hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar bazen acıkıyorum evde olanı yiyorum aclık istedğinizi bastırmak için ne yapıyosunuz önereceğiniz bişi var mı

yoğurt bana baya iyi geliyor, içine meyve doğrayıp üzerine tarçın serpince kan şekerini de baya güzel düzenliyor, tok da tutuyor aslında.

Arkadaşlar diyet esnasında saç dökülmesi yaşıyor musunuz

bilinçsizce şok diyet uyguladığım gençlik dönemleerimde oldu evet, ciddi kansızlık sorunu yaşadım. yetersiz beslenmemek gerek. kırmızı et tüketimine dikkat etmek gerek. bir de öün sonrası çay içmek için 1-1,5 saat ara vermek gerek ki demir emilimini engellemesin. ayrıca kırmızı etin yanında aslında yoğurt peynir ayran vs çok da tüketmemek gerekiyor yine demirin emilimini azaltıyormuş.

bir de gün içinde çay kahve çok tüketildiyse bir bardak süt-ayran-yoğurt gibi bir kalsiyum kaynağıyla etkilerini hafifletmek gerekiyorMUŞŞŞ.

ben elimden geldiğince uyguluyorum, hamilelikte böyle şeylere dikkat etmeye başlamıştım, hala elimden geldiğince dikkat ediyorum, çocuğumun beslenmesiyle de ilgileniyorum sonuçta..

ha ama illa ki demir eksikliğimidir, olmayabilir de.. mevsim geçişi çünkü. böyle dönemlerde saç da yenilenme sürecine giriyor ve dökülme sorunu olabiliyor.

herkeze kocaman gunaydinnn

günaydın elacım, nasılsın?

Benden de herkese günaydın fıstıklar

Elacım kızın nasıldı bu gece daha iyidir inş

günaydın aysemeyra:)

Günaydın canım çok değerli bilgiler vermişsin teşekkürler
Kırmızı eti ve yoğurdu tüketiyorum
Özellikle yoğurdu çok severek yiyorum
İnş geçici bir süreçtir aslında öncekine rağmen daha sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum
Hergün neler yediğimi yazıyorum eğer bir yanlış varsa uyarın beni kızlar
Ne de olsa herşeyin başı sağlık

kızlar günaydın.

ben dün öğlen az börülce, az semizotku yoğurt ve yarım dilim köy ekmeği yedim.

ara olarak üzüm sonrasında armut yedim.

akşam etli bulgur pilavı menemen ve yoğurt yedim. hepsi ölçüsündeydi fazla kaçırmadım.

sonrasında spora gittim 1,5 saat kadar çalıştım. eve geldim bir bardak süt içtim.

bu arada dün öğlen aramda aktara da uğramıştım, ödem ve şişlik için bana bir çay hazırlayalım dedim. neyse dün 2 bardak içtim. bugün de kahvaltıdan önce içtim. sanki iyi geldi gibi.. bacaklarımın o ince çorap izi çıkan hali yoktu dün akşam.
tartıda da biraz fark gördüm, ödem gitmiş olabileceğini düşündüm.

bu arada artık tartıdaki rakamlara çok da dikkat etmiyorum ben, asıl hedefim incelmek diye düşünüyorum sanırım, kas kütlemi artırmaya takmış durumdayım:)

neyse bu sabah;
1 haşlanmış yumurta, birkaç dal maydonoz, 1 kk peynir (karışık) yarım domates, 1 salatalık, yarım dilim 3 tahıllı alman ekmeği yedim. üzüm de vardı tabağımda ama tıkandım, belki birazdan bir ara yaparım onlarla da

allahım üzüm en sevdiğim şey ya şu mevsimde. otursam kilolarca yiyeceğim

siz neler yapıyorsunuz ne var ne yok? çok kaçamak yok herhalde

gunaydin burcucum... odemini atmana sevindim cay iyi gelmis deme ki... cok guzel sporda yapmissin:)) kas kutlen artikca daha hizli kilo verirsin.. tartida pek yansimaz basta.. ama sonra cok iyi sonuc alicagina eminim…
bende bu sabah biraz vermisim:)) artik 58 i gordum.. tabi pazartesiye kadar artisim olmazsa benim cok oynak bu kilom:)))

Herkese günaydıın (Geç olsada yazıyım dedim )
bende bu son günlerde sürekli akşam et yemeye başladım tabi ölçülü bir şekilde gerçi eti öğlen öneriyorlar sindirimi zormuş akşamada sebze yemekleri ama ben kilo verebiliyorum diye kesmedim bu akşam dışarda yemek yeme durumum var öyle olmazsa evde sebze yemeği yicem bal yiyen baldan usanırmış ettende ben usandım ha bu arada etle yoğurt yemeninin demir emilimini azalttığını bilmiyordum verdiğin bilgiler için teşekkürler burcucum artık daha dikkatli olucam :)

Bugünkü yediklerim şöyle
Sabah bir dilim ekmek çok az peynir bir yumurta domates salatalık
Arada bir elma
Son olarakta yarım peynirli gözleme salata yoğurt iki ceviz
Az sonra yeşil çayımı içerim

tesekkur ederim esracim notmalde birseyi yok ama uyurken oluyo… ole hafif bit oksurukte degil neyse insallah gececek.. sen sahalara donmussun

Evet canım, tam gaz döndüm sahalara Tekrar çok geçmiş olsun eloşa.

Tatlı krizi için arkadaşlar bir şeyler sormuşlar... Kızlar ben tatlılara gerçekten çok düşkünüm... Öyle tarçın vesaire de beni kesmiyor maalesef. O yüzden dukan diyeti yapmıyor olmama rağmen tatlı ihtiyaçlarım için dukana göre kek-muffin yapmaya karar verdim. Bugün internetten yulaf kepeği, tatlandırıcı, birkaç çeşit aroma ve süt tozu siparişi verdim. Tatlandırıcı elbette çok güzel bir şey değil ama şekerin kendisinden çok daha iyi olduğu kesin. Madem şekerli hamurişlerini bu kadar seviyorum ve bu benim kaçamak yapmama sebep oluyor, ben de o zaman şeker yerine tatlandırıcı, un yerine de çok daha sağlıklı bir tahıl olan yulaf kepeği koyarak kalorisi çok çok daha düşük kekler yaparım diye düşündüm. Bu şekilde hem tatlı ihtiyacımı bastırmış olacağım, hem bu benim kalorimi çok arttırmayacak, hem sağlıklı bir tahıl alacağım hem de diyetten sıkılmayacağım. Birkaç şey denedikten sonra tatları tatmin edici olursa diyet bittikten sonra bile dukan tatlılarından yaparım. Dediğim gibi, tatlandırıcının sağlıklı olduğunu savunamam ama şekerden çok daha sağlıklı olduğunu savunabilirim. Şeker ve hamurişi konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşların bu seçeneği değerlendirmelerini tavsiye ederim...

Bugün yediklerime gelirsek:

Sabah: Biraz peynir, bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Öğlen: Kepek ekmeğine peynirli sandviç
Akşam: Yine tavuk haşlamaya domatesli maydanozlu sos yapıp tükettim. Çok yapmışım tavuğu, o yüzden 3 gün yedim ama sonunda bitti :))

Gün içinde yine sütlü kahve olarak 3 bardak süt.

Malesef bugün ilk kaçamağımı yaptım kebapla :)) gerçi eskisine göre az yemeye çalıştım ama birazcık kaçırdım bakalım yarın tartıda bunun sonucu nasıl olucak :/

Malesef bugün ilk kaçamağımı yaptım kebapla :)) gerçi eskisine göre az yemeye çalıştım ama birazcık kaçırdım bakalım yarın tartıda bunun sonucu nasıl olucak :/
saskincim artik pazartesi ya kilo bildirimimiz… yarin sonuc ne olur bilmem ama pazartesiye topla totişine gitmeden kebaplar

2 haftadir yazmamistim ama daha fazla kilo almadan bugun döme karari verdim yine. Tartildim bu sabah ac karnina 55,2 kg
hic sorun degil sen bilinclisin bu konuda nasil kilo vermen gerektigini gayet iyi biliyorsun... sadece topla bakalim kendini... cok guzel gidiyordun bir ara.. yine yaparsin..

c...eeee nasılsınız kızlar???

kahvaltım:
2 kayısı
1 haşlanmış yumutra
2 ince grisini
1 zeytin
biraz çeçil peyniri
1 domates
1 salatalık
bir avuç maydonoz
limonlu yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…