- 27 Ağustos 2013
- 187
- 67
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.621
listeye adini eklicem tatlim telden yaziyorum pc acinca eklicembir kac kiloda girmem getekiyo zaten65.3 diye ekliyorumEvet tatilde aşırı yememin sonucu 65.3 kg oldu.Bugün Canan Karatay'ın kitabını alıcam.Eskiden ekmeksiz olmaz diyordum ama kadının söyledikleri çok mantıklı geliyor bir de onu deniyelim..Bu arada listede adımı yok galiba.
geçmiş olsun melekcim bu arda boyun kaç liste için soruyorummPersembe günü yirmilik disimi cektirdim. Agridan ve birde yanagim sisince birsey yiyemedim dogru düzgü. 58.3 e düsmüsüm. Bir kilo daha vermis oldum bahaneyle :) :)
insallah bir kac g7n sonra tekrar geri almam :)
Çok teşekkür ederim canım Allah sanada nasib etsin ben emziriyorum sütümü sarsmayacak bi diyetim olsun istiyorum ana mümkün değil gibiinsallah canim gunlugun hayirli olsun sende gel buraya arada)) gunlunr baktim yazma firsatim olmadi... bebisin varmis Allah anali babali uzun omurlu bahtli etsin.. saglikla buyut
listeye adini eklicem tatlim telden yaziyorum pc acinca eklicembir kac kiloda girmem getekiyo zaten65.3 diye ekliyorum
bende var bir bicirik...Allah evlatlarimiza uzun ve sağlikli omurler versin..amin.. evet diyet felan yapinca.. sut azaliyo ve kaliteside dusuyo...Çok teşekkür ederim canım Allah sanada nasib etsin ben emziriyorum sütümü sarsmayacak bi diyetim olsun istiyorum ana mümkün değil gibi
masallah betulumeKızla merhaba 20 dk zumba yapıp geldim ter içinde bıraktı beni
Ayyy eloşum sağol balım. Sen napıyorsun?masallah betulume
geçmiş olsun melekcim bu arda boyun kaç liste için soruyorumm
ders calisiyorum.. birazdan yaticamm.... arada bakiyom buraya telsen sen naptin bakem fistikimAyyy eloşum sağol balım. Sen napıyorsun?
gunaydin burcukızlar günaydın,
hafta sonu kaçamaklarım oldu maalesef, arkadaşımın oğlunun doğum günü vardı, o gün akşam yemeği yemedim ama sarma, mercimek köftesi ve bir ısırık börek yedimmercimek köftesi ve sarmayı çok az yediğimi söyleyemem, çok kaçtı bir bardak da kola içtim üstüne... tüy diktim yani resmen:)
onun dışında gündüz evdeyken genelde düzgün beslendim, bir de bir akşam ciğer yedim, yanında da biraz patates kızartması
bunlar da +500 olarak döndü tabi maalesefspora da gidemedim, düğün falan vardı bir sürü hafta sonu, ancak evi derle topla derken fırsat bulamadım neyse sızlanmayı keseyim. cezam bugün akşam ve çarşamba akşam toplam 4 aat spor, yaklaşık 2000 kalori..
bu sabah 2-3 yk kavrulmuş kıymaya 1 yumurta ile yapılmış kıymalı yumurta, 2-3 dilim haşlanmış patates, sanırım yarım patates falan eder.
öğlen çorba içmeyi düşünüyorum.
ama fena pişmanın kızlar yaa, hafta içi çok iyi gidiyorum, hafta sonları rezil ediyorum. biraz da cuma bildirimden sonra bir gevşeme geliyor onun da etkisi var. o yüzden ben bundan sora kendim pazartesiden pazartesiye bir çizelge oluşturacağım ayrıca ki hafta sonu böyle saçma sapan şeyler yapmaktan kaçınayım..
neyse.. sizler nasılsınız, hafta sonu nasıl geçti?
Eloşşş günaydın. bende akşam ders çalıştım sonra yattım. sabah hafif bir kahvaltı yaptımders calisiyorum.. birazdan yaticamm.... arada bakiyom buraya telsen sen naptin bakem fistikim
ÇOK DEĞİLMİŞ CANIM KAÇAMAĞIN, ÖDÜL SAYILIR O KADARIgunaydin burcuanlasilan baya yogun ve kacamakli olus hafta sonun....benim fena degildi sadece dun aksam pizza yedim 2 dilim esim yemek istedi ben de yemem diyince o da iyi o zaman bende yemem dedi .. bende ona kiyamadim birde cok dikkat ettigim bir gundu 2 dilim pizza dan bisey olmaz dedim yaninda birsey yiyip icmedimm..
istersn senin bildirimini pazartesi alabilirim yada bizde pazartesi bildirelim... cuma olsun diyen arkadaslar yok burda artik ben sana uyarim..
bende sabak special k kreker fesligenli bir paket 134 cal ve biraz peynir yedim canim kahvalti istemedi.. oncesinde bir incir ve 2 kayisi yedim simdi cahve iciyorum .. ha bide sabah kalkar kalkmaz 50 mekik cektimaksama kadar yaparim daha:)(Eloşşş günaydın. bende akşam ders çalıştım sonra yattım. sabah hafif bir kahvaltı yaptım
aslinda pazartesi bildirim hafta sonu kacamaklarini engelleye bilr dogru soyluyorsun..kacamaklari engeller ve haftaya iyi baslamak icin iyi bir gun... hem bugun 1 eylul ve pazartsi bugun iyi bence hatirliyorsan kilonu yaz... zaten artik pek ugrayan yok...ÇOK DEĞİLMİŞ CANIM KAÇAMAĞIN, ÖDÜL SAYILIR O KADARI
yok canım ben cuma da bildiririm diye demiştim, ama bana kalırsa hafta sonu kaçamağa fırsat vermemek açısından pazartesi de gayet mantıklı, ama dediğim gibi çok sorun değil, ben yine cumları da yaparım bildirimimi.
56 canım benim de tam,aslinda pazartesi bildirim hafta sonu kacamaklarini engelleye bilr dogru soyluyorsun..kacamaklari engeller ve haftaya iyi baslamak icin iyi bir gun... hem bugun 1 eylul ve pazartsi bugun iyi bence hatirliyorsan kilonu yaz... zaten artik pek ugrayan yok...( ben uyarim hersekil :)))