hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bu arada kızlar bugün tartıldım 1 kilo vermişim dün 62.9'dum bugün 61.9 olmuşum şaşırdım biraz umarım herşey yolunda ilerliyordur :) dün sadece öğle yemeği yiyememiştim onun etkisi olabilir heralde..

benmi evet baya verdim 26 kilocuk kadar:) tabi 5 kiloda oncesinde gitti:)

ya kizlar kizim cok hasta yaa( cok oksuruyo kusacak gibi… basindayim surekli salliyomm sabaha kadar uyumam dua edin lutfenn

gecmis olsun.. esim hep böyle durumlarda bal ve karabiberi karistirip. 1cay kasigi yerdi.bir keresinde bende denemistim tadi cokta kötü degildi..ben cok tatli yiyemedigim icin arkasindan bir kac bardak su icmistim.
1,5 yasindaki cocuga verilirmi bilmem. Ihlamur cayi daha etkili öksürükte.

tesekkur ederim..melekcigim ihlamuru deniycem bal 2 yasina kadar vermicem.. birde aksam ustu doktora gidicez bakalim tam nesi var kuzumun

Arkadaşlar siz sporu aç karnına mı yoksa yemekten sonra mı yapıyorsunuz

yemeğin üzerinden 2 saat geçtikten sonra ideal, ne çok dolu ne de aç.. benim vaktim olmadığı için akşam hafif yiyip 1 saat sonra spora başlıyorum.
benmi evet baya verdim 26 kilocuk kadar:) tabi 5 kiloda oncesinde gitti:)

ya kizlar kizim cok hasta yaa( cok oksuruyo kusacak gibi… basindayim surekli salliyomm sabaha kadar uyumam dua edin lutfenn

canım çok geçmiş olsun, grip virüsleri dolanmaya başladı yine yaa(
birşey diyeceğim 1 yaş üzerine kullanılabilen bir damla var, yetişkinler de kullanabiliyor hatta, belki duymuşsundur UMCA adı, dr bir danış istersen, biz oğlum 2 yaşındayken keşfettik ve böyle hastalık başlar gibi olduğunda falan hemen toparlıyor çocuğu. hasta olduysa bile hafif geçiriyor.

tesekkur ederim..melekcigim ihlamuru deniycem bal 2 yasina kadar vermicem.. birde aksam ustu doktora gidicez bakalim tam nesi var kuzumun

grip aşısı düşünüyor musun ela?

merhaba kızlar bu arada.

ben akşam 3-4 yk saç kavurma.2 yk bulgur pilavı,1 y yoğurt ve yeşil salata yedim.

sonra spora gittim. 1,5 saat kadar spor yaptım, gelince 1 bardak süt içtim. spor sonrası protein alayım diye, süt de zaten köyden taze gelmişti, kaynattım sıcak sıcak iyi oldu:) akşama da mayalarım artık.

bugün sabah;

yarım kk tulum peyniri+3 siyah zeytin+yarım dilim üç tahıllı alman ekmeği (tabi onların dilimleri büyük olduğu için bizim kare dilimlerle bir kareye falan tekabül ediyordur ama incecik baya.. ha bir de inanılmaz doyurucu ya)
yarım domates+birkaç dal maydonoz+5 kadar parmak üzüm+1 haşlanmış yumurta :)

ara yine yapmadım, sabah-öğle arası acıkmıyorum ben yaa. öğlen de gezesim var, karnım da aç ne yapıcam bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun, grip virüsleri dolanmaya başladı yine yaa(
birşey diyeceğim 1 yaş üzerine kullanılabilen bir damla var, yetişkinler de kullanabiliyor hatta, belki duymuşsundur UMCA adı, dr bir danış istersen, biz oğlum 2 yaşındayken keşfettik ve böyle hastalık başlar gibi olduğunda falan hemen toparlıyor çocuğu. hasta olduysa bile hafif geçiriyor.

grip aşısı düşünüyor musun ela?[/QUOTE]

tesekkur ederim burcucum... umca yi bir sorayimmm cok tesekur ederim...
esimi aradamim o sormus doktor arkadaslarina... hafif bi bogaz enfeksiyonu faranjit gibi ola bilir demisler.. ates olmayinca onemli degil demisler... melegin dedigi gibi... bal vermicem dedim ama... esim ihlamir adacayi almis balla karistirip icircez eve gelince grtirecek.. dun cok korktum gece ... bide oturup agladimm...bogulur gibi oksurunce ...bogmaca felan allah korusun... ates yok ama... sukurr... bogmacada ates oluyomus..
grip degil sadece havlar gibi oksuruk.. bogulur gibi tikanma... arka arkaya sık oksuruk kusacak gibi..seste degisiklik...
asiyi esim yaptirmak istemiyo... bizim cocuk okulada gitmediginden ev cocugu zaten.. cok gerek yok diyo.. ne oldugu tam belli degil zaten diyo.. ama biz kendimize yaptiriyoruz..

Karbonatlı suyu bi dönem ben de içtim
Tadına zamanla alışıyorsun
Karın bölgemde bi hafifleme olmuştu
Ama bi zaman sonra sıkıldım normal suya devam hem de ılık ılık sanki tokluk hissi veriyo
ben alışamadım midem bulandı bide ben kedi gibiyim asla duramam midem bulanınca falan
tesekur ederim.. gece coktu oksurugumuz simdide var… sanirim hasta olacak yaa( papatya cayini milupanin grazurlu olanindan alsam olurmu… yoksa papatya mi alcam
gecmiş olsun minnak mı hastalanıyo

"asigimasikk, post: 36826870, member: 607477"]Merhabalar benim kilom 64 hedefim 50 değildi ama 50olmayi tabiki isterim yarin almam gereken şeyler vardi onlari aldiktan sonra başlamakta kararliyim ben[/QUOTE]
Hayırlı olsun kararın, hosgeldin

[QUOTE="Emiily, post: 36830118, member:Aynen canım özellikle de dar kıyafetlerde bir de topuklu varsa zayıf kişiler daha uzun görünüyor ve daha zarif
.verebilirsin rahatlıkla çok kilolu değilsin şehirdışındaysan zor oluyor biraz hamur işi yemek zorunda kalıyorsun dürüm yiyecekler :)) bitki çayları ve meyvelere yönel canım...tez zamanda eski kilona dönersin insallah :))[/QUOTE]
Emily, cok tesekkur ederim cok.sagolun gercekten bitki cayi sevmiyorum bu form kayisili kiraz sapli falan

ben alışamadım midem bulandı bide ben kedi gibiyim asla duramam midem bulanınca falan

gecmiş olsun minnak mı hastalanıyo
tesekkurler dilvincim.. evet kotu bir oksurugumuz var simdi uyuyo uyudukca oksuruyo bogulur gibi.. ama oyun oynarken uyanikken yok gece ve gunduz uykuda oluyo

Bu arada kizlarrr tarcini tatlilarin uzerine rahatlikla dokebilirzzzz su an tabi tuketmeuelim cok ama az tuketsek bile tarcin dokelim sekerini aliyir

elaprensess, post: 36834493, member: 537816"]gunduz iyiyiz canim.. bakalim gece nasil olacak..[/QUOTE]
Maşallah canim bu arada senin adinmi ela kizimizin mi

tesekkurler dilvincim.. evet kotu bir oksurugumuz var simdi uyuyo uyudukca oksuruyo bogulur gibi.. ama oyun oynarken uyanikken yok gece ve gunduz uykuda oluyo

benim hep kıs aylarinda kuru öksürük baslar. icim disima cikcakmis gibi öksürürüm ayni senin cocugunda oldugu gibi. geceleri dahada kötü oluyor hep. hic dogru düzgün uyuyamam. cok öksürmekten bogazim agrirdi. bal ve karabiber cok yerdim..kendiliginden gecerdi sonra.. elaprenses, insallah bir an önce atlatir cocugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…