hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kimisi kabarik aliyor acaba nisan icin kabarik fazla mi abarti, ben hadi nisan neysedenkina geceligimide kabarik isterim yaaa gelin oldugun belli olacak kabarik iyidir sen abiye tarzinda mi aldin
evet abiye tarzı aldım aile arası olacak diye konuştuk bizim söz nasipse. Yoo istersen neden abartı olsun ki kabarık. Ha büyük nişan yapsam ben yine de kabarık almazdım zaten. Kınalığımıda düz istiyorum gelinliğim zaten kabarık olacak nasipse.

Anladimmcanim hayirlisi yaaa mutluluk en önemlisi , ee ceyiz bakiyormusun ufaktan ufaktan

Bugünkü yediklerim
Sabah bir dilim ekmek, bir tatlı kaşığı bal, birazcık peynir, 4 zeytin, domates salatalık
Arada Mısır yedim
Bir büyük tavuk köfte, salata bol acılı, bir dilim de ekmek tükettim
Bugün yoğurdum kalmadığı için az sonra sütlü şekersiz kahvemi içerim dağ gibi çamaşırlarımı dürdükten sonra tabi

Anladimmcanim hayirlisi yaaa mutluluk en önemlisi , ee ceyiz bakiyormusun ufaktan ufaktan
çeyizim hazır canım anlayacağın ben hazırlıklarımı tamamladım nişanlılık dönemimin keyfini çıkaracağım nasipse. zevkime göre aldım çeyizlerimi 3 yılda tamamladım

[QUbetulyakup, post: 36870309, member: 384260"]ALLAH razı olsun , en güzelleri senin olsun inşaALLAH...[/QUOTE]
Cok saol tatim :) kaynanan taraf nasil

[QUbetulyakup, post: 36870309, member: 384260"]ALLAH razı olsun , en güzelleri senin olsun inşaALLAH...
Cok saol tatim :) kaynanan taraf nasil[/QUOTE]
daha pek tanımıyorum :) isteme olsun tanıyacağım nasipse gerçi telefonda beni her fırsatta arar ama iyi biri bence ne de olsa sevdiğimin anne babası onu yetiştirenler onlar kötü olamazlar

İyi akşamlar fıstıklarım

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: Yanıma almayı unutmuşum... Hastanedeki yemeği de yemek istemedim çok yağlıydı. O yüzden yemedim. Kendimi az kaloriye alıştırmak istemiyorum ama ne yapalım bugünlük böyle oldu...
Akşam: Kepek ekmeğine ton balıklı sandviç, salata, 1 kase yoğurt

Gün içinde yine 3 bardak süt

Supersin esra devam hosgeldi :) :) :)

Canim iki tanesi kiz biri erkek kucukler hepsi bi kizimizdan ayse vr o ucuncu sinifa gecto dort arti dörtten dolayi, oglumuz minik bu gelen de kiz ablacim bu hamile olanin ikinci cocugu hayirlisi bakalim
Allah anali babali buyutsun insallah... gule gule buyutun.. insallah saglikla alirsiniz kucaginiza.. valla benimde bir ablam olsun isterdim...:))

elaprensess, post: 36871978, member: 537816"]Allah anali babali buyutsun insallah... gule gule buyutun.. insallah saglikla alirsiniz kucaginiza.. valla benimde bir ablam olsun isterdim...:))[/QUOTE]
Gorumcen var mi Canm

elaprensess, post: 36871978, member: 537816"]Allah anali babali buyutsun insallah... gule gule buyutun.. insallah saglikla alirsiniz kucaginiza.. valla benimde bir ablam olsun isterdim...:))
Gorumcen var mi Canm[/QUOTE]
var iki tane onlarida severim ama ikiside farkki farkli sehirlerde..ama tabi oz abla gibi olmaz

[QUOT"elaprensess, post: 36872034, member: 537816"]Gorumcen var mi Canm[/QUOTE]
var iki tane onlarida severim ama ikiside farkki farkli sehirlerde..ama tabi oz abla gibi olmaz[/QUOTE]
Evet canim :))) olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…