hedef 50 kilo olmak.. :)))

Canim ya daha yazin gittim eylul gibi kadin bakti kilo almisisn ya dedi belki ondandir bide stres yapıyorum zatrn her daim var ama bu kadar gecikmesi normalmi en son ramazan bayramiydi 27 agustosya oldum bidahada ader gormedim of betul baya bayaa kafama takiyorum

Ah ah ben de aynı dertten muzdaripim... Hala olamadım ve ben en son 27 haziranda oldum. İlaç kullandım ilaç bitti, bittikten sonra 10 gün içinde gelmesi lazım bugün 5.gün bakalım 5 gün daha bekleyip gelmezse tekrar doktora gideceğim. Ama benim de acayip sinirim bozuluyor, karnım sürekli şiş ve kilo veremiyorum. Belki bu yüzdendir. Bugün sabah tartıldığımda kilo almış olduğumu gördüm gerçekten kafayı yiyeceğim düzgün besleniyorum ve kaçamak yapmıyorum ama yine de almışım. Motivasyonum yerlerde. Daha önce kilo vermem hiç bu kadar zor olmamıştı. Hayır eğer daha önce 49 kiloya kadar inmiş olmasam kilom az o yüzden takılıyor diyeceğim. Ama takılacak kadar az bir kiloda da değilim şuan. Moralim çok kötü...

Esracimmmm napcaz bizzz niyr duzensiz ya ama senin ki fazla gecikmiş hazirannnnn benim temmuz 27 oldum 3 ağustos ta bitti kuzum arastiralim ya sirf bu adet gorememe veya duzensiz gorme bile kilo aldiriyorrrre

Esracimmmm napcaz bizzz niyr duzensiz ya ama senin ki fazla gecikmiş hazirannnnn benim temmuz 27 oldum 3 ağustos ta bitti kuzum arastiralim ya sirf bu adet gorememe veya duzensiz gorme bile kilo aldiriyorrrre

Ben polikistik overden şüpheleniyorum da inşallah o değildir o baya sıkıntı çünkü... Sen de sürekli düzensizse kadın doğumcuya gidip bir ultrason yaptır canım yumurtalıklarına.

Esra ben agustostis sonu gittim eylul basi gibi bakti inceledi birsey yok senin polistik over dediğin kist mi ? Cunku bana bakri normal hersey dedi ultorosnda sukur RABBBIME koru bisi yoktu tahlile gerek duymadi sanirim :) ozel hastane iyi doktor kuskulanmadim kizlar uc gunden beri hap aldim bu olur mu aferin hapi sogukalginligi grip var da geciktirir mi bide esra doktor bana sttess kilo aldığımı söyledim biraz ver dedi veremedim o ayri bide daha oncelerden zinco vitamin hapi kullandim sac icin dokulmesn dye ama onu da duzenli icmedim tamam stress hep yasamimin icinde ama neden boyle anlamadm arkadasimda tugba ya dedi belki yapın budur herkes tam gununde zamaninda olcak diye birsey yok dedi

Esra ben agustostis sonu gittim eylul basi gibi bakti inceledi birsey yok senin polistik over dediğin kist mi ? Cunku bana bakri normal hersey dedi ultorosnda sukur RABBBIME koru bisi yoktu tahlile gerek duymadi sanirim :) ozel hastane iyi doktor kuskulanmadim kizlar uc gunden beri hap aldim bu olur mu aferin hapi sogukalginligi grip var da geciktirir mi bide esra doktor bana sttess kilo aldığımı söyledim biraz ver dedi veremedim o ayri bide daha oncelerden zinco vitamin hapi kullandim sac icin dokulmesn dye ama onu da duzenli icmedim tamam stress hep yasamimin icinde ama neden boyle anlamadm arkadasimda tugba ya dedi belki yapın budur herkes tam gununde zamaninda olcak diye birsey yok dedi

Evet canım polikistik dediğim kist, eğer doktor yok dediyse yoktur. Aferinin geciktireceğini sanmıyorum ama stres baya etkiliyor gerçekten. Herkes elbette çok düzenli olmaz ama 35 günden uzun aralarla gelmesi normal değil. Yine de dediğim gibi stres çok etkiliyor canım.

Kızlar bu arada dukan kitabını alıp okudum. Bana çok mantıklı geldi, zaten diyeti yaratan da fransız bir doktor. Bayramdan sonra ciddi ciddi dukan diyetini yapacağım. Belki bu kilo vermemde işe yarar. Hiç memnun değilim bu verememe durumundan, 3 haftadır kaçamağım yok ama veremedim, moralim bozuldu.

esra927ost: 37112986 .!.:
Evet canım polikistik dediğim kist, eğer doktor yok dediyse yoktur. Aferinin geciktireceğini sanmıyorum ama stres baya etkiliyor gerçekten. Herkes elbette çok düzenli olmaz ama 35 günden uzun aralarla gelmesi normal değil. Yine de dediğim gibi stres çok etkiliyor canım.
Eminmisin esra ya stress neden etkiliyor bu denliiii bide ay kizlar ben erken menepoz diye bisiy duydum RABBBIMMM KORUSUNNNN

esra92h: 37114081 .!.:
Kızlar bu arada dukan kitabını alıp okudum. Bana çok mantıklı geldi, zaten diyeti yaratan da fransız bir doktor. Bayramdan sonra ciddi ciddi dukan diyetini yapacağım. Belki bu kilo vermemde işe yarar. Hiç memnun değilim bu verememe durumundan, 3 haftadır kaçamağım yok ama veremedim, moralim bozuldu.
Sakin baslama hayret sen hic duymadib mi cok sacma ooo 10 verdirip 20 aldiriyor benim akrabam yapti kadin acayip zayifladi ama baya cok sonra geri aldi hepsini kucuk kacamak bile yasakkkk hayatın dukan olur yapma

Of cok gicik oluyorum bu regl olayina herkesin zamaninda olurken ben her ay heryere olmuyorum neden olmuyorum anneme soruyom yengeme soruyom biktim moral 0

Sakin baslama hayret sen hic duymadib mi cok sacma ooo 10 verdirip 20 aldiriyor benim akrabam yapti kadin acayip zayifladi ama baya cok sonra geri aldi hepsini kucuk kacamak bile yasakkkk hayatın dukan olur yapma

Tatlım ben daha önce 49 oldum ve diyeti 1-2 aylığına bıraktım hoop tekrar 53... Üstelik o çok sağlıklı bir diyetti. Dukan kitabında yazıyor, hayat boyu haftada 1 gün protein yiyorsun ve bu sayede koruyorsun, bunu yapmayanlarsa kiloları geri alıyor. Bütün diyetlerde böyledir bu, bırakınca eski alışkanlıklarına dönersin. Ama dukan haftada 1 gün protein yaparak almayacağını söylüyor ve bunu yapan insanlarla konuştum gerçekten de uygulanınca alınmıyor. Birkaç insanla konuştum ve onlar beni ikna etti. Liseden bir arkadaşımla karşılaştım, lisedeyken 70 küsür kilo idi. Dukan yapmış şuan 50 kilo ve 3 yıldır almamış. Onu görünce ikna olup kitabı aldım ve başlamaya karar verdim. Bayramın ertesi günü ilk günüm olacak.

Tatlım ben daha önce 49 oldum ve diyeti 1-2 aylığına bıraktım hoop tekrar 53... Üstelik o çok sağlıklı bir diyetti. Dukan kitabında yazıyor, hayat boyu haftada 1 gün protein yiyorsun ve bu sayede koruyorsun, bunu yapmayanlarsa kiloları geri alıyor. Bütün diyetlerde böyledir bu, bırakınca eski alışkanlıklarına dönersin. Ama dukan haftada 1 gün protein yaparak almayacağını söylüyor ve bunu yapan insanlarla konuştum gerçekten de uygulanınca alınmıyor. Birkaç insanla konuştum ve onlar beni ikna etti. Liseden bir arkadaşımla karşılaştım, lisedeyken 70 küsür kilo idi. Dukan yapmış şuan 50 kilo ve 3 yıldır almamış. Onu görünce ikna olup kitabı aldım ve başlamaya karar verdim. Bayramın ertesi günü ilk günüm olacak.
Canim sen cok kilolu degilsin yaa kacsin su an sen bak iyice takma hasta olursun sen bilirsin tatlim ben boyle duydum sana söyleyeyim dedim :) :)

Günaydınnnn kilo bildirimim 58.1 :KK66:

Geçen haftakiyle aynı. Bu hafta ders çalışmaktan sporda yapamadım doğru düzgün , yemeğide abartmadım ama öğünleri saçmaladım :KK23: Tesellim kilo almamak :KK70:
Spora dün akşam başladım tekrar.
Bugünde kahvaltıdan sonra yaptım.
100 sopa hareketi
100 basen hareketi
200 kalça hareketi
200 bacak hareketi yaptım.

Ela lahana kürüne başlayacağım bu haftalık. Bir zamanlar gene yapmıştım faydasını da görmüştüm.

Ben tekrar derse başladım. 11 Ekimde de sınavım var eksiklerimi tamamlıyorum çok yoğunum bu aralar gene. Neyse her şeyin hayırlısı olsun inşaALLAH...(amin...) :KK68::KK68::KK68:

Kızlar hepinize çok mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum , ALLAH gnlünüzdekini sizin için razı kılsın inşaALLAH...(amin...) :KK68::KK70::KK70:

Kilo bildirimi: 57.6 :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Haftain basinda bi ara 56.7 görmüstüm.. bu hafta hic iyi gecmedi, hep artilardaydim dün 58.2 görmüstüm. Cok garip bir haftaydi. Gecen haftaya göre bakilirsa. + 100 gr ... bu hafta cok dikkat edicem.. gelecek hafta pazartesi 56yi görmek istiyorum.

Kilo bildirimim: 53,1. Yani 600 gram almışım. Kaçamaksız kilo veremeyip üstüne bir de alacaksam ne anladım ben bu işten... Moralim yerlerde. Ben bayramdan sonra başlayacağım kızlar. 8 ekime kadar yokum.

X