hedef 50 kilo olmak.. :)))

Ne renk dusunuyosun canim ee sne bu arada kilo vercen mi
veririm canım aldım aslında nar çiçeği renginde bir elbise. Ama daha güzel model görürsem yeniden de alabilirim zaten ayda en fazla 2 kilo verebiliyorum o zaman kadar 57 ya da 56 olurum aldığım elbise dar kalıp şimdide oluyor üzerime o zamanda pek sırıtmaz yani verdiğim kilolar yani ben öyle düşünüyorum.
ALLAH hayırlısını versin inşaALLAH...(amin...)

bu arada oglen yogurt corbasi yedim.. ama uzerine kizgin yag ve nane dokmeden kendime ayirdim.. az oncede 2 grisini biraz peynir bir ince dilim salam yedim.. cok aciktim acligimi bastirsin diye...aksam firinda tavuk ve salata yiycem..

normal dogumsa 2 hafta kalmis:)) ay ne guzel hala mi olacaksinn kizmi oglan mi
Canim benim zaten 3 tane yegen var 4. Yolda Allahin izniyle 10 11 yas arasinda hala oldum ben :) :) hatta bu yuzden biraz kiskancimdir annem gelinleri cok severse alinirim hemen yengemlerle aram iyi ama hic kotu bisi solemem onlara iki abim var iste ama ela oyle gel kajve icelim dedikleri sayilidir yani bu yuzden keske bir tabe ablam olsaydi dedim hep.

Canim iki tanesi kiz biri erkek kucukler hepsi bi kizimizdan ayse vr o ucuncu sinifa gecto dort arti dörtten dolayi, oglumuz minik bu gelen de kiz ablacim bu hamile olanin ikinci cocugu hayirlisi bakalim

[Qaysemeyra, post: 36866092, member: 623805"]Yo aslında eğlenceli geçiyor, şimdilik diyelim[/QUOTE]
Ne guzel, ayy esyalari cok cicidir şimdi okul kiyafetinden tut cantasi kalem kutusu :)

Kimisi kabarik aliyor acaba nisan icin kabarik fazla mi abarti, ben hadi nisan neysedenkina geceligimide kabarik isterim yaaa gelin oldugun belli olacak kabarik iyidir sen abiye tarzinda mi aldin

Bende sabah kahvaltimi yaptım ( bu arada diyet yapamayacigim okukdan dolayi dikkat ediyorum ) dondurma almiyorum kizlar kac gunlerden beri oglen domates cecil peyniri jambon yedim(sabah kah gibi canim istedi)1 1.5 saat once falan kizlar cappucino ictim yanina da küçük cikolata ( kucuk inanin :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…