hedef 50 kilo olmak.. :)))

bu arada sabah saydıklarımın hepsini yiyemedim ben,
1 yumurta+1yeşil biber+yarım domates+yarım salatalık+yarım kk peynir+şekersiz çay
ekmek flan yok.

ama öğlen için arkadaşlara uydum 1 adet lahmacun söyledim (sabah da ekmek yememiş olmamın verdiği cesaretle mi desem baştan çıkarıldım mı desem nefsime yenildim mi desem ) yanında yeşillik+ayran

akşamı hafif geçirmem gerek artık, ne yapacağım bilmiyorum ya yemeğim yok evde

Kilo bildirimim 55.0

Herkes iyidir inşallah. 1 eylül itibari ile sıkı diyete başlayacağım. Tatilde kilo almadım hiç değilse en son 54.8 görünüyorum tabloda ama o kiloya hiç sabitlenememistim zaten günlük birşeydi. O yüzden kilo almadım farz ediyorum :))

Ac geziyorummmm, neredeyse her gun spor yapmayaa calisiyoruummm. Ama uzerimde inanilmaz bir sislik hissediyorum. Bi arkadasin dedigi gibi havalardan ssnirim anlamadim ki. Bu arada bugun bildirim yapamayacagim. Tartim bozuldu. yarina kaldi. Insallah vermisimdir.

55 bi türlü olamadığım 55

Ya kızlar ben 2 haftadır tatildeydim ne diyet yapabildim ne de siteye girebildim.Kusura bakmayın cevapta yazamadım.Tekrar katılsam aranıza olur mu :)

Ya kızlar ben 2 haftadır tatildeydim ne diyet yapabildim ne de siteye girebildim.Kusura bakmayın cevapta yazamadım.Tekrar katılsam aranıza olur mu :)
hosgeldin gel gel... girememis ola bilirsin... tekrar aramiza katila bilirmiyim ne demek kizz.. zaten aramizdasin... tablo yenilendi iki hafta once cunku artik tablo yapilmiyodu .. bi sekil hallettim.. ondan ismini gormemis ola bilirsin...

evet bir kac hafta daha dikkat et ki artmasin bu arada tatilde yuruyus yapmak sana cok yaramisti... fursat bulabilirsen haftada bir kacgun yurumelisin bence... tabi sen yapiyon mu de bide bana :)))) keske yapa bilsemm(
Ahhh cnm çok istiyorum yürümeyi pek seviyorum fakat muhitimde yürüme parkuru yok,orman yok,yürümek için park yok sokak sokak cadde cadde yürümektende hiç haz etmiyorum bönel bönel bakıyolar o sebepten yürüyemiyorum.

anladimmm... neyse cok kilonda yok dikkat etmen aradada evde egzersizle desteklersinnn:)))

sabah kahvaltiya gittik kizlar... disariya ormana... kizim pek firsat vermedi ama eh iste...
kahvaltim:
1 dilim peynirli borek( ekmek yemedim)
1 yesil zeytin
4 dilim domates( domates dilimleri kalin ve zeytin yagliydi)
2 kk beyz peynir
2 kk kasar
5 dilim salatalik
1 sekersiz cay

kahvaltida bal kaymak recel patates kizartmasi ve sahanda yumurtada vardi.. ama ben yagli domates ve borek yedigim icin yemedim...
kahvalti sonrasi bir fincan kahve... evden ciknadan 2 kayisi yemistim... sindilik bu kadar oglen biraz gezdik... yemek yemedik....

Merhaba kızlar.Bu hafta hiç kilo verememişim. Geçen haftaki kilomla aynıyım. 58,3 Ben anlamıyorum bu işi ya. 1 aydır aç geziyorum verdiğim kilo anca 1,5 çok sıkıldım bu işten. Yaptığım sporda mı işe yaramıyor anlamıyorum. Bütün gemileri yakıp aburcuburlara saldırmak istiyorum :'(

bir ayda 1,5 kilo bence gayet iyi bazn yavaslar kilo bak ben eski tabloyu silmek zorunda kaliyorum cunku tablo yapilmiyo cok zor... neyse telime kayitliyorum kilolari... 1 haziran 60.1 bugun 30 agust. 59.1 im 3 ayda bir kilo vetmisim.. tabi araya tatil ve bayram girdi 60 in ustune 2.3 kilo aldim onlarida verdim ama onun disinda hic bozmadim... ona rahmen 1 kilo verdim.. ama yinede pes etmiyorum... yoluna aynen devam.. ben kararli olduktan sonra illa gidecek.. herkez bir haftada veriyorsa ben 3 haftada veririm ama veririm... napalim pes etseydim simdi hala 80 kusurdeydim.. sende aynen devam bir yerde kiriliyo o kilo takilmasi...

Haklısın canım. İlla ki kırılacak bir yerde. Yaptıklarımızın karşılığını bazen hemen görmek istiyoruz, sabırsızlanıyoruz. O da şimdi olduğu gibi her zaman mümkün olmuyor. :) Ben de seneler boyu süren mücadelelerden sonra 80 küsürlerden bugünleri gördüm. O zamanlar hayatta bu rakamları göreceğimi düşünmezdim. İnşallah 50'yi de görürüz canım :)

bak kendinde diyosun demekki verebiliyoruz.... moral bozmak yok ... :)

Persembe günü yirmilik disimi cektirdim. Agridan ve birde yanagim sisince birsey yiyemedim dogru düzgü. 58.3 e düsmüsüm. Bir kilo daha vermis oldum bahaneyle :) :)
insallah bir kac g7n sonra tekrar geri almam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…