- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.581
tekrar hosgeldin:))app calismadigi icin uzun zamandir giremiyordum. anca firsat buldum bilgisayari acmayi. kilomda bir degisiklik yok malesef. hala 59dayim. is yerinde cok yogun oldugum icin, yemek yemek icin firsat bile bulamiyorum. eve gelincede cok yorgun oluyorum. ufak birseyler atistirip geciyorum.
naptiniz kizlar... aksam birsey yemedim disardaydik.. disarda yiycektik ... sonra vazgectik ( salata bulamadim disarda )aksam 10 da geldik.. pastaneden pohca almistik bir bucuk pohca ve kk peynir yedim gec oldu diye baskada bisey yemedim.. oglen karpuz ve peynir yemistim.. bugun cok sıki diyet yaptimyanee ama cok kahve ictimmm.. resmen kahve diyeti oldu bugun ..
öyle yere yatıp bacaklarını falan indirip kaldırıyo sonra bi ayağıyla öne diz çöküyo sonra diğeriyle falan tuhaf tuhaf şeylernasıl vıdeolar canım ne egzersizi :) bende yapayım :)
sabahtan beri gitemedim.. siteye hata veriyodu.. neyse kiz burcu bugun +400 almisim ya bengerçekten nerdeyse bir şey yememişsin kız, neyse cuma öncesi iyi olur
sabahtan beri gitemedim.. siteye hata veriyodu.. neyse kiz burcu bugun +400 almisim ya benbide birsey yemedim.. ya dun ne tuhaf dimi:)))) neyse bu hafta iyi veriyorum 400 etkilemedi beni
salona gidersen yarina toparlarsinnn.. ya siteye girmedi vurus iyarisi yapti hep.. daha yeni giriyo...günaydın kızlar,
dün öğleden sonra mısır patlaklı falan olan eti formdan 2 tane,
limon lifli olan eti formdan da 2 tane yedim. normalde o kadar yemezdim ben ama çok acıktım ne yapayım içim kazındı resmen
neyse akşam da annemlerdeydim, 2 küçük biber dolması+3 yk taze fasülye+2 yk çoban salata+4 yk yoğurt yedim. yanlız sanki dolmalar biraz yağlıydı, rahatsız olmadım değil yani
neyse üstüne 1 küçük dilim kavun, yine 1 dilim karpuz yedim.
spor da yapmadım dün, malum annemlere gidince...
neyse bu sabah da geç kaldım işe mecbur tost sipariş verdim, günün geri kalanını çok hafif geçirip akşam da salona gideceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa. Cumaya kadar farkeder biraz inşallah.
sizler neler yaptınız? bu ara çok sakin burası gelin de motive olalım:)
yok bozmadimmm... bi sekilde gidecek.. zaten baya veriyom bu hafta reglde bitti ya.. fena degilim yanihımm anladım.
sıcaklardan olabilir ya, çok ödem yapıyo sıcak hava, ben de çok etkileniyorum.
bak bu hafta o kadar kastım mesela spor olsun yemem olsun, aynıyım gram oynamamış, ama olsun nasılsa gider:)
bozma sen de moralini
evet stress te kilo vermeyi engelliyomus cenekaaya her dk aklımda kilo konusu ama veremedim yemiyorum da anlamadım ki çok mu taktım acaba
canım vermişsin işte bak:) günaydın bu aradagunaydin kizlar
kilo bildirimi
gecen hafta: 60.1
bu hafta:59.2
gunaydin burcucum evet verdim +400 o yuzden etkilemedi beni ama almasaydim58 lerdeydimm ama bunada sukur artik 60 a cikmam artik...canım vermişsin işte bak:) günaydın bu arada
evet bir kac hafta daha dikkat et ki artmasin bu arada tatilde yuruyus yapmak sana cok yaramisti... fursat bulabilirsen haftada bir kacgun yurumelisin bence... tabi sen yapiyon mu de bide bana :)))) keske yapa bilsemmElacım süper gidiyorsun tebrik ederim
Ben korumaya geçtim sayılır pek dikkat etmiyorum kilo vermek adına sadece ekmek ve türevlerini yemeyerek korumadayım
'52.800'
52 görmüşken biraz sabitlemeli bi kaç hafta burda sabit kalırsam kilom yerleşecek umarım öyle düşünüyorum.
Allah yardimcin olsun fistikim.. insallah guzel sonuc alirsin... cok almamissin zaten.. bir kac gunluk birsey bile olabilirGünaydın hayırlı cumalar kızlar...
Bu aralar stresteyim. Malum sınav yaklaştı. ALLAH'ım tüm gireceklere içinde de bana yardımcı olsun inşaALLAH.(amin...)
Şişkinlik yaptı bende bu stres , kilom geçen hafta 59.0 şimdi 59.4
olsun haftaya 58lerle gelirsin sen degunaydin burcucum evet verdim +400 o yuzden etkilemedi beni ama almasaydim58 lerdeydimm ama bunada sukur artik 60 a cikmam artik...