hedef 50 kilo olmak.. :)))

malesef el mahkum hesabı

bende seker kullanmam ne kahvede ne cayda bi yediklerimden dondurma zarar :)

ayy ne güzel ben cay kasıgı seker atıyorum ya ..şekeri bırakamadım cayda kahvede
ay çay kahveyi demeeee:) onlara ben de bağımlıyım ya, Allah tan şeker kullanmıyorum da..

bvanada sırrı soyleyın kızlar..şekersiz nasıl içerim :)

ayy ne güzel ben cay kasıgı seker atıyorum ya ..şekeri bırakamadım cayda kahvede

bvanada sırrı soyleyın kızlar..şekersiz nasıl içerim :)

walla bilmiyorum ki canım ben baya yıllardır hiç şeker kullanmıyorum, azalta azalta bırakmıştım sanırım, ama sevmediğimden azalttım yani, hiç öyle şekere düşkkünlüğüm yoktu

walla bilmiyorum ki canım ben baya yıllardır hiç şeker kullanmıyorum, azalta azalta bırakmıştım sanırım, ama sevmediğimden azalttım yani, hiç öyle şekere düşkkünlüğüm yoktu

bende yavas yavas azaltayım barı..ay ne guzel ben sekerlı her turlu seyı sevıyorum ya özellıkle tek kılo sebebım cıkolata..yoksa cok yemek yemek..ama cıkolata gunde 2 paket yerdım sımdıde vermeye calısıyorum :)

gayet iyi bence, iç malzemesi ne?

yumurta,peynır,maydonuz canım

bvanada sırrı soyleyın kızlar..şekersiz nasıl içerim
bak kahvenin çayın tadını şeker kaçıırıyo senin içtiklerin tatsız aslında bi kaç gün sekersiz iç farkı gör dahada lezzetli oluyo biricikim:)

bakalım bugun neler yemişim :) yanlısım varsa uyarın kızlar:) kılo verıcem busefer :)

sabah kahvaltısı
domates
salatalık
zeytın ,kasar peynırı2 adet 2 parmak kalınlıgında
kucuk ekmege tereyag bal,çay

arada bır yesıl elma,1bardak sütlü kahve,6-7 kaju
50 dk spor yaptım
aksam içinde kabak sandal yogurt ve salata

şimdiye kadar da 2lt su içtim ..uyuyana kadar 3 olur :)
çok şükür bugunume :)

nabersiniz kizlar bir giremedim ha aksama kadar evle ugrastim yemek yap aksam ustude disciye gittik esim icin sinra disarda dolastik alisveris eve geldim kizi banyo yaptir yatir ... banyoyu temizle camasirlari as off yazarken yoruldum ha daha yeni oturdum... simdide acik ders calisacam karar verdim ufaktan aksam kizi uyutugumda.. calismaya..
bu arada oglen egzersizlerimi yaptimmm)))

E gayet hafifimiş canım:)

canım güzel aslında ama ben olsam ekmeği 1 dilim tam tahıllı saçerdim, balı da 1 çay kaşığı kullanırdım sadece, yağ ise hiç kullanmazdım.

onun dşında iyi ama bana kalırsa:)

maşallah canım yoğunmuşsun baya ama üstesinden gelmişsin:)

günaydın bu arada kızlar,

ben dün öğleden sonra ara öğün yapmamışım şimdi geldi aklıma.

akşam ızgara balık salata serçe ve serçe pamak kadar tam buğday ekmeği yedim.

sonra 1 saat kadar salonda spor yaptım.

bu sabah çeyrek tost söyledim aslında normal kahvaltı yapsam daha iyi olacaktı ama neyse artık, öğleyin hafif birşeyler yiyiveririm ne yapayım:)

gunaydin kizlar saat 8 de kalktim hala kahvalti etmedim.. incir bir kaysi yedim bir fincanda kahve.... dun babam gitti yalniz kahvalti canim istemedi.. simdi kepek ekmegine tost yapicam))

tabikiiii kendini şerbetle kandırma asıl çayı kahveyi şekersiz iç ki tadını alasın balımm

tamam tatlım :) deneyecegım bugun

evet tahıllı ekmek yesem daha ıyı olacak canım haklısın...:)

afıyet olsun tatlım

gunaydin kizlar saat 8 de kalktim hala kahvalti etmedim.. incir bir kaysi yedim bir fincanda kahve.... dun babam gitti yalniz kahvalti canim istemedi.. simdi kepek ekmegine tost yapicam))

afıyet olsun canım

öğleyin yine dün yaptığım gibiydi,
1 dilim karpuz,
1-1,5 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2-3 biber
1 dilim beyaz ekmek arkadaşlarla ortak alınca böyle oldu
1 küçük salkım üzüm

doydum ve hafif de oldu bence, ekmek tam tahıl olsa daha iyi olacaktı gerçi

app calismadigi icin uzun zamandir giremiyordum. anca firsat buldum bilgisayari acmayi. kilomda bir degisiklik yok malesef. hala 59dayim. is yerinde cok yogun oldugum icin, yemek yemek icin firsat bile bulamiyorum. eve gelincede cok yorgun oluyorum. ufak birseyler atistirip geciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…