hedef 50 kilo olmak.. :)))

benmi evet baya verdim 26 kilocuk kadar:) tabi 5 kiloda oncesinde gitti:)

ya kizlar kizim cok hasta yaa:KK43:( cok oksuruyo kusacak gibi… basindayim surekli salliyomm sabaha kadar uyumam dua edin lutfenn:cry:

Ablacım, sonraki mesajları okudum ateşi yok filan demişsin. Geçmiş olsun ama şimdi nasıl eloş?? Umarım biraz düzelmiştir...

ben alışamadım midem bulandı bide ben kedi gibiyim asla duramam midem bulanınca falan :KK43:

gecmiş olsun minnak mı hastalanıyo :KK43:

Fıstığım nasılsın, özledim seni :KK36:

Kızlar bazen acıkıyorum evde olanı yiyorum aclık istedğinizi bastırmak için ne yapıyosunuz önereceğiniz bişi var mı

tesekkurler dilvincim.. evet kotu bir oksurugumuz var simdi uyuyo uyudukca oksuruyo bogulur gibi.. ama oyun oynarken uyanikken yok gece ve gunduz uykuda oluyo
gecmiş olsunnn :KK43:
Ablacım, sonraki mesajları okudum ateşi yok filan demişsin. Geçmiş olsun ama şimdi nasıl eloş?? Umarım biraz düzelmiştir...

Fıstığım nasılsın, özledim seni
bende seni özledimmmm kurabiyemmm:KK36:

Canlarım bugün yediklerim:

Sabah: Omlet, biraz peynir
Öğlen: Kepek ekmeğine peynirli sandviç
Akşam: Dün haşladığım tavuğun kalanına domatesli sos yaptım, yanına salata ve 1 kase yoğurt

Gün içerisinde sütlü kahve olarak 2 bardak süt.

Ben de bugün yediklerimi yazayım
Sabah bir dilim ekmek peynir 5 zeytin domates salatalık
Arada 3 ceviz 2 tanecik kuru üzüm
Akşam da 6 kaşık fasulye yemeği 4 kaşık yoğurt biraz da domates
Iyi gidiyorum dimi
:KK71:

Çok saolun kızlar önerilerinizi önerilerinizi dikkate alıcam
ben meyve yiyorum. en cokta elmayi tercih ediyorum. kendini oyaliyacak birseyler bul.

bende meyve veya galetta yiyorum 1 tane falan grissini diye geçiyor galiba kepekli veya yulaflısı var yulaflısı daha az kalorili

Ben ılık su içiyorum
Yeşil çayımın içine tarçın tozu döküyorum
Açlığım yatışıyo
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için dikkate alıcam :KK28::KK28::KK28:

Fıstığım nasılsın, özledim seni :KK36:
tesekkur ederim esracim notmalde birseyi yok ama uyurken oluyo… ole hafif bit oksurukte degil neyse insallah gececek.. sen sahalara donmussun:cool:

Kızlar bazen acıkıyorum evde olanı yiyorum aclık istedğinizi bastırmak için ne yapıyosunuz önereceğiniz bişi var mı
ben grisini (kepekli )yaninda peynir ve domates tabagi yaparim.. bazen biber maydonoz salatalik ra eklerim ince grisiniyse 3 tane kalinsa 1 tane ( sinir koymadam gerisi geliyo)bazen bir kase yogurda batirip yerim... tatliyida incir ve kaysiyla gideriyorum tarcina incir batirip bazende ..

Merhaba elaprenses,
Nasılsınız?
Ben sanırım artık kilo bildirimine devam edemeyeceğim. Zaten birkaç haftadır da yazmıyordum. Özür dilerim. :KK43: Rejimi bir süreliğine bıraktım. Ama yine en kısa zamand başlamak istiyorum. Geri döndüğümde size de katılırım belki, ya da bireysel yaparım, bilemiyorum şuan. Başladığımdaki psikolojime bakmam lazım. :)
Herkese başarılar diliyorum.
Hoşçakalın.

Merhaba elaprenses,
Nasılsınız?
Ben sanırım artık kilo bildirimine devam edemeyeceğim. Zaten birkaç haftadır da yazmıyordum. Özür dilerim. :KK43: Rejimi bir süreliğine bıraktım. Ama yine en kısa zamand başlamak istiyorum. Geri döndüğümde size de katılırım belki, ya da bireysel yaparım, bilemiyorum şuan. Başladığımdaki psikolojime bakmam lazım. :)
Herkese başarılar diliyorum.
Hoşçakalın.
niye ozur diliyosun tatlim.. neden birakacaksin resimi ??ozelse bos ver... umarim iyisindir... sende hoscakal... canim.. ben 50 ye kadar burdayim insallah.. beklerim canimmm.

X