- Konu Sahibi elaprensess
- #7.501
slm kızlar, nasılsınız,okuduğum kadarıyla herkes güzel gidiyor.elacım maaşalah sanada sen inmişsin ben çıkmışım:)hemen hemen aynı noktaya gelmişiz.evet elacım enson geçenlerde adet olmadan önce 58 idim.ne güzel dimi.yazıklar olsun bana 50 ye inme amacındayken 60 çıkma yolundayım esramda gelmiş hoşgelmiş.bayadır sayfalarınızı fırsat buldukça okuyorum.ben ramazan,bayram,tatiller derken aldım başımı gittim.1-2 kilo sanki verdim gibi ama şu sıralarda adet düzensizliğ yaşadağım için ilaç kullandım, belki kullanabilirimde, hipoglisemim vardı ya onda bazı tahlillerde bozuk, yani kilo veremememi tetikliyor mu bilmiyorum. alllahım allahım ne tarafımdan tutsam elimde kalıyor, ama kilo aldığım için çok ama çok ama çokkkk mutsuzum ve bu kiloları vereceğimi hiç sanmıyorum.o yüzden buraya gelipte yazmaya bile yüzüm yok
tatiller biteli o kadar oldu ama hala anlamlı kilo kaybedemedim 60lardan 58e indim ama oda tatil şişkinliğidir.spora başladım,diyet yapıyorum ama yok arkadaş yapışmış sanki gitmiyor.neden olmuyor anlamıyorum ama bu durumdan çok mutsuzum. önümde göbüş, olan kıyafetler olmaz oldu.herkes aa. sen biraz kilomu aldın,göbekten almışsın vs... çok sinirliyim,kendimden nefret ediyorum artık ya
tatiller biteli o kadar oldu ama hala anlamlı kilo kaybedemedim 60lardan 58e indim ama oda tatil şişkinliğidir.spora başladım,diyet yapıyorum ama yok arkadaş yapışmış sanki gitmiyor.neden olmuyor anlamıyorum ama bu durumdan çok mutsuzum. önümde göbüş, olan kıyafetler olmaz oldu.herkes aa. sen biraz kilomu aldın,göbekten almışsın vs... çok sinirliyim,kendimden nefret ediyorum artık ya