- Konu Sahibi elaprensess
- #6.921
Kizlar selamm napiyosunuz nasil gidiyo ben geldimmmm :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam tubiş ben kahve iciyorum suan sen napiyorsunnn bakalim...Kizlar selamm napiyosunuz nasil gidiyo ben geldimmmm :)))
Babaannem yogun bakima alinmis canim ya annem ve babami balikesire yolcu ettim evdeyim abla ya[/QUOTE][QUOTE="elaprensess, post: 36863957, member: 5378selam tubiş be kahveiciyorum suan sen napiyorsunnn bakalim...
Babaannem yogun bakima alinmis canim ya annem ve babami balikesire yolcu ettim evdeyim abla ya[/QUOTE][QUOTE="elaprensess, post: 36863957, member: 5378selam tubiş be kahveiciyorum suan sen napiyorsunnn bakalim...
hay allah.. hersey ustuste gelmis( ayyy Allah yardimciniz olsunAmin elacimmmm cok saol sabah kalp krizi gecirmis hemen bizimkiler cikti yengeminde dogum olcakti cocuk kipirdamiyo gibi dediler abim ben yengem hastaneye gidiyoryz
Saol canm hastanediyz şimdi sabahtan beri hissetmedim diyorelaprensess .!.:sen hastaneye git sonra konusuruz… bebek arada ole hareketsiz uzun kalabilir.. insallah cok iyidir
ALLAH yar ve yardımcınz olsun. geçmişler olsun[/QUOTE]betulyakup .!.:Babaannem yogun bakima alinmis canim ya annem ve babami balikesire yolcu ettim evdeyim abla ya
Cok saol canim haberini aldim iyiymis birqz daha hepiniz saolun kizlarrr[/QUOTE]ALLAH yar ve yardımcınz olsun. geçmişler olsun
evet zor olmalı ALLAH yar ve yardımcıları olsun annelern ve annelerimizinSimdi girdi canim iceriye insallah bisiy yoktur ne zor bu hamilelik durumlari ya git gel hastaneye
Hayır canım askerimle geçen sene kavuştum şükür ALLAH'a... şimdi nişanımız için şafak sayıyoruz. ALLAH razı olsun güzel duaların için inşaALLAH...(amin...)Oturdum bekliyorum bende sende asker yolu bekliyorsuj sanirim canik Allah kavustursun hic ayirmasin mutlu oll hayırlısı olur inşallah