- 14 Mayıs 2012
- 3.312
- 2.952
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.641
:)kilo bildirim günleri pazartesi mi artık.
İyi ki sabah aç karnına tartılmışım
Kilom 59.2 çıkmıştı sabah. :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aksam eylul tablosu yapicam eklerim)56 canım benim de tam,
başbaşa kaldık kız:)
ayni gidiyoruz betulcum:)):)kilo bildirim günleri pazartesi mi artık.
afiyet olsunn balimm:))Bence pazartesi olması daha iyi olmuş.Bu arada bugün kahvaltımı 2 yumurta kırıp omlet yaptım ekmeksiz yedim şimdide biraz acıktım yarım yeşil elmayı 1 kase yoğurdun içine doğrayıp yedim.Akşamıda hafif yersem süper olucak diye düşünüyorum.
Çekişmeli yapalım bu işi ki birbirimize gaz verelim böyleceee :)ayni gidiyoruz betulcum:))
sen hizliydin ben uzun zamandir yavas ileriyorum evet cekismeli yapalimmm. nadil olsa ben seni gecerimÇekişmeli yapalım bu işi ki birbirimize gaz verelim böyleceee :)
İkimizinde kilo vermesi durdu sanki uzun zamandır aynı yerde sayıyoruz
bende girsonu mu ne ince paket halinde cok alirim aciktikca atistirmaya super ama bu aralar kepekli grissini baska marka aliyom mutlaka olur evde..kızlar haftasonu karabuğday aldım, tek tip beslenmeye karşıyım esasen karabuğday diyeti düşümüyorum o yüzden ama arada salatasını falan yaparım dedim. hem vitamin mineral değerlerine baktım, baya iyi, evdekilere de yedireyim diyorum pilavını falan yapıp. farklı tarifleriniz ya da önerileriniz varsa alırım
makarnaları falan da bu sefer hep tam tahıl aldım, bir de uno nun şu grisunosundan aldım yine, iyi oluyor ya çok içim kazınınca. hatta oğluma falan da veriyorm bazen:)
Geç bacım geç :) Sevinirim ama madem çekişmeliye karar verdik ben seni daha çok geçerimkineeesen hizliydin ben uzun zamandir yavas ileriyorum evet cekismeli yapalimmm. nadil olsa ben seni gecerim
Verdigim bir kiloyu geri almisim malesef.. disimin agrisi gecti, istahim düzeldi.. aliyorum kilolari.. ben veremiyecekmiyim ya. Moralimi bozuluyor, kilomu gördükce.. 59.6 olmusum yine ..
diyet yapmadan olmiyacak galiba.Nasil yapcam onuda hic bilmiyorum.. is yerinde o kadar yogunumki yemek bile yiyemiyorum. Atistirmalik yiyorum hep. 10 saatlik mesaide ekmek arasi kasar o kadar..eve gelince yorgun oldugumdan bazen hic birsey yemiyorum..ama yinede verdigim yok.. anlamadim.bende ters olan birsey var.!?! Cips yemem. Cikolata yemem.. hareketsizligime bir cözüm bulsam olcak belki ama.. isten cikinca kilimi kipardatcak halim kalmiyor. Offff
Dün gece uyku tutmadi sabsh 7 de uyudum haliyle uyandigimda saat 15ti. Alisveris yaptim. Ciger vardi aksama.. tek ögün yedim.birde khve o kadar..
sabahlari ise gitmeden mutlaka kahvalti yaparim. Cok nadirdir yapmadigim..genelde hep 2 ögün yerim. 2. Öğünde genelde hep ekmek arasi peynir / salam olur. kepeklidir hep ekmek. Izinli oldugum günlerde. Kahvaltimi cok hafif yapar. Yemegimi iyi yerim. Ama hep 2 öğündür..
slim fit shake'lerden alsammi diye düsündüm.ama onlarida pek güvrnmiyorum. Herbalife düsündüm ama hep cevremdekiler migde bulantisindan sikayet etti. 1 ay zor dayandi.. birde pahali geldi bana. 200€ da cok..
ne yapcagimi bilmiyorum.. sizin bildiginiz diyet listeleri varmi. Ac kalmadan yapabilcegim.??
ayyy kizlar bugun giremedim.... dun cok yoruldum.. gece.... bugunde kizim uyudukca bende yaninda uyudum hep