hedef 50 kilo olmak.. :)))

dediginiz gibi yapayim. ara ögünler yemeliyim. bir sekilde kendimi motive etmem lazim spor yapmak icin. bir iki gün yapip sonra pes ediyorum. calistigim günler hic birsey yapasim gelmiyor. ama zayiflamak icin yapmaliyim bunun farkindayim... tartida bir degisiklik görsem spor yaptikca yapasim gelirde, ama degismiyor malasef. hep yerimde sayiyorum gibi geliyor. yeni ay, yeni baslangic :) diyerekten bu sefer insallah olcak..günde yarim/ bir saatimi ayirmayi caliscam spor icin. isten cikincada ne kadar yorgun olursam olayim, spor yapmayi caliscam.

diyet arkadasim diye bir site kesfettim. site hakkinda olumlu yazilar okudum. kalori hesabi yaparak zayiflamayi deniyecem..böylece sevdigim yemeklerden vaz gecmemis olcam. istedigimi yiyebilcem. daha öncede o tarz bir site arastirmistim ama bulamamistim. yemeklerin cogu yoktu ne kadar kalori oldugunu hesaplayamiyordum. ama diyetarkadasim sitesinde, bütün yiyecekler ve icecekler kaydedilmis. sizde bir göz atin derim :)

evet o siteyi biliyorum... guzel bir site daha once burdan baska diyet basliginda bir kac arkadas o siteyi kullaniyordu menulerini felan hesaplayip buraya yaziyodu .. zayifliyolar o yontemle..

gunaydin gacilar:))) benim icin dun cok miskin bir gundu:))) biraz bugun artidayim.. o yuzden bugun toparlanmam lazimmm))
2 incir 1 kayisi ile basladim.. simdi kahvalti edicem.. kepek ekmegine beyaz peynirli tost ve yesil cay

evet spor kesinlikle herşeyi çok değiştiriyor, yani hiçbir şey yapılamasa da en az bir yarım saat tempolu yürüyüm metabolizmayı uyarmak gerekli bence.

ben de bir hayli yoğun çalışıyorum melek, akşam eve gidiyorum bir de yemek yap, oğlumu eşimi yedir içir topla, çamaşır bulaşık derken neredeyse hiç oturmuyorum, ama 5 dk fırsat bulunca değerlendirmek gerekiyor işte. yazın hep akşamları oğlum uyuduktan sonra parkurda yürüdüm++

++ artık parkur da sakinleşmeye başladı diye eve çok yakın bir salon var oraya yazıldım, fırsat bulunca hemen koşturuyorum oraya. yarım saat bile yapsam kardır:) evde de eliptik bisiklet var, hiçbir yere çıkamayacak gibi olursam da biraz onla oyalanıyorum işte ne yapayım:)

neyse günaydın kızlar.

ben akşam müslü yemedim, canım istemedi. 1 biber dolması avuç içi kadar haşlanmış tavuk 4-5 kaşık yoğurt yedim. ekmek falan yok.

akşam arkadaş davet etmişti, waffel gecesi yapalım diye, ben sadece bir kaç parça meyve yedim:) oğlum sağolsun hepsini mideye indirdi zaten:) bunun dışında bir kaç bardak şekersiz çay içtim.

bu sabah;
1 biber+yarım domates+1 kk peynir+1 haşlanmış yumurta+2 zeytin+yarım dilim tam buğday ekmeği,

sonrasında güllü tarçınlı yeşil çayımı içtim.

bakalım öğlen ne yapacağım:)

wowww gayet iyi giymissin burcuu

kızlar selam,

öğleyin tıpkı dün yediğim gibi karışık salata aldım, bugün mercimek köftelerini çıkardım ama

öğleden sonra da 1 ceviz 3 badem 2 kaju 4-5 kuru üzüm 1 fındık yedim, hepsi çiğdi. yanında da light süt içtim (küçük paket-200 ml)

akşama spora gideceğim için ara öğünüm bugün biraz daha sıkı oldu, yani 100 kcali geçtim.

ama akşam hafif yemem gerekiyor o yüzden. yoksa şiş mideyle spor hem rahatsızlık veriyor, hem de sağlıksız zaten. böyle işte...

neyse bu aralar topik çok boş yaa ben de instagramda motive oluyorum ne yapayım

instagramda super videolar var ya.. bide oncesi sonrasi fotolar bende bakinca motive oluyorum:))
bende oglen bir kase yogut corbasi 4 teflonda yagsiz kofte ve bir tabak yagsiz salata yedim
aksam az once yedim karpuz ve peynir:)))
evde ilk defa suzme yogurt yapiyorum kendim yogurdu hep kendim mayalarim bu sefer sulu olmus bende suzuyorum.. 3 litre yarin belki ayran detoku yapa bilirim onla)

arkadaslar ben mart ayından berı dıkkat edıyorum dıyet yapıyo sayılmazdım 2 hafta dıyet yapıp 1 2 gun yıyodum ama boyle boyle ayda 2 kılo vererek bu aya kadar geldım ve toplamda 8 kılo verdım

suan tamı tamına dıyete basladım ama mıdemde sorun var ve sıgarayı bırakmam gerekıyo ama bu dıyetımı etkılermı?

suan 2 haftadır tam dıyet yapıyorum sıgarayı bırakmak ıstıyorum bu benım kılo vermemı engellermı
normalde 5 6 gunde 1 kılo verıyorum ayrıca sporda yapıyorum hergün en az 1 saat yürüyorum nolur yardımcı olurmusunuz
dıyet yaparken sıgarayı bırakıp kılo vermeye devam eden varmı aranızda sıgarayı bırakırsam gunluk alınan kalorı mıktarınımı dusurmem gerekır acaba cunkı sıgara gunde 200 cal. daha fazla harcatıyo dıyolar

evet sigarayi birakinca kilo aliyosun ama burda bir arkadas var.. ama suan ulke disinda gelecek o birakmisti.. tabloda gayet iyi gidiyodu kilo felanda almadi.. ama spor yapiyodu ve gunluk sanirsam 1000 kal gecmedi bazen 900 felan aliyodu.. sende biraz kisa bilirsin.. sigaranin boslugunu baska seyletle doldurmadigin surece bence kilo almasin

tskkr ederm cvbın ıcın pekı kılo vermeye devam edıyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…