- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.961
evet abiye tarzı aldım aile arası olacak diye konuştuk bizim söz nasipse. Yoo istersen neden abartı olsun ki kabarık. Ha büyük nişan yapsam ben yine de kabarık almazdım zaten. Kınalığımıda düz istiyorum gelinliğim zaten kabarık olacak nasipse.Kimisi kabarik aliyor acaba nisan icin kabarik fazla mi abarti, ben hadi nisan neysedenkina geceligimide kabarik isterim yaaa gelin oldugun belli olacak kabarik iyidir sen abiye tarzinda mi aldin
Anladimmcanim hayirlisi yaaa mutluluk en önemlisi , ee ceyiz bakiyormusun ufaktan ufaktanevet abiye tarzı aldım aile arası olacak diye konuştuk bizim söz nasipse. Yoo istersen neden abartı olsun ki kabarık. Ha büyük nişan yapsam ben yine de kabarık almazdım zaten. Kınalığımıda düz istiyorum gelinliğim zaten kabarık olacak nasipse.
çeyizim hazır canım anlayacağın ben hazırlıklarımı tamamladım nişanlılık dönemimin keyfini çıkaracağım nasipse. zevkime göre aldım çeyizlerimi 3 yılda tamamladımAnladimmcanim hayirlisi yaaa mutluluk en önemlisi , ee ceyiz bakiyormusun ufaktan ufaktan
Oh gönlüne gore olmasi iyi olmus canim iyi gunlerde kullanmayi nasio etsin Allahçeyizim hazır canım anlayacağın ben hazırlıklarımı tamamladım nişanlılık dönemimin keyfini çıkaracağım nasipse. zevkime göre aldım çeyizlerimi 3 yılda tamamladım
ALLAH razı olsun , en güzelleri senin olsun inşaALLAH...Oh gönlüne gore olmasi iyi olmus canim iyi gunlerde kullanmayi nasio etsin Allah
Cok saol tatim :) kaynanan taraf nasil[/QUOTE][QUbetulyakup, post: 36870309, member: 384260"]ALLAH razı olsun , en güzelleri senin olsun inşaALLAH...
haklısın sağol cnmnlsdim canim bak kaynannla iyi gecinmeye bak sen esinle evlenirken ailesiyle de evleniyon derler ben yengemlerden biliyom
Supersin esra devam hosgeldi :) :) :)İyi akşamlar fıstıklarım
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği
Öğlen: Yanıma almayı unutmuşum... Hastanedeki yemeği de yemek istemedim çok yağlıydı. O yüzden yemedim. Kendimi az kaloriye alıştırmak istemiyorum ama ne yapalım bugünlük böyle oldu...
Akşam: Kepek ekmeğine ton balıklı sandviç, salata, 1 kase yoğurt
Gün içinde yine 3 bardak süt
Allah anali babali buyutsun insallah... gule gule buyutun.. insallah saglikla alirsiniz kucaginiza.. valla benimde bir ablam olsun isterdim...:))Canim iki tanesi kiz biri erkek kucukler hepsi bi kizimizdan ayse vr o ucuncu sinifa gecto dort arti dörtten dolayi, oglumuz minik bu gelen de kiz ablacimbu hamile olanin ikinci cocugu hayirlisi bakalim
Ohh canim duzenli verirsin onlari, iyilesir denizimiz doktora hemen goturmen iyi olmuşkzimi nihayet doktora goturduk bogaz enfeksiyonu varmis cok dolmus.. bogazlar...cigerleri iyimis ama sukur.. antibiyotige basliyoruz bu aksam .. birde balgam sokturucu ve burun icin siprey verdi..
Gorumcen var mi Canm[/QUOTE]elaprensess, post: 36871978, member: 537816"]Allah anali babali buyutsun insallah... gule gule buyutun.. insallah saglikla alirsiniz kucaginiza.. valla benimde bir ablam olsun isterdim...:))
Hadi geçmiş olsun canım tez zamanda atlatır inşkizlar kizimi nihayet doktora goturduk bogaz enfeksiyonu varmis cok dolmus.. bogazlar...cigerleri iyimis ama sukur.. antibiyotige basliyoruz bu aksam .. birde balgam sokturucu ve burun icin siprey verdi..