hedef 50 kilo olmak.. :)))

Alkali su diyeti varmis.. hic duydunuzmu yada denedinizmi??

Ben az önce hazirladim bakalim tadi nasil bir faydasi varmi.. hergün aksamdan 2 l hazirlayip. Tüketilcekmis. Düz bir karina sahip olmaniza sagliyormus. Benjm gibi göbekli birisindede fayda göstercekmi bakalim. Dün gece uyku tutmayinca arastirdim biraz. Her sitede farkli birseyler demis. Kimi en fazla 5 gün yap demis kimi istedigin sürede demis. Bir sitede okudum, 2 ayda 10kg vermis.. bakalim bende nasil bir etki göstercek. 5 günün sonunda kendimce durum degerlendirmesi yapicam. Yarin biraz daha aristirayim..

ekte sizinlede paylasiyorum. Hazirlayip dolapta 8 saat bekletilmesi gerekiyormus

Alintidir..

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-07-23-47-20.png
    Screenshot_2014-09-07-23-47-20.png
    217,3 KB · Görüntüleme: 59
Ay gecmis olaun gülüm yaaaa ; ((( kac yasinda kuzucumuz atesli mi kuzum sen ona du a oku ufle rahatlasin

Merhabalar benim kilom 64 hedefim 50 değildi ama 50olmayi tabiki isterim yarin almam gereken şeyler vardi onlari aldiktan sonra başlamakta kararliyim ben

benmi evet baya verdim 26 kilocuk kadar:) tabi 5 kiloda oncesinde gitti:)

ya kizlar kizim cok hasta yaa:KK43:( cok oksuruyo kusacak gibi… basindayim surekli salliyomm sabaha kadar uyumam dua edin lutfenn:cry:
Çok geçmiş olsun canım ya
Şimdi durumu nasıl daha iyi mi
Ben böyle durumlarda papatya çayı içiriyorum iyi geliyo
Rabbim şifa versin

Alkali su diyeti varmis.. hic duydunuzmu yada denedinizmi??

Ben az önce hazirladim bakalim tadi nasil bir faydasi varmi.. hergün aksamdan 2 l hazirlayip. Tüketilcekmis. Düz bir karina sahip olmaniza sagliyormus. Benjm gibi göbekli birisindede fayda göstercekmi bakalim. Dün gece uyku tutmayinca arastirdim biraz. Her sitede farkli birseyler demis. Kimi en fazla 5 gün yap demis kimi istedigin sürede demis. Bir sitede okudum, 2 ayda 10kg vermis.. bakalim bende nasil bir etki göstercek. 5 günün sonunda kendimce durum degerlendirmesi yapicam. Yarin biraz daha aristirayim..

ekte sizinlede paylasiyorum. Hazirlayip dolapta 8 saat bekletilmesi gerekiyormus

Alintidir..

annem banada aldırmıstı eczaneden ingiliz karbonatı tadı berbat diyip attık bi köşeye
Karbonatlı suyu bi dönem ben de içtim
Tadına zamanla alışıyorsun
Karın bölgemde bi hafifleme olmuştu
Ama bi zaman sonra sıkıldım normal suya devam hem de ılık ılık sanki tokluk hissi veriyo

Çok geçmiş olsun canım ya
Şimdi durumu nasıl daha iyi mi
Ben böyle durumlarda papatya çayı içiriyorum iyi geliyo
Rabbim şifa versin
tesekur ederim.. gece coktu oksurugumuz simdide var… sanirim hasta olacak yaa:KK43:( papatya cayini milupanin grazurlu olanindan alsam olurmu… yoksa papatya mi alcam

Ya canim ben 60 kiloyum 1 67 boy var gercekten 3 senede bu kadar oldum 50 56 arasiydim aldim simi okul da var nasil diyet spor vakit bulcam bilmiyorum :KK43: aa bu arada gercekten ince olursak boy sanki uzun gosteriyor kilo asagiya cekiyor bizi
Aynen canım özellikle de dar kıyafetlerde bir de topuklu varsa zayıf kişiler daha uzun görünüyor ve daha zarif
.verebilirsin rahatlıkla çok kilolu değilsin şehirdışındaysan zor oluyor biraz hamur işi yemek zorunda kalıyorsun dürüm yiyecekler :)) bitki çayları ve meyvelere yönel canım...tez zamanda eski kilona dönersin insallah :))

X