- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.561
ilaç aldım sıkıyorum baya ilgileniyorum gece uyumuyorum bile nöbetteymişim gibicok üzüldüm canım senin yavrun içinde
cok güzel işte ben bagımlıyım kahve cay dondurmaya
ilaç aldım sıkıyorum baya ilgileniyorum gece uyumuyorum bile nöbetteymişim gibicok üzüldüm canım senin yavrun içinde
cok güzel işte ben bagımlıyım kahve cay dondurmaya
malesef el mahkum hesabıayyyy bende de var bu baglılıklardan :)
bende seker kullanmam ne kahvede ne cayda bi yediklerimden dondurma zarar :)ay çay kahveyi demeeee:) onlara ben de bağımlıyım ya, Allah tan şeker kullanmıyorum da..
malesef el mahkum hesabı
bende seker kullanmam ne kahvede ne cayda bi yediklerimden dondurma zarar :)
ay çay kahveyi demeeee:) onlara ben de bağımlıyım ya, Allah tan şeker kullanmıyorum da..
ayy ne güzel ben cay kasıgı seker atıyorum ya ..şekeri bırakamadım cayda kahvede
bvanada sırrı soyleyın kızlar..şekersiz nasıl içerim :)
kızlar fırında sebzelı kabak sandal kalorılı mı..aksama ne yesem bılemedım ya
walla bilmiyorum ki canım ben baya yıllardır hiç şeker kullanmıyorum, azalta azalta bırakmıştım sanırım, ama sevmediğimden azalttım yani, hiç öyle şekere düşkkünlüğüm yoktu
gayet iyi bence, iç malzemesi ne?
bak kahvenin çayın tadını şeker kaçıırıyo senin içtiklerin tatsız aslında bi kaç gün sekersiz iç farkı gör dahada lezzetli oluyo biricikim:)ayy ne güzel ben cay kasıgı seker atıyorum ya ..şekeri bırakamadım cayda kahvede
bvanada sırrı soyleyın kızlar..şekersiz nasıl içerim
yaaa ozaman şekersiz deneyeyim tatlım bendebak kahvenin çayın tadını şeker kaçıırıyo senin içtiklerin tatsız aslında bi kaç gün sekersiz iç farkı gör dahada lezzetli oluyo biricikim:)
tabikiiii kendini şerbetle kandırma asıl çayı kahveyi şekersiz iç ki tadını alasın balımmyaaa ozaman şekersiz deneyeyim tatlım bende
bende yavas yavas azaltayım barı..ay ne guzel ben sekerlı her turlu seyı sevıyorum yaözellıkle tek kılo sebebım cıkolata..yoksa cok yemek yemek..ama cıkolata gunde 2 paket yerdım sımdıde vermeye calısıyorum :)
yumurta,peynır,maydonuz canım
bakalım bugun neler yemişim :) yanlısım varsa uyarın kızlar:) kılo verıcem busefer :)
sabah kahvaltısı
domates
salatalık
zeytın ,kasar peynırı2 adet 2 parmak kalınlıgında
kucuk ekmege tereyag bal,çay
arada bır yesıl elma,1bardak sütlü kahve,6-7 kaju
50 dk spor yaptım
aksam içinde kabak sandal yogurt ve salata
şimdiye kadar da 2lt su içtim ..uyuyana kadar 3 olur :)
çok şükür bugunume :)
nabersiniz kizlar bir giremedim ha aksama kadar evle ugrastim yemek yap aksam ustude disciye gittik esim icin sinra disarda dolastik alisveris eve geldim kizi banyo yaptir yatir ... banyoyu temizle camasirlari as off yazarken yoruldum ha daha yeni oturdum... simdide acik ders calisacam karar verdim ufaktan aksam kizi uyutugumda.. calismaya..
bu arada oglen egzersizlerimi yaptimmm)))
Afiyet olsunnnn
gunaydin kizlar saat 8 de kalktim hala kahvalti etmedim.. incir bir kaysi yedim bir fincanda kahve.... dun babam gitti yalniz kahvalti canim istemedi.. simdi kepek ekmegine tost yapicam))
tabikiiii kendini şerbetle kandırma asıl çayı kahveyi şekersiz iç ki tadını alasın balımm
E gayet hafifimiş canım:)
canım güzel aslında ama ben olsam ekmeği 1 dilim tam tahıllı saçerdim, balı da 1 çay kaşığı kullanırdım sadece, yağ ise hiç kullanmazdım.
onun dşında iyi ama bana kalırsa:)
maşallah canım yoğunmuşsun baya ama üstesinden gelmişsin:)
günaydın bu arada kızlar,
ben dün öğleden sonra ara öğün yapmamışım şimdi geldi aklıma.
akşam ızgara balık salata serçe ve serçe pamak kadar tam buğday ekmeği yedim.
sonra 1 saat kadar salonda spor yaptım.
bu sabah çeyrek tost söyledimaslında normal kahvaltı yapsam daha iyi olacaktı ama neyse artık, öğleyin hafif birşeyler yiyiveririm ne yapayım:)
gunaydin kizlar saat 8 de kalktim hala kahvalti etmedim.. incir bir kaysi yedim bir fincanda kahve.... dun babam gitti yalniz kahvalti canim istemedi.. simdi kepek ekmegine tost yapicam))