eşime mantarlı biberli vs...yanı vejeteryan bir pizza yaptımm:KK68:ama ben sadece bir lokma yedimm:KK52:
kendime yumurta haşladım ne bir guzel hafif bir kahvaltı yaptım.. yalnızzz ufak bir kaçamagım varr:KK23: magnum mini yedimm:KK75: neyse yinede bugun iyiyimm:KK37:

nasilsiniz kizlar bugun ben birazcikta olsa eksideyimm oleyyy:KK71: sabah biraz mekik cektimm.. insallah yarin 58 e dusecemmm:KK66: siz napiyorsunuz bakalimm

nasilsiniz kizlar bugun ben birazcikta olsa eksideyimm oleyyy:KK71: sabah biraz mekik cektimm.. insallah yarin 58 e dusecemmm:KK66: siz napiyorsunuz bakalimm

Ablacım ekside olmana çook sevindim :KK36: Benim de kendi tartı günümdü bugün, ben de eksideyim. 51,1 çıktım yani 300 gram daha gitmiş pazardan bu yana, gerçekten kendime şaşırıyorum bu aralar :KK9: Bugün yediklerimse:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt :)

günaydınnn fıstıkımmm:KK24::KK3:
sakın moralini bozmaaaa.... :stop:şöle bir sirkelen ve ben bu kırızleri atlatacagım dee.......:KK58: motive et acık kendini koy verme lütfenn... :KK11:incir tarcına batır ye... yada süt iç tarcınlı...
Toparliyorum yavas yavas kendimi sabah 57.4 ciktim
tekrar motivasyon oldum
cok tesekkürler canim Moral Verdigin icin

Ablacım ekside olmana çook sevindim :KK36: Benim de kendi tartı günümdü bugün, ben de eksideyim. 51,1 çıktım yani 300 gram daha gitmiş pazardan bu yana, gerçekten kendime şaşırıyorum bu aralar :KK9: Bugün yediklerimse:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt :)
:KK73::KK73:esraaaa bu ne hızzz maşallahhh tüüühhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::rolleyes:

nasılsınız fistiklarr :KK15::KK15:akşam kızlar kavurma yedim bir tabak yagsız teflonda yaptım kendiminkini... yanında bir dilim tahıl ekmegı (ama ekmegı yemeyi unutmusumm:-)) yanındada tursu bir salatalık tursusu.... yemek ten sonrada meyve suyu içtim...eşim zorla içirdi taze sıkılma(elma armut ananas mandalina nar) eşim el cagızlarıylan sıktıgı için bende içtimm:rolleyes:

Abla 3 haftadır ağzıma lokma kaçamak girmedi, yulaf kepeği dışında karbonhidrat alımım sıfır, bu kadar da olsun çok direnmişti :KK43: Darısı hepimizin başına ama, tıkır tıkır gönderelim şunları artık :KK11:
dukanın tarzında mı gidiyorsun... ben dukanı pek bilmiyorummm..:KK43:
dukan sa bende bakıyım su amcaya...:KK51:ben pek diyet kitapları ve yöntemlerini denemem.. hiç arada su ayran kürü hariç.. kendi kafama göre takılıyommm :) ama karatayı okumasamda maşşallah tv de cıka cıka ezberledim teyzeyii:KK56:dukanı da şöle böle evreleri var felan filan o kadar...
ayyyy aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK36::KK5:ayy insallahh hepimizzz gönderelimm ya :KK5:

dukanın tarzında mı gidiyorsun... ben dukanı pek bilmiyorummm..:KK43:
dukan sa bende bakıyım su amcaya...:KK51:ben pek diyet kitapları ve yöntemlerini denemem.. hiç arada su ayran kürü hariç.. kendi kafama göre takılıyommm :) ama karatayı okumasamda maşşallah tv de cıka cıka ezberledim teyzeyii:KK56:dukanı da şöle böle evreleri var felan filan o kadar...
ayyyy aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK36::KK5:ayy insallahh hepimizzz gönderelimm ya :KK5:

Evet ablacım, zaten dukana başladım başlayalı kilo verebiliyorum, öncesinde biraz dukansız denedim olmadı... Dukan biraz zor bir diyet ama garanti yöntem gibi bir şey, yapıp da vermeyen yok yani. Ortalama haftada 500-1000 gram arası veriyor insanlar. Kitabı var ben kitabını okudum, ama eğer istersen sana özet geçebilirim...

Bir de iyi tarafı tatlandırıcıyla filan hem kalorisi düşük hem de damağa hitap eden şeyler yapmak mümkün. Bunlarla hem diyetin dışına çıkmıyorsun hem de pudingini muhallebini kekini poaçanı yemiş oluyorsun... O açıdan iyi yani, ben cumartesi-pazar tatlandırıcıyı kullanarak tarif yapıyorum genelde dondurma muhallebi ya da puding. Böylece diyetten sıkılmamış oluyorum... Kendi ekmeğimi de kendim yapıyorum. Sanki işim gücüm azmış, vaktim bolmuş gibi :KK48:

Evet ablacım, zaten dukana başladım başlayalı kilo verebiliyorum, öncesinde biraz dukansız denedim olmadı... Dukan biraz zor bir diyet ama garanti yöntem gibi bir şey, yapıp da vermeyen yok yani. Ortalama haftada 500-1000 gram arası veriyor insanlar. Kitabı var ben kitabını okudum, ama eğer istersen sana özet geçebilirim...

Bir de iyi tarafı tatlandırıcıyla filan hem kalorisi düşük hem de damağa hitap eden şeyler yapmak mümkün. Bunlarla hem diyetin dışına çıkmıyorsun hem de pudingini muhallebini kekini poaçanı yemiş oluyorsun... O açıdan iyi yani, ben cumartesi-pazar tatlandırıcıyı kullanarak tarif yapıyorum genelde dondurma muhallebi ya da puding. Böylece diyetten sıkılmamış oluyorum... Kendi ekmeğimi de kendim yapıyorum. Sanki işim gücüm azmış, vaktim bolmuş gibi :KK48:
500-1000 cok iyi ya.... bende bakiyim... markete gittigimizde kitabina bakyimm.. burda buyuk market var extra kipa kitap reonlarinda hep goruyodum... bir bakayim... ya brnde ayri tarif yapacak zamanim yok ama tarifleri kolay ve pratikse olabilir... gerci ben esimden ayri yiyorum.. yani ayri hazirliyorum o na ne yaparsam kendime de onu yapiyorum yalniz yagsiz sekilde... pisirme sekilim farkli sadece... oda pek ayri zahmet sayilmaz dogradigim neyse iki farkli kapta sadece..bende bir arsrirayim netten tariglflerine bakayim ve tabi mantigina. ama sana cok iyi geldi orasi kesin... bu arada regli ne alemde fistikim

X