hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydinn kizlar
cumadan beri kilo veremiyorum.. hic bozmamama ragmen yine takilldim yaa(( insallah birden duser..
sabah ac karnina 2 kayisi 1 incir yedim simdi kahve iciyorum ..gece cok kalktim ayilmam lazim

nasilsiniz kizlar hic sesiniz solugunuz cikmiyor kizimi uyuttum bir kahve iciyorum.. sabah kepekli ekmege beyaz pry. tost yedim yesil cayla.. simdilik acikmadim.. kahvemi icip biraz egzetsiz yapicam.. sabah 30 mekikle basladim 50 erde bacak haraketleri. bakalim aksama kadar toplam kac yapicam

Selammm bugnku kenm
Sabah
1domates
1kkutusu lightpeynir
2dlm tam tahlli
1saat spor
Turk kahvesi sekersz 1mini cikolata
Oglen
5kask yogurtlu makarna
2kask taze faslye
2litre su

Bende takldm hatta dun 68.1dm bgn 68.9neden acaba:18:

bende cuma dan buyana ayni kilodayim ( bir inip bir cikis oldu iki gun)cumartsi 400 grm gitmisti ertesigun 700 birden almisim ...simdide cuma gunku kilodayim... yine dengesiz gidiyorum.. ama hic bozmadim yarin duser insallah...

Son düzenleme:
Sabah: cay, domates, zeytin, üc tane mini börek
Öglen: 1 tane pink greyfruit
Aksam: henüz belli degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy burcuş gelmis nerelerdeydinn?? tamam islerini hallettt hemen gell:)))))))

canım bayrama eşimin ailesini ziyarete gittik, sonra eşimle oğlum kaldı benim burada bir dünya işim falan vardı, geldim onlarla uğraşıyorum, daha da halledebilmiş değilim bir ayı buldu doğru dürüst evde durduğumuz yok, evle falan ilgilenmem gerekti, iş yerinde bir sürü iş birikmiş vs vs. tabi koşturmacadan pek dikkat de edemedim, haftaya artık iyice düzene sokacağım inşallah kendimi, bizimkiler de yarın geliyor inşallah:)

sabah simit peynir yedim ben kızlar, kaç gündür sallamıyorum hiç. bugünden itibaren ipleri elime alıyorum tekrar

hemen gideyim de bir kaç litre su depolayayım yanıma

Kızlar herkese merhabalar, günaydınlar!

Konuya abone olmama, burdaki herkesten ayrı ayrı çok şey öğreniyor olmama rağmen bir süredir hiçbir şey yazamadım. Uzun aradan sonra olumlu şeyler yazmak isterdim ama maalesef yazamadığım süre içinde olumlu şeyler yaşamadım ve en azından bir hatırlatma niteliği taşısın diye sizlerle de paylaşmak istedim.

Topicte bilenler vardır, ben vücut ağırlığıma göre hızlı kilo veriyordum. Tabi aklımdaki sayıya kilitlendim, tartıda onu görücem ya, her cuma fark görmek hoşuma gidiyor, hiç düşünmüyorum 'Benim bu kiloyu vermem normal mi?' diye! Ben düşünmedim ama sorunlar kendini göstermeye başladı. Öncelikle regl olmamaya başladım, gecikmesi normal sayılabilecek kadar bir süre bekledim, sonra doktora başvurdum. Gerekli testler yapıldı tabi ama bir sonuca ulaşmak kolay olmadı, günlerim hastanede geçti. Sonuç: vücudumda yağ dokunun eksikliğine bağlı hormonal dengesizlik. İster misiniz aylarca yakayım diye uğraştığım yağlara şimdi ihtiyacım olsun! Tabi özel bir diyetle ideal yağ seviyesine gelmem gerektiği için bir de diyetisyen araması çıktı... Ben onu düşünürken kadın doğum uzmanı bir de 'Benim alanım değil ama tiroit değerleriniz de yüksek çıkmış, dahiliyeye başvurmanızda yarar var.' demez mi! Dahiliyenin de kapısı çalındı, günlerce farklı farklı testler yapıldı, bir de tiroit değerlerim için tedaviye başladık. Ee, boşuna öyle hızlı hızlı gitmiyormuş o kilolar! Neyse ki vücudum çabuk reaksiyon veriyor, bir şeyler yavaştan düzelmeye başladı. Derken, hop, yerimden kalkmamı engelleyecek bir mide bulantısı, 39'larda gezen ateş, kıvrandıran bir karın ağrısı! Tabi hemen acil poliklinikliğine başvurdum, yine gereken testler yapıldı, sonuçları beklenirken itinayla 3 tane serum yenildi! Sonuçlar çıktı ama bir terslik yoktu, bu sefer ultrason ve bilimum işlemler yapıldı. Sonuç: bağırsaklarımda işlev bozukluğu! Nedeni araştırıldı, günlerce git-gel hastaneyle uğraşıldı, diğer problemleri de anlatınca dahiliye uzmanı-kadın doğum uzmanı-diyetisyen bir araya gelip değerlendirme yaptı, suç yine benim diyetimde bulundu! Diyetime güvenim tam ya, doktorlara itaat edilmedi, başka 3 doktorla görüşüldü, sonuç aynıydı. Ellerimde ilaçlar, evimde sırılsıklam -çiçekler yerine ilaçlar uydu da, sırılsıklam yerine bi şey uyduramadım şu an - bana düşen bir yığın ilacı kullanıp, ideal yağ seviyesi diyetime uymaktı anlayacağınız.

Şu an devam ettiğim ilaçlar var, bıraktıklarım var, falan filan, ama sağlıklıyım ve 52 kiloyum. 54 olunca da sabit kalmak için bir diyet uygulamam gerekiyormuş, 54-55 idealmiş benim vücudum için. Doktora gittiğimde 47'lere kadar düşmüştüm..

Kızlar, uzun uzuuun yazdım, sıktım mı bilmiyorum ama lütfen hedefe odaklanırken sorgulamayı unutmayın. Ben hedefe odaklandığım için hiç düşünmedim 'Bu kadar vermem normal mi?' diye veya yağ yakmaya çalışırken hiç düşünmedim 'Vücudumda ne kadar yağ olmalı?' diye.. Bazılarınızla daha yakın iletişim kurmuştum, bazılarınızla fırsat olmamıştı henüz ama biliyorum, hepinizin bir hedefi var ve hedefe adım adım ulaşırken motivasyon için burası süper :) Fakat benim hatırlatmak istediğim bazen doğru hedefler koymuyoruz kendimize ya da hedefe o kadar kilitleniyoruz ki gidiş yolumuzu hiç incelemiyoruz, ben ettim, siz etmeyin :)

Bu kadar gevezeliğe katlanıp da yazının sonuna geldiyseniz şayet, hepinize sağlıklı günler diliyorum

parphella çok geçmiş olsun öncelikle, evet önce sağlık durumumuzu göz önüne alaraak yapacaklarımızı planlamak gerekiyor cidden, sen baya baya fazla kilo kaybetmişsin. tekrar çok geçmiş olsun, kendine dikkat et. zayıf olmaktansa fit olmak daha önemli bence, o yüzden diyeti de belli bir noktada sınırlayıp egzersiz yapmak daha mantıklı geliyor bana esasen.

Kesinlikle öyle. Beni diyete devam etmeye iten bacaklarımın hala ince olmayışıydı, yapmam gereken egzersizken ben biraz daha zayıflamayı denedim mesela, çok büyük bi hata. Şu an o zamankinden daha kilolu olmama rağmen bacaklarım gözle görülür şekilde inceldi çünkü spora başladım. Geçmiş olsun dileklerine çokça teşekkürler :)

hosgeldin burcucum... insan evli cocuklu birde calisan olimca hic birseye yetemiyor hep bir kosusturmanin icinde buluyo kendini...dikkat edememen cok normal.. neyse tatildi bayram fasliydi bitti.. daha duzene girersin...

hosgeldin parhelia ne kadar cok kilo vermissin ole.... cook cok gecmis olsun.. ne cok sey yasamissin ama simdi iyimissin.. hayatta en onemli sey saglik... dogru soyluyorsun illa belli bir rakama takilmamak lazim 50 olucam yok 47 .... insan vucudunun yagada ihtiyaci var... saglikli bir sekilde bir kiloya gelip onu korumak gerekiyor... cok kiloda sagligi bozuyor.. az kiloda... onemli olan denge... tekrar cok gecmis olsun... insallah ayni sıkıntilari yasamasin..

kahvaltim:
2 kayisi 1 incir
2 tam tahilli ekmek
bol beyaz peynir kasar
yarim domates
1 salatalik
sekersiz cay

Selam Ela cim. Geçen cuma bildirimimi şimdi yapsam olur mu :) 55.1di. Evde misafirlerim vardı oldukça kalabalıkve yatılı, tartildim fakat bildirmeye hiç fırsatım olmadı :) hafta içi diğer günlerde 54leri de gördüm, mutluyum o yüzden :)

Çok teşekkürler canım iyi dileklerine. Kesinlikle öyle, dengeyi bulmak önemli olan ve sağlıklı kalmak. Doktorun ağzından şu olabilir, bu olabilirleri duyarken insanın aklına bile gelmiyor hedef kilo. Dediğin gibi, hayatta en önemlisi sağlık.

Cok gecms olsn cok haklsn

kahvaltim:
2 kayisi 1 incir
2 tam tahilli ekmek
bol beyaz peynir kasar
yarim domates
1 salatalik
sekersiz cay

Slm bnm mrnu
Sabah 2tam tahlli ekmek arasna 1kkutusu light bpeynir koyup tot yaptm 5tane uzm yedm
1bck saat spor yaptm
1bardak sut 1fncan azsekrli turk kahvesi oglen
1kase yogurt icine yarm kabak dogradm yedm
1fncan sekersz kahve 1maxduo yedm 3litre su
Aksam haff gecirecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…