• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 50 kilo olmak.. :)))

bence kilo vermek yetmez sporda şart. zayıf olupta biçimsz vücutlard var. mesela ben 52 kiloyum boyuma göre normal ama vüct yapım tipsiz alt tarafım çok kalın. 50kilo olduğumda da çok birşeyin değişeceğini sanmıyorum :KK43:
o yüzden bölgesel sporda yapmam lazım. beni fotoğraflardan başkası tatmin etmiyor. size de iyi geleceğini düşünüorum : )

ahhh bu ince bacaklarrr :KK42:

zayıf olmak vee uzun saçlaaaaaaarr :KK68:

gm7rgvar.jpg
birincisi süperr

Hosbulduk:) yyarın da pilatese başlıyorum. Haftada 3 gün. Salı, perşembe, cumartesi. Ama cumartesileri gidemiyorum genelde. Daha önce de gitmiştim aynı bu şekilde haftada 2 gun bile 2 ayda çok farkettirmisti. O yüzden umutluyum
ooo bu cok guzel iste... olc bakalim aksam kendini... ne kadar inceleceksin... ayyy ben bile heycanlandimm:KK49:

ayyy kıyamam ya, evet canım düşebilirler koyma balkona, kedileri götürmene gerek yok zaten canım sen al getir spreyi yeter
babamda annemde izin verdiler kızlar bende gittim petshoptan alışveriş yaptım parfüm bile aldımmm :D
kumunu aldım biberon aldım 2 agızlık bide kasınıyo agızları sonra böcekler için spreyler aldım aldım işte baya sonra adam dediki bit degil bunlar bit olsa yaışırlardı etlerine ama bunlar geziyomuş böceklenmişler sadece dedi verdigim spreyi sık bişey olmaz dedi

Kızlar benim bu bel bölgesi ve basen için önerdiğiniz spor nedir kısa sürede etkisini gösterebilecek :/ artık spor yapmaya karar verdim de
netten bak cenakaa cok guzel videolar var.. kafana uyan hateketleri cikar.. onlari yap ben ole yapiyorum.. basen hareketleri ve bel hareketleri.. 10 dk plates egzersizleri felan var... instagramin varsa ordada cok guzel videolar var..

babamda annemde izin verdiler kızlar bende gittim petshoptan alışveriş yaptım parfüm bile aldımmm :D
kumunu aldım biberon aldım 2 agızlık bide kasınıyo agızları sonra böcekler için spreyler aldım aldım işte baya sonra adam dediki bit degil bunlar bit olsa yaışırlardı etlerine ama bunlar geziyomuş böceklenmişler sadece dedi verdigim spreyi sık bişey olmaz dedi
ay çok sevindim ya ne tatlıdır onlar şimdiiii:) hemen aşıları yaptır

ayyyyy superrrr hadi isim koyalim kedislere:KK9:

bu arada sabah 1 adet çiğ börek yedim,
öğlen whopper jr hamburgeri, küçük salata+ayran
ara. 1 şeftali +birkaç küçük kepekli grisini
akşama taze fasülye var, yetiştirebilirsem biber dolması yapacağım, ama işler de çok yoğun bugün umarım çok geç çıkmak zorunda kalmam.

S
petshopa ben kendim gidicem yavru iki tane kedi yuvam yok nasıl götüreyim kendim gidip durumu izah edip alıcam
burcum bi görsem küçüçük biberondan süt içiriyorum bi yandanda beni emiyolarr parmagımı tutup uyuyolarr
bide 2. kattayız biz balkona koysam düşerlermi
lm kediyi eczanelerde satılan bebekler için burun aspretörü var onun içine süt koyop emzire bilirsin

S

lm kediyi eczanelerde satılan bebekler için burun aspretörü var onun içine süt koyop emzire bilirsin
güzelim halletim artık bana alıştılar beni emiyolar sonra ben anlıyorumm ki süt istiyolar hemen biberonla emiriyorum ama tüylerinde haşere var devamlı ilac sıkıyorum bakalım nolcak balkon duvarımız yüksek bizim tırmanmaları imkansız dedi annem oraya koydum bende karınlarını doyurup 1 tanesi banyo yaptırdım

ay cidden iyice annelik yapar oldum babam geldi durumu izah ettim bakın gece ani hareket gürültü yapmayın yavrucuklarımı ürkütürsünüz ben gece 1 kere karınlarını doyurmaya kalkıcam sakın aniden cıkmayın odanızdan daha neler nelerrrr:KK70::KK70::KK70::KK70:
ay cidden iyice annelik yapar oldum babam geldi durumu izah ettim bakın gece ani hareket gürültü yapmayın yavrucuklarımı ürkütürsünüz ben gece 1 kere karınlarını doyurmaya kalkıcam sakın aniden cıkmayın odanızdan daha neler nelerrrr:KK70::KK70::KK70::KK70:
dedesi ile anneannesi urkutmez :)))) yalniz ben mestan ile fistan diycem senin adlar zor unuturum ben:))

dedesi ile anneannesi urkutmez :)))) yalniz ben mestan ile fistan diycem senin adlar zor unuturum ben:))
hay hayyyy nasıl istersenizzz sultanımm :)
ablam bugun ac karnına 55.3 kiloydum bide bugun oructum yarımda oruc tutucam
iftarım
2 kepçe mercimek çorbası
2 kasık salata
2 kasık yogurt
1 litre su
nasıl iyi gecmiş mi orucum :16:

hay hayyyy nasıl istersenizzz sultanımm :)
ablam bugun ac karnına 55.3 kiloydum bide bugun oructum yarımda oruc tutucam
iftarım
2 kepçe mercimek çorbası
2 kasık salata
2 kasık yogurt
1 litre su
nasıl iyi gecmiş mi orucum :KK16:
hayy masallahh tuhhhh .... Allah kabul etsin balim benim..:))))

Back