hedef 50 kilo olmak.. :)))

En mantıklısı burdan hergün yediklerimizi kilolarımızı paylaşırsak bence bu kez olabilir. Su an tam kilon kaç acaba? Bende cok düşkünüm tatlıya ama dayanmaya calısıcam artık. sabah kahvaltısında baklava yiyen bir insan oldum çıktım :KK70: eski halimden daha sağlıklı yine de su halim
56,2 yim boy 1,68
aynen bi de sabah yersem belki bişi olmaz sabah tatlı yiyebilirm mantığı var ben de : D

[tr]

Gitti güzelim ağutos ayıda ben hala 56,????:KK76::KK76::110:[/tr]
eylül ortasında bi 55in altına ineriz heralde :) aynı kilodayız aşağı yukarı hallederiz hemen önemli olan dayanabilmek sonra kilolar gittikçe daha cok hevesleniyor insanlar. bozmak istediğin zamanlrda buraya yaz hemen. :)

eylül ortasında bi 55in altına ineriz heralde :) aynı kilodayız aşağı yukarı hallederiz hemen önemli olan dayanabilmek sonra kilolar gittikçe daha cok hevesleniyor insanlar. bozmak istediğin zamanlrda buraya yaz hemen. :)
eylülün sonunda da 50yi görsek keşke :KK51:

appammmm bak ben geldimmmm sonunda nolur zincir vurup bagla beni buraya
bi misafir gelir bi yemege gideriz yok neymiş kızım sen iyice zayıflamışsın ye biraz bak ben yedircem yoksa:KK57: oysa kilo aldımm onların yüzünden bi ağızımın tadıyla diyet yaptırmıyolar:mad:
ve senin kızmalarını bile ck özledimmmm:KK51:

bu soruyu bana gecen sormustun galiba bende appamın haberi olmadan demek istememiştim :KK70:
gel gel dilvincim yamacima acik patakliyim seni:)) naptin bakalim once kiloyu alayimmm:confused:

kizlar oglen birsey yemededim aksam esim de eve kiymali kasarli pide getirmis:KK54: tabi ben yemedimm:p ne irade demi:KK54: sadece iki lokma ucundan aldim babamla esim bir guzel luplettiler:KK30:bende kendime yumurta hasladim peynir domates salatalik felan yedim.. umarim yarin daha duser kilom..

gel gel dilvincim yamacima acik patakliyim seni:)) naptin bakalim once kiloyu alayimmm:confused:
abla en son 55.8dim ama neden öyle oldu bilmiyorum gercekten cok kalorili yedigim sey dün bi burger menü yedim kahve molamızda oda arkadasın ısrarıyla orta boy kola falan içtim ama rahat 2 sene olmustur kola ve burger menü yemeyeli galiba ödem topladım pazartesiden tezi yok baslıyorum zaten daha yeni bi ağlamışım odamda ki sorma çünkü benim olmayan bi bedenin içinde hapis oldum :eek:

abla en son 55.8dim ama neden öyle oldu bilmiyorum gercekten cok kalorili yedigim sey dün bi burger menü yedim kahve molamızda oda arkadasın ısrarıyla orta boy kola falan içtim ama rahat 2 sene olmustur kola ve burger menü yemeyeli galiba ödem topladım pazartesiden tezi yok baslıyorum zaten daha yeni bi ağlamışım odamda ki sorma çünkü benim olmayan bi bedenin içinde hapis oldum :eek:
ayyy dilvinn niye agladin kuzum sen... neyse olmus artik... pazartesiye sartlama kendini yatin ufaktan basla iste

ben sana destek olucam merak etme.. ama ole kafaya takmak yok kilolari.. tak ta ole ağlama sakinnn:KK20: kilo bu veririz gider... simdi sen suandan itibaren basliyosun... :KK55:
abla napıyım herkes karısıyo neymiş yemek yemiyo muşum kahve soda dondurmayla hayat mı gecermış yahu ben sıcaktan yapıyorum diyorum yok inanmıyolar annem müdahale etmese ben kadına sac baş giresim geldi çok bilmiş:KK11:
siz olmasanız ben konyada kafayı yerim vallahiii

abla napıyım herkes karısıyo neymiş yemek yemiyo muşum kahve soda dondurmayla hayat mı gecermış yahu ben sıcaktan yapıyorum diyorum yok inanmıyolar annem müdahale etmese ben kadına sac baş giresim geldi çok bilmiş:KK11:
siz olmasanız ben konyada kafayı yerim vallahiii
yatilimiydu misafir... neysee dilvincim bos ver artik olan olmuss fazlada almamissin yaa... onumuzdeki maclara bakalimm:)))

Merhabalar , bir ara katılmıştım buraya ama çok devamlı olamamıştım. Şuan 51 52 arası geziniyorum bir türlü 50 olamadım yahu : )
Ne zor ama kilo vermek yaa 2 kilo var şurda veremiyorum arkadaş. Kendime söz veriyorum ama yok işte bir türlü devam ettiremiyorum rejimi..
Birde armut vücutluyum sinir oluyorum basenlerime bacaklarıma : ( ince bacaklı olmak istiyoruuuuuumm...

Elaprensess seni de tebrik ederim azimle ilerliyorsun vazgeçmeden : )

Herkese başarılar dilerim. Nasıl yollar izliyorsunuz bilmiyorum ama madem yemeyi kesemiyorum ( ya da yemeyim dedikçe gözüm yemeklere gidiyor psikolojik ) o yüzden suya yüklenmeyi planlanlıyorum inşallah : ) yaz aylarında kolayda olur heralde.. Artık onu da yapıyım yani aaaaa.. Insanın kafasında yapmak isteyipte yapamadıkları birikince stres dolu bir hayatı oluyor valla.. Biryerden başlamak istiyorum... Defolup gitsin artık şu iki kilo ve basenler ühüüüüüü : (

Merhabalar , bir ara katılmıştım buraya ama çok devamlı olamamıştım. Şuan 51 52 arası geziniyorum bir türlü 50 olamadım yahu : )
Ne zor ama kilo vermek yaa 2 kilo var şurda veremiyorum arkadaş. Kendime söz veriyorum ama yok işte bir türlü devam ettiremiyorum rejimi..
Birde armut vücutluyum sinir oluyorum basenlerime bacaklarıma : ( ince bacaklı olmak istiyoruuuuuumm...

Elaprensess seni de tebrik ederim azimle ilerliyorsun vazgeçmeden : )

Herkese başarılar dilerim. Nasıl yollar izliyorsunuz bilmiyorum ama madem yemeyi kesemiyorum ( ya da yemeyim dedikçe gözüm yemeklere gidiyor psikolojik ) o yüzden suya yüklenmeyi planlanlıyorum inşallah : ) yaz aylarında kolayda olur heralde.. Artık onu da yapıyım yani aaaaa.. Insanın kafasında yapmak isteyipte yapamadıkları birikince stres dolu bir hayatı oluyor valla.. Biryerden başlamak istiyorum... Defolup gitsin artık şu iki kilo ve basenler ühüüüüüü : (
hosgeldin relmil seni tekrar gormek ne guzel..:KK54: nasilsin??? biraz sabret ve su iki kiloyu hallet canim... en zor kismi son kilolar.. ama olmicak birsey degil.. kararli ve istikrarli olmak lazim.. umarim bu sefer basaririz.... :KK54:

X