hedef 50 kilo olmak.. :)))

hayy masallahh tuhhhh .... Allah kabul etsin balim benim..:))))
ablam kediciklerimin sana selamları var kedi spaları baya kendilerine geldiler güç topladılar bi atlıyolar üstüme yicem yakında zaten boncukları :KK70:
bugünde orucum bide bugün temizlik yapılcak ev için alışveriş yapılcak sonra misafir gelcek

ablam kediciklerimin sana selamları var kedi spaları baya kendilerine geldiler güç topladılar bi atlıyolar üstüme yicem yakında zaten boncukları :KK70:
bugünde orucum bide bugün temizlik yapılcak ev için alışveriş yapılcak sonra misafir gelcek
ooo bugun baya yogunsun dilvin.. Allah kabul etsin fistikim.. birde kolay gelsinnn:KK66:

kızlar günaydın:)

ben dün akşam 17.30 gibi fıstıklı cornet yemiştim, arkadaş almış getirmiş herkese mecbur yedim napayım:KK43:
neyse sonra akşam bir şey yemedim bir daha.
sonra salona gittim 1 saat-1 saat 15 dk kadar spor yaptım, kan ter içinde kaldım vallahi.
sabah da haftasonundan kalan az bi yumurta salatası vardı yanında 1 kk peynir+ 1 dilim tam tahıl ekmeği yedim.

evdekiler fırsat verirse bugün de gideceğim salona

sizden ne haber?

ben dün akşam 17.30 gibi fıstıklı cornet yemiştim, arkadaş almış getirmiş herkese mecbur yedim napayım:KK43:
sonra salona gittim 1 saat-1 saat 15 dk kadar spor yaptım, kan ter içinde kaldım vallahi.
sabah da haftasonundan kalan az bi yumurta salatası vardı yanında 1 kk peynir+ 1 dilim tam tahıl ekmeği yedim.

sizden ne haber?
iyiyiz canımcım ben ve yavrucuklarım diyim artık çünkü anne oldum :KK70:
bişey olmaz ben bi aralar nasıl kornet delisiydim en iyi ela ablam bilir beni telafi etmişsin ne güzell :)

sizden ne haber?
gunaydin burcucummm.... kornet ten bisey olmaz..(ara sira yendiginde tabi dilvincim hergun hergun degil:cool:) ne guzel salona gitmissin:KK51: insallah firsatin olur bugunnnn:KK15: bende kizimi uyutum
simdi 15 dk evli toparlayimm.. kahve yapip icecem:KK70:

güzelim halletim artık bana alıştılar beni emiyolar sonra ben anlıyorumm ki süt istiyolar hemen biberonla emiriyorum ama tüylerinde haşere var devamlı ilac sıkıyorum bakalım nolcak balkon duvarımız yüksek bizim tırmanmaları imkansız dedi annem oraya koydum bende karınlarını doyurup 1 tanesi banyo yaptırdım
Çok sevindim alışmalarına :) haşere için yapcak tek secenek onları ayıklamak genelde gıdı altında olurlar ....yada ilgili yerden ilaç alcan ...benimde öyle bi yavrum oldu ama be yazıkki gözleri acılmadan öldü :KK43: sabah ni kalktım ölmüştü güzel ilgilenirsen büyürler

[QUhaber canm elaprensess, post: 36637622, member: 537816"]gunaydin burcucummm.... kornet ten bisey olmaz..(ara sira yendiginde tabi dilvincim hergun hergun degil:cool:) ne guzel salona gitmissin:KK51: insallah firsatin olur bugunnnn:KK15: bende kizimi uyutum
simdi 15 dk evli toparlayimm.. kahve yapip icecem:KK70:[/QUOTE]
Ne haber canm naslsniz

merhabalar nasılsınız :KK31: bende kılo vermede hele sukur ilerleme kaydettım sanırım :) 400 gr gıttmıs cok sevındım gram gramdır yanı :) şimdi çay içicem..sonra spor zamanı :) siz neler yapıyosunuz

iyiyiz canımcım ben ve yavrucuklarım diyim artık çünkü anne oldum :KK70:
bişey olmaz ben bi aralar nasıl kornet delisiydim en iyi ela ablam bilir beni telafi etmişsin ne güzell :)

ya ben aslında dondurma hiç aramam ama işte ikram olarak gelince kıramadım:KK43: ama evet telafi de ettim yani, suyum çıktı akşam

gunaydin burcucummm.... kornet ten bisey olmaz..(ara sira yendiginde tabi dilvincim hergun hergun degil:cool:) ne guzel salona gitmissin:KK51: insallah firsatin olur bugunnnn:KK15: bende kizimi uyutum
simdi 15 dk evli toparlayimm.. kahve yapip icecem:KK70:

ay evet kuzum ya salon süper oldu, baya rahatladım psikoljik olarak da.. oh iç kahveni ben de biraz önce koca bir kupa türk kahvesi içtim:)

bu arada öğleyin de domates salatalık, peynir, karpuz üzüm ve az biraz ekmek yedim:)
1,5 kk kadar peynir,
1 A dilim karpuz,
orta büyüklükte bir salkım siyah üzüm,
yarım domates
1 salatalık,
avuç içi kadar ekmek yedim.

bugün sabah da ara öğün yaptım ben, 2 tane mısır ve pirin. patlaklı şu beyaz şeyden yedim:)

Çok sevindim alışmalarına :) haşere için yapcak tek secenek onları ayıklamak genelde gıdı altında olurlar ....yada ilgili yerden ilaç alcan ...benimde öyle bi yavrum oldu ama be yazıkki gözleri acılmadan öldü sabah ni kalktım ölmüştü güzel ilgilenirsen büyürler
ilaç aldım sıkıyorum baya ilgileniyorum gece uyumuyorum bile nöbetteymişim gibi :KK70: cok üzüldüm canım senin yavrun içinde:KK43:
ya ben aslında dondurma hiç aramam ama işte ikram olarak gelince kıramadım:KK43: ama evet telafi de ettim yani, suyum çıktı akşam

ay evet kuzum ya salon süper oldu, baya rahatladım psikoljik olarak da.. oh iç kahveni ben de biraz önce koca bir kupa türk kahvesi içtim:)
cok güzel işte ben bagımlıyım kahve cay dondurmaya

X