-
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.501
cok kiloluyken foto cekilmedim... ole her zaman kilolu biri de degildim... yaklasik bir iki sene surdu kilom hamilelik ve hamilelikten sonra 6 .7 ay sonra diyette basladim fotograf bilr cekilmedim ama doguma giderken esim cekmisti tam 101 kilo olnu ayarliyim paylasiyimmm:))))öncesi fotoğralarını çekte aradaki farkı görmek açısından : ) bende merak ediyorum.. öncesi sonrasılar beni çok gaza getiriyor.
benim iyiydi hafta sonumm.. regl kurtarmasi yaptimm:))))) sislik indi ohhh.. diyete sagdiktim yani... 20 km formulu ne kis burcu… su 10 km 10km yuruyodun o mu???Kızlar günaydın, nasılsınız?
benim haftasonu berbattı, misafirlerim vardı, e haliyel bir sürü yaptım yedirdim, ben de yedim maalesef
pişiler, çiğ börekler kızartmalar, kebaplar
neyse 20 km formülünü uygulayacağım artık, ama rahatsız oldum yani bu kadar kaçamaktan
sen koy hedefini dogum gunun ne zaman ????pişman olmıycaksın ablam :)
dogum günüme kadar bana bi hedef koy istersen uzun olur dersen belli bi tarih ver o zamana kadar bu kadar kiloyu vericeksin de diyebilirsin
evet canım, 2 günde toplam 20 kmyi bulunca hiç birşeycik kalmıyorbenim iyiydi hafta sonumm.. regl kurtarmasi yaptimm:))))) sislik indi ohhh.. diyete sagdiktim yani... 20 km formulu ne kis burcu… su 10 km 10km yuruyodun o mu???
koyabilrsin burcucum.. ben belli zaman veremedim kendime kilom coktu.. cunku tahmin ettigimdende yavas gidiyorum...(tabi son zamanlar) moralim bozulur diye belli bir zaman koymadim.. ben 50 olana kadar devam edicem dedim kendime arada bayram di ziyaretti ola bilir sonra aynen devam edicem dedim.. kendimi kisitlamadim.. ama gecen yaz cok kiloluydum bu yaz bikini giycem dedim ve giydimm:))) ama bende tahmini yilbasina kadar 50 yi gormek istiyorum... 4 ay var 9.10 kilo vermem lazim..bir hedef de ben mi koysam kiii?
3 ocaktasen koy hedefini dogum gunun ne zaman ????
kediler yikanmaz dilvin hele yavru kediyse... ama veterinere goture bilirsin ozel bir sampuan verir.. oraya danissan daha saglikli olur3 ocakta
KIZLARRRRR BEN YAVRU 2 KEDİ BULDUM KARDEŞ ANNELERİ YOK BABAM İZİN VERİR Mİ BİLMEM AMA EVE ALDIM BAŞLARINA BİR SÜRÜ İŞ GELMİŞ BIRAKAMAM GÖZLERİ YENİ AÇILMIŞA BENZİYO FAZLA YOK YANİ MİNİCİKLER BEN DALİNLE YIKASAM OLUR MU ŞİMDİ İKİSİDE BANA SARILIP UYUDU KUTU KOYDUM UYUYOLARR NOLUR YARDIM EDİN HİÇ YAVRU KEDİ TECRİBEM YOK EVDE Bİ TANE KUŞUM VAR BİDE
DİĞER APARTMANDA COCUKLAR BULDUM CİMCİREREK SEVİYOLARDI ANNEM SESLERİNİ DUYMUŞ BENDE GİDİP ALDIM ELLERİNDEN BÖYLE SEVİN CANLARI ACIYO DİYE SONRA ABLA APARTMANIMIZIN GÖREVLİSİ AMCA BURALARI SÜPÜRÜRKEN SÜPÜRGEYLE KOVALADI VURDU BUNLARA DEDİ AYNI APARTMANDA Bİ OGLAN VARMIS KEDİYİ KÖPEĞE YEDİRMİŞ BAŞKA BİRİ YAVRU KEDİLERİN KARNINA BICAK SAPLIYOMUŞ BEN İMKANI YOK BIRAKMAM AMA HERYERİ BATKIN KEDİLERİN YIKIYIM MI NAPIYIM Bİ BİLGİSİ OLANN İSTERSENİZ WHATSAPPTAN RESİMLERİNİ ATABİLİRİMMM AMA YARDIM EDİN BU MİNNAKLARAAA
ablam yakın yok ki buraya napcam ben ya arkadasımda yıka gitsin dalinle dedikediler yikanmaz dilvin hele yavru kediyse... ama veterinere goture bilirsin ozel bir sampuan verir.. oraya danissan daha saglikli olur
gule gule git tatileeeenereye gidiyorsun denizemi
kediler yikanmaz dilvin hele yavru kediyse... ama veterinere goture bilirsin ozel bir sampuan verir.. oraya danissan daha saglikli olur
koyabilrsin burcucum.. ben belli zaman veremedim kendime kilom coktu.. cunku tahmin ettigimdende yavas gidiyorum...(tabi son zamanlar) moralim bozulur diye belli bir zaman koymadim.. ben 50 olana kadar devam edicem dedim kendime arada bayram di ziyaretti ola bilir sonra aynen devam edicem dedim.. kendimi kisitlamadim.. ama gecen yaz cok kiloluydum bu yaz bikini giycem dedim ve giydimm:))) ama bende tahmini yilbasina kadar 50 yi gormek istiyorum... 4 ay var 9.10 kilo vermem lazim..
3 ocakta
KIZLARRRRR BEN YAVRU 2 KEDİ BULDUM KARDEŞ ANNELERİ YOK BABAM İZİN VERİR Mİ BİLMEM AMA EVE ALDIM BAŞLARINA BİR SÜRÜ İŞ GELMİŞ BIRAKAMAM GÖZLERİ YENİ AÇILMIŞA BENZİYO FAZLA YOK YANİ MİNİCİKLER BEN DALİNLE YIKASAM OLUR MU ŞİMDİ İKİSİDE BANA SARILIP UYUDU KUTU KOYDUM UYUYOLARR NOLUR YARDIM EDİN HİÇ YAVRU KEDİ TECRİBEM YOK EVDE Bİ TANE KUŞUM VAR BİDE
DİĞER APARTMANDA COCUKLAR BULDUM CİMCİREREK SEVİYOLARDI ANNEM SESLERİNİ DUYMUŞ BENDE GİDİP ALDIM ELLERİNDEN BÖYLE SEVİN CANLARI ACIYO DİYE SONRA ABLA APARTMANIMIZIN GÖREVLİSİ AMCA BURALARI SÜPÜRÜRKEN SÜPÜRGEYLE KOVALADI VURDU BUNLARA DEDİ AYNI APARTMANDA Bİ OGLAN VARMIS KEDİYİ KÖPEĞE YEDİRMİŞ BAŞKA BİRİ YAVRU KEDİLERİN KARNINA BICAK SAPLIYOMUŞ BEN İMKANI YOK BIRAKMAM AMA HERYERİ BATKIN KEDİLERİN YIKIYIM MI NAPIYIM Bİ BİLGİSİ OLANN İSTERSENİZ WHATSAPPTAN RESİMLERİNİ ATABİLİRİMMM AMA YARDIM EDİN BU MİNNAKLARAAA
annesi veteriner olan bi arkadasıma sordum dalinle yıka dedi ama bit olur diye önlem olarak bişey yap dedi bende sprey alcambravo wallahi canım, azim elinden hiç birşey kurtulmuyor vesselam,
ben de doğum günümde (ekim sonu) 50 olsam ne güzel olur ya, hatta olayım yani..
benim de hedefim bu olsun:)
canııımmm sakın yıkama, benimki eşşek kadr oldu daha bir kere yıkamadım, kedi yıkanmaz zaten.
hele yavruölürler allah korusun, hemen hasta oluyor onlar kıyamam
EVET BAK SPREY OLABİLİR,AŞI DA VAR ASLINDA AMA..annesi veteriner olan bi arkadasıma sordum dalinle yıka dedi ama bit olur diye önlem olarak bişey yap dedi bende sprey alcam
petshopa ben kendim gidicem yavru iki tane kedi yuvam yok nasıl götüreyim kendim gidip durumu izah edip alıcamEVET BAK SPREY OLABİLİR,AŞI DA VAR ASLINDA AMA..
ayyy kıyamam ya, evet canım düşebilirler koyma balkona, kedileri götürmene gerek yok zaten canım sen al getir spreyi yeterpetshopa ben kendim gidicem yavru iki tane kedi yuvam yok nasıl götüreyim kendim gidip durumu izah edip alıcam
burcum bi görsem küçüçük biberondan süt içiriyorum bi yandanda beni emiyolarr parmagımı tutup uyuyolarr
bide 2. kattayız biz balkona koysam düşerlermi
hosgeldin... guneslendin yuzdun geldin ohhh ne guzel.. kiloda almamissin...Selaaam herkese... gittim geldim anca yazabiliyorum. evet denize gittim, marmaris antalya gezdik bu cumaki bildirime de yetisemedim maalesef. Cumartesi gecesi geldik. 55 kiloyum, kilo almamisim cok mutluyum :))
Hosbulduk:) yyarın da pilatese başlıyorum. Haftada 3 gün. Salı, perşembe, cumartesi. Ama cumartesileri gidemiyorum genelde. Daha önce de gitmiştim aynı bu şekilde haftada 2 gun bile 2 ayda çok farkettirmisti. O yüzden umutluyumhosgeldin... guneslendin yuzdun geldin ohhh ne guzel.. kiloda almamissin...