hedef 50 kilo olmak.. :)))

[QUOTE="elaprensess, post: 36863957, member: 5378selam tubiş be kahveiciyorum suan:KK28: sen napiyorsunnn bakalim...[/QUOTE]
Babaannem yogun bakima alinmis canim ya annem ve babami balikesire yolcu ettim evdeyim abla ya

[QUOTE="elaprensess, post: 36863957, member: 5378selam tubiş be kahveiciyorum suan:KK28: sen napiyorsunnn bakalim...
Babaannem yogun bakima alinmis canim ya annem ve babami balikesire yolcu ettim evdeyim abla ya[/QUOTE]
aaayy gecmissss olsunnnnnnn:KK43:(( Allah yardimci olsun babaannene ... Allah uzun omur versin.. insallah iylesirr...aminnnn.. birsrymi oldu rahatsizlandimi?? durumu nasilmis?? annen ve babanada hayirli yolculuklar olsun...

Amin elacimmmm cok saol sabah kalp krizi gecirmis hemen bizimkiler cikti yengeminde dogum olcakti cocuk kipirdamiyo gibi dediler abim ben yengem hastaneye gidiyoryz

Oturdum bekliyorum bende sende asker yolu bekliyorsuj sanirim canik Allah kavustursun hic ayirmasin mutlu oll hayırlısı olur inşallah
Hayır canım askerimle geçen sene kavuştum şükür ALLAH'a...:KK36::KK36: şimdi nişanımız için şafak sayıyoruz. ALLAH razı olsun güzel duaların için inşaALLAH...(amin...) :KK68:

X