- 16 Mayıs 2014
- 1.634
- 54
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.681
ben veremem bu gidişle :/
Nedeeenn ya azm et verecm de aksama ne yiyecn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben veremem bu gidişle :/
Nedeeenn ya azm et verecm de aksama ne yiyecn
çorba ve makarna
Allah kabul etsin tatlımmHa bugunnorucum kanamm bitti
hiiii niye motivasyonun muu yok yoksaa moralin mi söyle bakalaımbenim diyet hiç iyiye gitmiyor yaa toplayamadım bi kendimi aç olmasam bile yiyorum off of bari bugün toplasam
o ne ve ne kadar kalorisi var bilmiyorum tatlım ne yazıkki ama kafana takma erir o merak etme bugün var mısınız 200 mekik 200 ip atlama hareketine nerde bu topiğin gençlerii hanii ????Var canm keske onla kalsaydm dun 11de 1tane tantuni yedim
o ne ve ne kadar kalorisi var bilmiyorum tatlım ne yazıkki ama kafana takma erir o merak etme bugün var mısınız 200 mekik 200 ip atlama hareketine nerde bu topiğin gençlerii hanii ????
Bndee 2kepce corba yayla 2tantuni1 bardak kola:18: kizlarrr neyapacazz yaaa
Allah kabul etsin tatlımm
hiiii niye motivasyonun muu yok yoksaa moralin mi söyle bakalaım
o ne ve ne kadar kalorisi var bilmiyorum tatlım ne yazıkki ama kafana takma erir o merak etme bugün var mısınız 200 mekik 200 ip atlama hareketine nerde bu topiğin gençlerii hanii ????
benimde yok ipim varmış gibi hayal ett200 mekikmi :44:bakim ne cekersm ipim yok kii
güzelim youtuba gir video izle inan cok motive ediyo my morning routine - my fitness routine-mey diet routine gibi diet sporla alakalı seyler izlebilmiyorum ya güvenim yok veremicem gibi düşünüyorum sürekli canım bir şeyler çekiyo görünce yiyorum hemen anlamadım ki kendimi bi de spor da yapamıyorum ondan moralim bozuluyo :/
hiçte sorun olmaz ip ben 2500 ip sektigimi biliyorum parmak uclarına basarsan bişey olmaz200 mekik 200 ip yarından başlayalım mı bugün misafir var yardım ediyorum anneme nerdeyse her gün misafir var tabi güzel güzel yemekler var
bundan sonra günlük hareket belirleyip yapalım mı günlük 200 mekik ve 30 dk bacak inceltme hareketleri falan evin içinde ip sıkıntı olabilir apartmanda :/
dün sahurda bi tane börek yedim başka bişi yemedim ya ama şuan acıktım
benimde yok ipim varmış gibi hayal ett
güzelim youtuba gir video izle inan cok motive ediyo my morning routine - my fitness routine-mey diet routine gibi diet sporla alakalı seyler izle
hiçte sorun olmaz ip ben 2500 ip sektigimi biliyorum parmak uclarına basarsan bişey olmaz
kızlar zaten bende dün yapamadım acayip sinirliydim sinir küpü olunca sinirden bi kaç bişey yedim abartmadım asla ama fazla yedigim teksey 87 kalorilik ülker matrax dondurma oldu
köfte menüsü var canım tam yazarım aksam inşallahBugun ne yiyecen canmmm
benimde yok ipim varmış gibi hayal ett
güzelim youtuba gir video izle inan cok motive ediyo my morning routine - my fitness routine-mey diet routine gibi diet sporla alakalı seyler izle
hiçte sorun olmaz ip ben 2500 ip sektigimi biliyorum parmak uclarına basarsan bişey olmaz
kızlar zaten bende dün yapamadım acayip sinirliydim sinir küpü olunca sinirden bi kaç bişey yedim abartmadım asla ama fazla yedigim teksey 87 kalorilik ülker matrax dondurma oldu
nasilsiniz kizlar biz iftari göl kenarinda yaptik bugun.. misafirlerime fajita hazirladim tortila ekmegine dürüm.. o kadar cok yaptim ki amaaaaaaaa ben yemedimm:118: ne azimmmm dimi karpuz hurma tatli ve icecek goturduk..
ben sadece kendime yagsiz teflonda 5 acuc ici buyuklugunde et goturdum ve bir tabakta karpuz yedim sadece :)) ekmeksiz.. bir bardakta ayran...birde 2 kucuk pink magnum yedim cikolatasini kizim yedi bugunde iyiydi:))) cumaya toparlarim insallah:))
valla güzelim yabancılar öyle güzel videolar cekiyolar ki ben izlemekten aclıgımı unutyorumDilvin ben de sürekli gaza gelmek için değişik değişik diyet-egzersiz videoları izliyorum
Ablacım kesin telafi edersin bugünki menün çok güzelmiş daha cumaya 3 günümüz vaaar
Canlarım benim bugün yediklerim:
2 kepçe domates çorbası
1 porsiyon Ali Nazik
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt
Meyve yok
valla güzelim yabancılar öyle güzel videolar cekiyolar ki ben izlemekten aclıgımı unutyorum
bugün bayramlık seker yedim 2 tanede hobby cone fazladan