- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.941
Ekim ayına kadar model bakıyorum falan canım. Sağol hayırlısı olsun hakkında daAyy ne guzel canimm aldin mii Kiyafetini allah ileride bana da nasip eder insallaj
hadi gözünüz aydın.Elacim bebek iyiymiss nts mi ne var ona gircekmis canim sen bilirsin :)
Aysemeyra ablam hosgeldinnnnn saol ablam iyi haberleri aldik rahatladim yaa sen napiyosunTubacım çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin babannene
İnşallah bebişe ve annesine bişey olmaz ve herşey normale döner
Ne renk dusunuyosun canim ee sne bu arada kilo vercen miEkim ayına kadar model bakıyorum falan canım. Sağol hayırlısı olsun hakkında da
Hoşbulduk iyi çok şükür o zamanAysemeyra ablam hosgeldinnnnn saol ablam iyi haberleri aldik rahatladim yaa sen napiyosun
Daha yeni başladı canımAyyy ne guzell kacinci sinif ablam
evet kalp atislarini dinlerler ... cok sukurr kac aylik kac haftalikElacim bebek iyiymiss nts mi ne var ona gircekmis canim sen bilirsin :)
Ayyyyy :) biraz zor olur abla sana simdiAyyy ne guzell kacinci sinif ablam
Yo aslında eğlenceli geçiyor, şimdilik diyelimAyyyyy :) biraz zor olur abla sana simdi
veririm canım aldım aslında nar çiçeği renginde bir elbise. Ama daha güzel model görürsem yeniden de alabilirimNe renk dusunuyosun canim ee sne bu arada kilo vercen mi
evet kalp ayislarini dinlerler ... cok sukurr kac aylik kac haftalik
Canim 38 ,haftalık olmasi lazimevet kalp atislarini dinlerler ... cok sukurr kac aylik kac haftalik
normal dogumsa 2 hafta kalmis:)) ay ne guzel hala mi olacaksinn kizmi oglan miCanim 38 ,haftalık olmasi lazim
veririm canım aldım aslında nar çiçeği renginde bir elbise. Ama daha güzel model görürsem yenidenlabilirimzaten ayda en fazla 2 kilo verebiliyorum o zaman kadar 57 ya da 56 olurum aldığım elbise dar kalıp şimdide oluyor üzerime o zamanda pek sırıtmaz yani verdiğim kilolar yani ben öyle düşünüyorum.
ALLAH hayırlısını versin inşaALLAH...(amin...)
Canim benim zaten 3 tane yegen var 4. Yolda Allahin izniyle 10 11 yas arasinda hala oldum ben :) :) hatta bu yuzden biraz kiskancimdir annem gelinleri cok severse alinirim hemen yengemlerle aram iyi ama hic kotu bisi solemem onlara iki abim var iste ama ela oyle gel kajve icelim dedikleri sayilidir yani bu yuzden keske bir tabe ablam olsaydi dedim hep.normal dogumsa 2 hafta kalmis:)) ay ne guzel hala mi olacaksinn kizmi oglan mi
Kimisi kabarik aliyor acaba nisan icin kabarik fazla mi abarti, ben hadi nisan neysedenkina geceligimide kabarik isterim yaaa gelin oldugun belli olacak kabarik iyidir sen abiye tarzinda mi aldinveririm canım aldım aslında nar çiçeği renginde bir elbise. Ama daha güzel model görürsem yeniden de alabilirimzaten ayda kilo verebiliyorum o zaman kadar 57 ya da 56 olurum aldığım elbise dar kalıp şimdide oluyor üzerime o zamanda pek sırıtmaz yani verdiğim kilolar yani ben öyle düşünüyorum.
ALLAH hayırlısını versin inşaALLAH...(amin...)