hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben diyeti biraktim kizlar bir kac hafta bole olacak gibi aksama davetliyim yemege... ayni sitede 2 tryze 2 dayi 4 tane yazlik var.. hergun toplaniyoruz aksam... zor gozukuyo kilo vermek burda ...cok abatmiyorum ama ozel seylerde yapamiyorum... ben cok kilo verdigim icin artik normal yemek kilo verdirmiyo bana

ablam sen keyfine bak biraz tadını cıkar dikkat ederek iyi eglenceler keyifli sohbetlerrr
bide ben sana kilo bildirimimi özel mesajla attım burdan görmedin mii kii:26:

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum

Benim boyum 1, 63m ve kilom 59. Ne kadar zayiflasamda Karnım düz olmuyor ve belimde hep simit gibi. Ama hedefim 50-52 olmak. Vee sport yaparsam kaslar yağları yakar. Hadi bakalım inşallah başarırım

Boyumuz kilomuz aynii :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin aramiza
ablam sen keyfine bak biraz tadını cıkar dikkat ederek iyi eglenceler keyifli sohbetlerrr
bide ben sana kilo bildirimimi özel mesajla attım burdan görmedin mii kii:26:

gormemistim simdi gordum dilviş kız

Ablacım bence sen bu molayı hakettin dilvinciğimin dediği gibi dikkat ederek ama her şeyden az az yiyerek kendini ödüllendir

Benim bugün yediklerim:

3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
Izgara balık (çipura)
Bol salata
1 kase yoğurt
1 erik
Biraz karpuz
Sütlü kahve

Bugün çok güzel beslendim çok mutluyum, ayrıca normalde hiç huyum değildir tartı günü dışında tartılmak ama bugün tartıya çıkasım geldi güzel şeyler gördüm umarım cumaya kadar böyle gider çok mutluyum, o gazla az yedim zaten

evett cok guzel menun cuma guzel sonuclar alicaksin insallahhh...

abla bugünki kalori yakımım bi dehsettiiii diyetim baya güzel gidiyo benimm
teşekkürlerr
ohhhhhhh cok iyi cok sevindim dilvincik hedefe az kaldi sakin birakma bak.. beni sakin sorma dehset bozdum 2 gundur
teşekkür ederim canım beniiim
inşallah veririm herkes öyle diyo ama bakalım

bu arada kilom yine 66.5

insallah iyi olucak hayirlisi olsun kilonu kaydediyorum..

ohhhhhhh cok iyi cok sevindim dilvincik hedefe az kaldi sakin birakma bak.. beni sakin sorma dehset bozdum 2 gundur
dehset sözcügüyle aramız pek iyi
dün annemle bi kovalamaca oynadık iftardan sonra inanabiliyo musun
bugun davete geldik profil resimlerindekini giydim etek 36 gömlek 36 benden keyiflisi yok ama gömlek diyoki accık daha zayıfla

Selam fıstıklar Bugün yediklerim:

3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 küçük dilim ev yapımı çoook ince hamurlu pizza
1 kase az şekerli üzüm hoşafı
Sütlü kahve

Biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama az yedim yine de. Hedef kalorimi ve hedef karb-pro oranımı çok da aşmadığım için mutluyum

iyi aksamlar fistiklar napiyorsunuz... keyfiniz nasil... ??? ben bugun yemek konusunda cok kotuydum(( yarin daha cok dikkat edicem(( rejim yapamiyorum burda (( bugun cikolata yedim hemde iki tane gofretli kimse zorlamadi... kimse yediye tuturmadi..salak ben insanin kendinde bitiyo olay... ben diyet yapiyorum diye salatalarimi hep ayiriyo teyzem yagsiz.. yani demem o ki biz kendi irademize yenik dusuyoruz( ne guzel yemezdim cikolata tatli kac aydir ama burdayim bir kac gun ara veririm dedim icimden az yesemde toplarim dedim.. beynim o sinyali aldi bir kere.. dururmu o kadar cikolata yemedigim ay oldu ki gozumun onunde yerlerdi ve agzima vurmazdim.. kendimi azcik saliyim dedim hemen karsi koyamadim... demek ki kendimi kodlamam gerekiyo
yarin kendime gelmeliyim ve kaldigim yerden devam etmeliyim.. 2.3 kilo almisimdir(( yoookkkk yarin tekrar basliyorum bu boylr olmayacak

meraba kızlaarr
iftarda
2kayısı
bir kase ekşili köfte çorbası
salata, yogurtlu semızotu mezesi
çayn yanınada 3bisküvi.
jillian2yı yaptımm çok yoruyor yaaa

Ablammm o 4-5 günlük kaçamağın kilosu dikkat edersen 1 haftada gider. Yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor neyse ki. Sen 1 haftada toparlarsın onu sıkma canını

oyy ablam afiyet şifa olsunnnn
Ablammm o 4-5 günlük kaçamağın kilosu dikkat edersen 1 haftada gider. Yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor neyse ki. Sen 1 haftada toparlarsın onu sıkma canını
nabersin fıstıgım

aaa bende mi gelsem burayaa 50ye düşsem çok fena derecede iyi olur ama sporsuz düşebilirmiyim o kiloya emin olamadım

İyiyim tatlımmmm senden naber hoşafı yemesem daha iyi olacaktım ama neyse
kız ben her istedigimi yiyorum ama sahurda yemiyorum ve 3 gün ciddi sekilde sıcakta yürüyorum sıcakta ve her hafta kilo veriyorum sıkmıyorum artık kendimi çünkü sıktıkca olmuyo artık
iftar
4-5 bardak su
1 bardak gül suyu
2 kasık salata
2 kasık yogurtlu kırmızı biber
2 hurma
4-5 tane dut kırmızı

iftardan yarım saat sonra hazır 2 kek yedim
dondurma yedim 2 yemek kasıgı
1 fincan kahve içtim tırnak kadar seker sadece
yatmadan sirkeli limonlu su içip yatıcam
2 tane pia ahududulu

çok mu yemişim
ama sabah namazını kılıp yatıcam 4 bucuk olur heralde uyumam baskada yemem bişey

Son düzenleme:

Tatlım ben de sahur yapmıyorum sadece tek öğün yiyorum, ama biraz kaçamak yapınca vermem yavaşlıyor yine de :) Haftanın 4 günü de jillian yapıyorum üstelik...

Bence sen çok yememişsin. Sadece kek biraz olmamış (bunu söyleyen bir kase hoşafı yedi ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…