hedef 50 kilo olmak.. :)))

tekrar hosgeldin:))

naptiniz kizlar... aksam birsey yemedim disardaydik.. disarda yiycektik ... sonra vazgectik ( salata bulamadim disarda )aksam 10 da geldik.. pastaneden pohca almistik bir bucuk pohca ve kk peynir yedim gec oldu diye baskada bisey yemedim.. oglen karpuz ve peynir yemistim.. bugun cok sıki diyet yaptim yanee ama cok kahve ictimmm.. resmen kahve diyeti oldu bugun ..

gerçekten nerdeyse bir şey yememişsin kız, neyse cuma öncesi iyi olur

günaydın kızlar,

dün öğleden sonra mısır patlaklı falan olan eti formdan 2 tane,
limon lifli olan eti formdan da 2 tane yedim. normalde o kadar yemezdim ben ama çok acıktım ne yapayım içim kazındı resmen

neyse akşam da annemlerdeydim, 2 küçük biber dolması+3 yk taze fasülye+2 yk çoban salata+4 yk yoğurt yedim. yanlız sanki dolmalar biraz yağlıydı, rahatsız olmadım değil yani

neyse üstüne 1 küçük dilim kavun, yine 1 dilim karpuz yedim.
spor da yapmadım dün, malum annemlere gidince...

neyse bu sabah da geç kaldım işe mecbur tost sipariş verdim, günün geri kalanını çok hafif geçirip akşam da salona gideceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa. Cumaya kadar farkeder biraz inşallah.

sizler neler yaptınız? bu ara çok sakin burası gelin de motive olalım:)

sabahtan beri gitemedim.. siteye hata veriyodu.. neyse kiz burcu bugun +400 almisim ya ben bide birsey yemedim.. ya dun ne tuhaf dimi:)))) neyse bu hafta iyi veriyorum 400 etkilemedi beni

hımm anladım.

sıcaklardan olabilir ya, çok ödem yapıyo sıcak hava, ben de çok etkileniyorum.
bak bu hafta o kadar kastım mesela spor olsun yemem olsun, aynıyım gram oynamamış, ama olsun nasılsa gider:)
bozma sen de moralini

salona gidersen yarina toparlarsinnn.. ya siteye girmedi vurus iyarisi yapti hep.. daha yeni giriyo...
ben sabah kahvalti yaptim:
1 haslanmis yumurta
yarim pohaca
1 kk peynir ve yesil cay
oglende 2 incir 2 kayisi yedim. bir fincan kahve... evde temizlik var... oglen yemedim... aksamada kepekli makarna salatasi dusunuyorum.. aksam esim gelmicek yemek yapmadim.. kendime ozel yapicam gerci her zaman kendime ayri yapiyomm:) bende boyle iste...

yok bozmadimmm... bi sekilde gidecek.. zaten baya veriyom bu hafta reglde bitti ya.. fena degilim yani

selam kızlar,

ben de bu hafta o kadar kasmama rağmen 55,4 çıktım. 500 gr gitmiş, neyse buna da şükür ne yapayım..

dün öğleden sonra unonun kepekli grisinilerinden yedim (küçük küçük paketli olanlar var ya onlardan, 1pk 130 kcaldı ben birini bitirmedim) yanında da bir küçük şeftali yedim.

öğlen yemeği yiyememiştim sabah tostu geç yediğim için.

akşam da 2-3 yk taze fasülye, bir avuç kadar domatesli biberli makarna+4-5 kaşık yoğurt yedim.

sonra 1,5 saat spor yaptım.

açıkçası daha iyi bir kilo kaybı bekliyordum, çünkü bu hafta hep sıkı tuttum, spor yaptım vs. ama nedense sabah karnım davul gibiydi, hala da öyle zaten.. regl de olamayacağım ama anlmadım walla. bugün bolca ödem söktüren birşeyler içeyim ben en iyisi..

sabah kahvaltımı evden getirdim bugün, 2 haşlanmış yumurta, 1 salatalık,1domates,1 kk peynir. ekmek yok.

akşama arkadaşımın oğlunun doğumgünü var, pasta yemeyeceğim zaten de, spor yapamayacağım o açıdan kötü oldu, neyse yarın sabah bol bol yaparım artık:)

sizlerde durum nasıl?

Elacım süper gidiyorsun tebrik ederim

Ben korumaya geçtim sayılır pek dikkat etmiyorum kilo vermek adına sadece ekmek ve türevlerini yemeyerek korumadayım

'52.800'

52 görmüşken biraz sabitlemeli bi kaç hafta burda sabit kalırsam kilom yerleşecek umarım öyle düşünüyorum.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Bu aralar stresteyim. Malum sınav yaklaştı. ALLAH'ım tüm gireceklere içinde de bana yardımcı olsun inşaALLAH.(amin...)

Şişkinlik yaptı bende bu stres , kilom geçen hafta 59.0 şimdi 59.4

evet bir kac hafta daha dikkat et ki artmasin bu arada tatilde yuruyus yapmak sana cok yaramisti... fursat bulabilirsen haftada bir kacgun yurumelisin bence... tabi sen yapiyon mu de bide bana :)))) keske yapa bilsemm(

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun fistikim.. insallah guzel sonuc alirsin... cok almamissin zaten.. bir kac gunluk birsey bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…