- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.981
kizlar kizimi nihayet doktora goturduk bogaz enfeksiyonu varmis cok dolmus.. bogazlar...cigerleri iyimis ama sukur.. antibiyotige basliyoruz bu aksam .. birde balgam sokturucu ve burun icin siprey verdi..
Supersin esra devam hosgeldi :):):)
Varya kizlar tipinizi cok mrrak ettim haaa :)arkadas gibi olduk yaaa
var iki tane onlarida severim ama ikiside farkki farkli sehirlerde..ama tabi oz abla gibi olmaz[/QUOTE]Gorumcen var mi Canm
Esra bu senmisin canim cok guzelsin masallah
Gezmissin parisi deen:))Teşekkür ederim canım benim, o senin bakışının güzelliği
bebegin adi bellimi kis tubişRica deriz ablam
Canim ilkinin adi zeynep ti ikici cocuga elif dusunuyorlar onlar klasikten gidiyo birazz :)))bebegin adi bellimi kis tubiş
sen bulmusun iste İstikrar!!! tabi beraberinde cok istemek… inanmak... azmetmek ve kendine guvenmek.. yapa bilirim demek... once kendin inanacaksin.. kendini kandirmicaksin kacamaklarla yarin tekrar baslarimlarla… bu isi duzenli yaptimi veriyorsunnn... once kendine sor gercekten zayiflamak istiyormusun ... evetse hemen simdi basla yoksa hic baslama her defasinda basa pismanlikla donersin... biraz gaza getirim seni ayy konusasimm varmiss eee ne diyorsun baslican mi??kızlar slm..Artık zayıflamam gerek tavsiyesi olan varsa alim ya ben bi istikrarlı diyet yapamıyorum..
zeynep ismini cok severimm... elifte cik guzekmis ismiyle buyusu. saglikla gelsin elif kizCanim ilkinin adi zeynep ti ikici cocuga elif dusunuyorlar onlar klasikten gidiyo birazz :)))
En son düğünüme 2 ay kala diyet yaptım 57 den 49 a inmiştim..Şimdi de 59 kiloyum başlıcam yarınn gaza geldim:)))sen bulmusun iste İstikrar!!! tabi beraberinde cok istemek… inanmak... azmetmek ve kendine guvenmek.. yapa bilirim demek... once kendin inanacaksin.. kendini kandirmicaksin kacamaklarla yarin tekrar baslarimlarla… bu isi duzenli yaptimi veriyorsunnn... once kendine sor gercekten zayiflamak istiyormusun ... evetse hemen simdi basla yoksa hic baslama her defasinda basa pismanlikla donersin... biraz gaza getirim seni ayy konusasimm varmiss eee ne diyorsun baslican mi??
En son düğünüme 2 ay kala diyet yaptım 57 den 49 a inmiştim..Şimdi de 59 kiloyum başlıcam yarınn gaza geldim:)))
valla ben cok burda gaza gelen gordumm iki hafta sonra pirrrr ucmus hepsii … ama bak daha once basarmissin sen bu isiEn son düğünüme 2 ay kala diyet yaptım 57 den 49 a inmiştim..Şimdi de 59 kiloyum başlıcam yarınn gaza geldim:)))
dimi kis esraaa... valla oleee..Bak ne güzel daha önce 8 kilo vermişsin. Yeniden 49'a dönmen 3 aya bakar...
zeynep ismini cok sevelifte cik guzekmis ismiyle buyusu. saglikla gelsin eTE]
Saol canik benim aminnn sen dusunuyomusun ikinci canm
Hosgeldinnn yeni arkadasimiz, insallah verirsin herşey irade de bitiyor topigimiz ela denizimizin annesinin ve cok iyi biridir muthis bir dostlugumuz var aramiza katildin hayirli olsun canmmEn son düğünüme 2 ay kala diyet yaptım 57 den 49 a inmiştim..Şimdi de 59 kiloyum başlıcam yarınn gaza geldim:)))
kizlar kizimi nihayet doktora goturduk bogaz enfeksiyonu varmis cok dolmus.. bogazlar...cigerleri iyimis ama sukur.. antibiyotige basliyoruz bu aksam .. birde balgam sokturucu ve burun icin siprey verdi..
burcucum ayni sey bendede var bugun diyeti bozma rahmen kilo artisim ve siskinlik var 58.4 tum dun ama bugun tam bir kilo almisim 59.4 pazartesiye gore + 200 deyimela geçmiş olsun canım, bizimkinin de burnu akıyor, umca veriyorum 2 gündür.
günaydın bu arada kızlar. dün giremedim çok yoğunduk. sabah;
haşlanmış yumurta+1 kk peynir+3zeytin+yarım domates+yarım salatalık+yarım dilim 3 tahıllı alman ekmeği.
ara: bir avuçtan az üzüm.
öğlen: ızgara hellimli cevizli salata (yağ tuz sos yok)
ara: 1 kuru incir+2,3 badem
ara: çikolatalı wasa (1 çubuk) light süt 200ml
akşam: 5-6 kaşık karabuğdaylı yeşil mercimek yemeği çoban salata ayran.
ara: 1 bardak köy sütü+ 1 kase üzüm.
akşam yemeğinden sonrası fazla oldu farkındayım ama regl oldum, canım feci şekilde tatlı istiyor. spor da yapamadım 2 gündür, cesaret edebilirsem bu akşam gidicem. hatta gitsem iyi olur, hafta sonu gitmiyorum çünkü, çok ara vermiş olucam gitmezsem.
bu sabah inanılmaz bir şişlik ve mide bulantım var, regl dolayısıyla (bu arada +1,5-2 kilo oldum, heryerim fosur fosur şiş)
neyse activia kahvaltı zamanı yedim yanında da üzüm.
şimdi ödem için bir çay hazırlayacağım kendime. berbat hissediyorum yaaaa:/