- 27 Ağustos 2013
- 187
- 67
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.861
benmi evet baya verdim 26 kilocuk kadar:) tabi 5 kiloda oncesinde gitti:)
ya kizlar kizim cok hasta yaa( cok oksuruyo kusacak gibi… basindayim surekli salliyomm sabaha kadar uyumam dua edin lutfenn
eski kayiyli msj gelmis… bi saatte gunaydin mi olur demeyin kizlargunaydin kizlar:))
tesekkur ederim..melekcigim ihlamuru deniycem bal 2 yasina kadar vermicem.. birde aksam ustu doktora gidicez bakalim tam nesi var kuzumungecmis olsun.. esim hep böyle durumlarda bal ve karabiberi karistirip. 1cay kasigi yerdi.bir keresinde bende denemistim tadi cokta kötü degildi..ben cok tatli yiyemedigim icin arkasindan bir kac bardak su icmistim.
1,5 yasindaki cocuga verilirmi bilmem. Ihlamur cayi daha etkili öksürükte.
saol emiilycim... cok dikkat etmeye calisiyorum... ama cocuk iste.... kuşun kanadindan etkileniyo....geçmiş olsun canım havalar değişmeye başladı bir anda değişiyor dikkat et
Arkadaşlar siz sporu aç karnına mı yoksa yemekten sonra mı yapıyorsunuz
benmi evet baya verdim 26 kilocuk kadar:) tabi 5 kiloda oncesinde gitti:)
ya kizlar kizim cok hasta yaa( cok oksuruyo kusacak gibi… basindayim surekli salliyomm sabaha kadar uyumam dua edin lutfenn
tesekkur ederim..melekcigim ihlamuru deniycem bal 2 yasina kadar vermicem.. birde aksam ustu doktora gidicez bakalim tam nesi var kuzumun
ben alışamadım midem bulandı bide ben kedi gibiyim asla duramam midem bulanınca falanKarbonatlı suyu bi dönem ben de içtim
Tadına zamanla alışıyorsun
Karın bölgemde bi hafifleme olmuştu
Ama bi zaman sonra sıkıldım normal suya devam hem de ılık ılık sanki tokluk hissi veriyo
gecmiş olsun minnak mı hastalanıyotesekur ederim.. gece coktu oksurugumuz simdide var… sanirim hasta olacak yaa( papatya cayini milupanin grazurlu olanindan alsam olurmu… yoksa papatya mi alcam
Iyi mi simdi elacimmmmbir bucuk yasinda tatlim.. simdilik bogaz sekrosyonu gecirdigini dusunuyoruz yarin doktora goturcez.. atesi yok.... cok sukur... okuyorummm... insallah duzelirrr minnosumm(
Tamam canim dikkat edeceğimelaprensesses36829812 .!.:arada kilo artisi olabilir… normal yeterki pes etmeden devam edeceksin moral bozup birakirsan bu is olmaz.. pesetmek yok
tesekkurler dilvincim.. evet kotu bir oksurugumuz var simdi uyuyo uyudukca oksuruyo bogulur gibi.. ama oyun oynarken uyanikken yok gece ve gunduz uykuda oluyoben alışamadım midem bulandı bide ben kedi gibiyim asla duramam midem bulanınca falan
gecmiş olsun minnak mı hastalanıyo
gunduz iyiyiz canim.. bakalim gece nasil olacak..Iyi mi simdi elacimmmm
Maşallah canim bu arada senin adinmi ela kizimizin mi[/QUOTE]elaprensess, post: 36834493, member: 537816"]gunduz iyiyiz canim.. bakalim gece nasil olacak..
tesekkurler dilvincim.. evet kotu bir oksurugumuz var simdi uyuyo uyudukca oksuruyo bogulur gibi.. ama oyun oynarken uyanikken yok gece ve gunduz uykuda oluyo