Verdigim bir kiloyu geri almisim malesef.. disimin agrisi gecti, istahim düzeldi.. aliyorum kilolari.. ben veremiyecekmiyim ya. Moralimi bozuluyor, kilomu gördükce..
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
59.6 olmusum yine ..
diyet yapmadan olmiyacak galiba.Nasil yapcam onuda hic bilmiyorum.. is yerinde o kadar yogunumki yemek bile yiyemiyorum. Atistirmalik yiyorum hep. 10 saatlik mesaide ekmek arasi kasar o kadar..eve gelince yorgun oldugumdan bazen hic birsey yemiyorum..ama yinede verdigim yok.. anlamadim.bende ters olan birsey var.!?! Cips yemem. Cikolata yemem.. hareketsizligime bir cözüm bulsam olcak belki ama.. isten cikinca kilimi kipardatcak halim kalmiyor. Offff
Dün gece uyku tutmadi sabsh 7 de uyudum haliyle uyandigimda saat 15ti. Alisveris yaptim. Ciger vardi aksama.. tek ögün yedim.birde khve o kadar..
sabahlari ise gitmeden mutlaka kahvalti yaparim. Cok nadirdir yapmadigim..genelde hep 2 ögün yerim. 2. Öğünde genelde hep ekmek arasi peynir / salam olur. kepeklidir hep ekmek. Izinli oldugum günlerde. Kahvaltimi cok hafif yapar. Yemegimi iyi yerim. Ama hep 2 öğündür..
slim fit shake'lerden alsammi diye düsündüm.ama onlarida pek güvrnmiyorum. Herbalife düsündüm ama hep cevremdekiler migde bulantisindan sikayet etti. 1 ay zor dayandi.. birde pahali geldi bana. 200€ da cok..
ne yapcagimi bilmiyorum.. sizin bildiginiz diyet listeleri varmi. Ac kalmadan yapabilcegim.??