hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bence pazartesi olması daha iyi olmuş.Bu arada bugün kahvaltımı 2 yumurta kırıp omlet yaptım ekmeksiz yedim şimdide biraz acıktım yarım yeşil elmayı 1 kase yoğurdun içine doğrayıp yedim.Akşamıda hafif yersem süper olucak diye düşünüyorum.

kızlar haftasonu karabuğday aldım, tek tip beslenmeye karşıyım esasen karabuğday diyeti düşümüyorum o yüzden ama arada salatasını falan yaparım dedim. hem vitamin mineral değerlerine baktım, baya iyi, evdekilere de yedireyim diyorum pilavını falan yapıp. farklı tarifleriniz ya da önerileriniz varsa alırım:KK66:

makarnaları falan da bu sefer hep tam tahıl aldım, bir de uno nun şu grisunosundan aldım yine, iyi oluyor ya çok içim kazınınca. hatta oğluma falan da veriyorm bazen:)

kızlar haftasonu karabuğday aldım, tek tip beslenmeye karşıyım esasen karabuğday diyeti düşümüyorum o yüzden ama arada salatasını falan yaparım dedim. hem vitamin mineral değerlerine baktım, baya iyi, evdekilere de yedireyim diyorum pilavını falan yapıp. farklı tarifleriniz ya da önerileriniz varsa alırım:KK66:

makarnaları falan da bu sefer hep tam tahıl aldım, bir de uno nun şu grisunosundan aldım yine, iyi oluyor ya çok içim kazınınca. hatta oğluma falan da veriyorm bazen:)
bende girsonu mu ne ince paket halinde cok alirim aciktikca atistirmaya super ama bu aralar kepekli grissini baska marka aliyom mutlaka olur evde..

kızlar tabloyu yaptım yeni eylül tabloso bugun 1 eylül umarım eylül ayı güzel gecer...:KK55: artık pazartesi kilo bildirimi... kilo bildiriminizi yarında yaza bilirimm...

sen hizliydin ben uzun zamandir yavas ileriyorum evet cekismeli yapalimmm. nadil olsa ben seni gecerim:cool:
Geç bacım geç :) Sevinirim ama madem çekişmeliye karar verdik ben seni daha çok geçerimkineee :KK6::rolleyes::rolleyes:

Bu gün piknikteydik , hani belediyenin koyduğu spor aletleri varya orda spor yaptım bayağı. 3 turda yürüyüş yolunda yürüdüm yaşasın sporrr :KK6::KK6::KK6:

Verdigim bir kiloyu geri almisim malesef.. disimin agrisi gecti, istahim düzeldi.. aliyorum kilolari.. ben veremiyecekmiyim ya. Moralimi bozuluyor, kilomu gördükce..:KK42: 59.6 olmusum yine ..
diyet yapmadan olmiyacak galiba.Nasil yapcam onuda hic bilmiyorum.. is yerinde o kadar yogunumki yemek bile yiyemiyorum. Atistirmalik yiyorum hep. 10 saatlik mesaide ekmek arasi kasar o kadar..eve gelince yorgun oldugumdan bazen hic birsey yemiyorum..ama yinede verdigim yok.. anlamadim.bende ters olan birsey var.!?! Cips yemem. Cikolata yemem.. hareketsizligime bir cözüm bulsam olcak belki ama.. isten cikinca kilimi kipardatcak halim kalmiyor. Offff :KK43:

Dün gece uyku tutmadi sabsh 7 de uyudum haliyle uyandigimda saat 15ti. Alisveris yaptim. Ciger vardi aksama.. tek ögün yedim.birde khve o kadar..

sabahlari ise gitmeden mutlaka kahvalti yaparim. Cok nadirdir yapmadigim..genelde hep 2 ögün yerim. 2. Öğünde genelde hep ekmek arasi peynir / salam olur. kepeklidir hep ekmek. Izinli oldugum günlerde. Kahvaltimi cok hafif yapar. Yemegimi iyi yerim. Ama hep 2 öğündür..

slim fit shake'lerden alsammi diye düsündüm.ama onlarida pek güvrnmiyorum. Herbalife düsündüm ama hep cevremdekiler migde bulantisindan sikayet etti. 1 ay zor dayandi.. birde pahali geldi bana. 200€ da cok..

ne yapcagimi bilmiyorum.. sizin bildiginiz diyet listeleri varmi. Ac kalmadan yapabilcegim.??

Verdigim bir kiloyu geri almisim malesef.. disimin agrisi gecti, istahim düzeldi.. aliyorum kilolari.. ben veremiyecekmiyim ya. Moralimi bozuluyor, kilomu gördükce..:KK42: 59.6 olmusum yine ..
diyet yapmadan olmiyacak galiba.Nasil yapcam onuda hic bilmiyorum.. is yerinde o kadar yogunumki yemek bile yiyemiyorum. Atistirmalik yiyorum hep. 10 saatlik mesaide ekmek arasi kasar o kadar..eve gelince yorgun oldugumdan bazen hic birsey yemiyorum..ama yinede verdigim yok.. anlamadim.bende ters olan birsey var.!?! Cips yemem. Cikolata yemem.. hareketsizligime bir cözüm bulsam olcak belki ama.. isten cikinca kilimi kipardatcak halim kalmiyor. Offff :KK43:

Dün gece uyku tutmadi sabsh 7 de uyudum haliyle uyandigimda saat 15ti. Alisveris yaptim. Ciger vardi aksama.. tek ögün yedim.birde khve o kadar..

sabahlari ise gitmeden mutlaka kahvalti yaparim. Cok nadirdir yapmadigim..genelde hep 2 ögün yerim. 2. Öğünde genelde hep ekmek arasi peynir / salam olur. kepeklidir hep ekmek. Izinli oldugum günlerde. Kahvaltimi cok hafif yapar. Yemegimi iyi yerim. Ama hep 2 öğündür..

slim fit shake'lerden alsammi diye düsündüm.ama onlarida pek güvrnmiyorum. Herbalife düsündüm ama hep cevremdekiler migde bulantisindan sikayet etti. 1 ay zor dayandi.. birde pahali geldi bana. 200€ da cok..

ne yapcagimi bilmiyorum.. sizin bildiginiz diyet listeleri varmi. Ac kalmadan yapabilcegim.??

melek merhaba, bence araya minik minik porsiyonlar halinde meyveler koymayı ve daha ziyade sulu yemekler yemeyi dene. az yediğinde de (yani örneğin 2 öğün) vücut savunma mekanizmasını devreye sokup kilo vermeye var gücüyle direniyormuş çünkü. bana kalırsa sen azcık azcık daha sık ve dediğim gibi meyvedir, sulu yemektir o şekilde beslenmeye çalış.

ve bana kalırsa sentetik desteklerden uzak dur, neticede sentetik.

kızlar günaydın.

dün öğleyin arkadaşlarla kebapçıya gitmiştik biz, çöp şiş yemiştim ama açıkçası bana fazla kaçtı gibi gelmişti. ben de öğleden sonra 1 şeftali yedim, akşam yemeği yemedim. sonra evdekileri yedirdim, evi derledim topladım doooğğru spora:) yaklaşık 1,5 saat spor yaptım. ve bu sabah sonunda tartıda bir miktar gerileme gördüm çok şükür:) ama pazartesiye kadar iyice kasıp kiloyu sabitledikten sonra bildireceğim. çok şükür biraz hafiflemiş hissediyorum kendimi.

bugün spora gidemeyeceğim, akşam arkadaş waffel yapacakmış davet etti, tabi ben 'bak ben sadece meyvelerini yiyeceğim' diye pazarlık edip öyle kabul ettim:KK49:inşallah kendime hakim olabilirm.

bu arada henüz kahvaltı yapmadım, dün kıymalı yumurta ve haşlanmış patatesimi bitirememiş ve iş yerinde dolaba koymuştum, onu yiyeceğim birazdan.

sizler nasılsınız?

sabah kahvaltıdan sonra yeşil çayımı içtim, kahvaltılığım baya azmış o yüzden 11-11.30 gibi acıktım ve 2 adet limonlu form bisküvi yedim.

öğleyin salata tabağı aldım, bol bol yeşillik, 1 kaşık ekşili mantar, 2 mercimek köftesi, 1kaşık kısır, 1 kaşık yoğurtlu makarna, 1 kaşık fasülye,2 tane domates kurusu. yazınca çok gibi oldu ama değildi yaaa:) yağ tuz yok, bol bol limon:)

akşam eve gidince oğlumu doyurucam, kendim de müsli yerim herhalde, yoğurlu ve belki azıcık meyveli, arkadaşta da meyve yiyeceğim için meyve koymasam daha iyi olacak aslında ama tat versin diye birazcık koyarım herhalde, yoksa saman gibi çekilmiyor:)

arkadaştan erken kalkabilirsem belki biraz da yürüyüş yaparım (inşallah yapabilirim)

X