- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.541
ablam kediciklerimin sana selamları var kedi spaları baya kendilerine geldiler güç topladılar bi atlıyolar üstüme yicem yakında zaten boncuklarıhayy masallahh tuhhhh .... Allah kabul etsin balim benim..:))))
ne zamandır yapıyorsun abla faydası oldu munetten bak cenakaa cok guzel videolar var.. kafana uyan hateketleri cikar.. onlari yap ben ole yapiyorum.. basen hareketleri ve bel hareketleri.. 10 dk plates egzersizleri felan var... instagramin varsa ordada cok guzel videolar var..
onda bişi yokki kızz :)benimde omuzum geniş :/
ooo bugun baya yogunsun dilvin.. Allah kabul etsin fistikim.. birde kolay gelsinnnablam kediciklerimin sana selamları var kedi spaları baya kendilerine geldiler güç topladılar bi atlıyolar üstüme yicem yakında zaten boncukları
bugünde orucum bide bugün temizlik yapılcak ev için alışveriş yapılcak sonra misafir gelcek
olmaz miii.. en guzel sonucu diyetin yaninda egzersizle aldim... vucudun bicimleniyo gozle gorulur sekilde... cok kilo verdigim icin sarkmalarda yokne zamandır yapıyorsun abla faydası oldu mu
bişi yok mu asıl bunda sorun var güzelimonda bişi yokki kızz :)
tesekkürler ablam bakalım ne zaman iflas etcemooo bugun baya yogunsun dilvin.. Allah kabul etsin fistikim.. birde kolay gelsinnn
iyiyiz canımcım ben ve yavrucuklarım diyim artık çünkü anne oldumkızlar günaydın:)
ben dün akşam 17.30 gibi fıstıklı cornet yemiştim, arkadaş almış getirmiş herkese mecbur yedim napayım
neyse sonra akşam bir şey yemedim bir daha.
sonra salona gittim 1 saat-1 saat 15 dk kadar spor yaptım, kan ter içinde kaldım vallahi.
sabah da haftasonundan kalan az bi yumurta salatası vardı yanında 1 kk peynir+ 1 dilim tam tahıl ekmeği yedim.
evdekiler fırsat verirse bugün de gideceğim salona
sizden ne haber?
gunaydin burcucummm.... kornet ten bisey olmaz..(ara sira yendiginde tabi dilvincim hergun hergun degilkızlar günaydın:)
ben dün akşam 17.30 gibi fıstıklı cornet yemiştim, arkadaş almış getirmiş herkese mecbur yedim napayım
neyse sonra akşam bir şey yemedim bir daha.
sonra salona gittim 1 saat-1 saat 15 dk kadar spor yaptım, kan ter içinde kaldım vallahi.
sabah da haftasonundan kalan az bi yumurta salatası vardı yanında 1 kk peynir+ 1 dilim tam tahıl ekmeği yedim.
evdekiler fırsat verirse bugün de gideceğim salona
sizden ne haber?
ayy dilvin ne uzata uzata konusu yo bu kiz.... baydii
ben bu kızı cok seviyorum konyada bize yakın bi hastanede staj yapıyodu sonra gitti öğrenci evineayy dilvin ne uzata uzata konusu yo bu kiz.... baydii ama soyledigi dogru seylet paylasim icin saol fistikim
Çok sevindim alışmalarına :) haşere için yapcak tek secenek onları ayıklamak genelde gıdı altında olurlar ....yada ilgili yerden ilaç alcan ...benimde öyle bi yavrum oldu ama be yazıkki gözleri acılmadan öldügüzelim halletim artık bana alıştılar beni emiyolar sonra ben anlıyorumm ki süt istiyolar hemen biberonla emiriyorum ama tüylerinde haşere var devamlı ilac sıkıyorum bakalım nolcak balkon duvarımız yüksek bizim tırmanmaları imkansız dedi annem oraya koydum bende karınlarını doyurup 1 tanesi banyo yaptırdım
o zaman tamamdır telefona indirdim videoları artık günlük yapıcam :)olmaz miii.. en guzel sonucu diyetin yaninda egzersizle aldim... vucudun bicimleniyo gozle gorulur sekilde... cok kilo verdigim icin sarkmalarda yok
o zaman tamamdır telefona indirdim videoları artık günlük yapıcam :)
iyiyiz canımcım ben ve yavrucuklarım diyim artık çünkü anne oldum
bişey olmaz ben bi aralar nasıl kornet delisiydim en iyi ela ablam bilir beni telafi etmişsin ne güzell :)
gunaydin burcucummm.... kornet ten bisey olmaz..(ara sira yendiginde tabi dilvincim hergun hergun degil) ne guzel salona gitmissin insallah firsatin olur bugunnnn bende kizimi uyutum
simdi 15 dk evli toparlayimm.. kahve yapip icecem
ilaç aldım sıkıyorum baya ilgileniyorum gece uyumuyorum bile nöbetteymişim gibiÇok sevindim alışmalarına :) haşere için yapcak tek secenek onları ayıklamak genelde gıdı altında olurlar ....yada ilgili yerden ilaç alcan ...benimde öyle bi yavrum oldu ama be yazıkki gözleri acılmadan öldü sabah ni kalktım ölmüştü güzel ilgilenirsen büyürler
cok güzel işte ben bagımlıyım kahve cay dondurmayaya ben aslında dondurma hiç aramam ama işte ikram olarak gelince kıramadımama evet telafi de ettim yani, suyum çıktı akşam
ay evet kuzum ya salon süper oldu, baya rahatladım psikoljik olarak da.. oh iç kahveni ben de biraz önce koca bir kupa türk kahvesi içtim:)