- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.421
ablam sen keyfine bak biraz tadını cıkar dikkat ederek iyi eglenceler keyifli sohbetlerrrben diyeti biraktim kizlarbir kac hafta bole olacak gibi aksama davetliyim yemege... ayni sitede 2 tryze 2 dayi 4 tane yazlik var.. hergun toplaniyoruz aksam... zor gozukuyo kilo vermek burda ...cok abatmiyorum ama ozel seylerde yapamiyorum... ben cok kilo verdigim icin artik normal yemek kilo verdirmiyo bana
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum
Benim boyum 1, 63m ve kilom 59. Ne kadar zayiflasamda Karnım düz olmuyor ve belimde hep simit gibi. Ama hedefim 50-52 olmak. Vee sport yaparsam kaslar yağları yakar. Hadi bakalım inşallah başarırım
hosgeldinMerhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum
Benim boyum 1, 63m ve kilom 59. Ne kadar zayiflasamda Karnım düz olmuyor ve belimde hep simit gibi. Ama hedefim 50-52 olmak. Vee sport yaparsam kaslar yağları yakar. Hadi bakalım inşallah başarırım
ablam sen keyfine bak biraz tadını cıkar dikkat ederek iyi eglenceler keyifli sohbetlerrr
bide ben sana kilo bildirimimi özel mesajla attım burdan görmedin mii kii:26:
ben diyeti biraktim kizlarbir kac hafta bole olacak gibi aksama davetliyim yemege... ayni sitede 2 tryze 2 dayi 4 tane yazlik var.. hergun toplaniyoruz aksam... zor gozukuyo kilo vermek burda ...cok abatmiyorum ama ozel seylerde yapamiyorum... ben cok kilo verdigim icin artik normal yemek kilo verdirmiyo bana
abla bugünki kalori yakımım bi dehsettiiii diyetim baya güzel gidiyo benimmhosgeldinaramiza
gormemistim simdi gordum dilviş kız
hayirli olsun tatliskominsallah cok memnun kalirsin isinden:)))
calisinca kilolarda gider o tempo da... merak etme... birazdaha dikkat et menulerine..
evett cok guzel menunAblacım bence sen bu molayı hakettin dilvinciğimin dediği gibi dikkat ederek ama her şeyden az az yiyerek kendini ödüllendir
Benim bugün yediklerim:
3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
Izgara balık (çipura)
Bol salata
1 kase yoğurt
1 erik
Biraz karpuz
Sütlü kahve
Bugün çok güzel beslendim çok mutluyum, ayrıca normalde hiç huyum değildir tartı günü dışında tartılmak ama bugün tartıya çıkasım geldi güzel şeyler gördüm umarım cumaya kadar böyle gider çok mutluyum, o gazla az yedim zaten
ohhhhhhh cok iyi cok sevindim dilvincik hedefe az kaldi sakin birakma bak.. beni sakin sorma dehset bozdum 2 gundurabla bugünki kalori yakımım bi dehsettiiii diyetim baya güzel gidiyo benimm
teşekkürlerr
teşekkür ederim canım beniiim
inşallah veririm herkes öyle diyo ama bakalım
bu arada kilom yine 66.5
dehset sözcügüyle aramız pek iyiohhhhhhh cok iyi cok sevindim dilvincik hedefe az kaldi sakin birakma bak.. beni sakin sorma dehset bozdum 2 gundur
evett cok guzel menuncuma guzel sonuclar alicaksin insallahhh...
ohhhhhhh cok iyi cok sevindim dilvincik hedefe az kaldi sakin birakma bak.. beni sakin sorma dehset bozdum 2 gundur
insallah iyi olucak hayirlisi olsun kilonu kaydediyorum..
iyi aksamlar fistiklarnapiyorsunuz... keyfiniz nasil... ??? ben bugun yemek konusunda cok kotuydum (( yarin daha cok dikkat edicem (( rejim yapamiyorum burda (( bugun cikolata yedim hemde iki tane gofretli kimse zorlamadi... kimse yediye tuturmadi..salak ben insanin kendinde bitiyo olay... ben diyet yapiyorum diye salatalarimi hep ayiriyo teyzem yagsiz.. yani demem o ki biz kendi irademize yenik dusuyoruz ( ne guzel yemezdim cikolata tatli kac aydir ama burdayim bir kac gun ara veririm dedim icimden az yesemde toplarim dedim.. beynim o sinyali aldi bir kere.. dururmu o kadar cikolata yemedigim ay oldu ki gozumun onunde yerlerdi ve agzima vurmazdim.. kendimi azcik saliyim dedim hemen karsi koyamadim... demek ki kendimi kodlamam gerekiyo
yarin kendime gelmeliyim ve kaldigim yerden devam etmeliyim.. 2.3 kilo almisimdir(( yoookkkk yarin tekrar basliyorum bu boylr olmayacak
oyy ablam afiyet şifa olsunnnniyi aksamlar fistiklarnapiyorsunuz... keyfiniz nasil... ??? ben bugun yemek konusunda cok kotuydum (( yarin daha cok dikkat edicem (( rejim yapamiyorum burda (( bugun cikolata yedim hemde iki tane gofretli kimse zorlamadi... kimse yediye tuturmadi..salak ben insanin kendinde bitiyo olay... ben diyet yapiyorum diye salatalarimi hep ayiriyo teyzem yagsiz.. yani demem o ki biz kendi irademize yenik dusuyoruz ( ne guzel yemezdim cikolata tatli kac aydir ama burdayim bir kac gun ara veririm dedim icimden az yesemde toplarim dedim.. beynim o sinyali aldi bir kere.. dururmu o kadar cikolata yemedigim ay oldu ki gozumun onunde yerlerdi ve agzima vurmazdim.. kendimi azcik saliyim dedim hemen karsi koyamadim... demek ki kendimi kodlamam gerekiyo
yarin kendime gelmeliyim ve kaldigim yerden devam etmeliyim.. 2.3 kilo almisimdir(( yoookkkk yarin tekrar basliyorum bu boylr olmayacak
nabersin fıstıgımAblammm o 4-5 günlük kaçamağın kilosu dikkat edersen 1 haftada gider. Yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor neyse ki. Sen 1 haftada toparlarsın onu sıkma canını
nabersin fıstıgım
kız ben her istedigimi yiyorum ama sahurda yemiyorum ve 3 gün ciddi sekilde sıcakta yürüyorum sıcakta ve her hafta kilo veriyorum sıkmıyorum artık kendimi çünkü sıktıkca olmuyo artıkİyiyim tatlımmmm senden naberhoşafı yemesem daha iyi olacaktım ama neyse
kız ben her istedigimi yiyorum ama sahurda yemiyorum ve 3 gün ciddi sekilde sıcakta yürüyorum sıcakta ve her hafta kilo veriyorum sıkmıyorum artık kendimi çünkü sıktıkca olmuyo artık
iftar
4-5 bardak su
1 bardak gül suyu
2 kasık salata
2 kasık yogurtlu kırmızı biber
2 hurma
4-5 tane dut kırmızı
iftardan yarım saat sonra hazır 2 kek yedim
dondurma yedim 2 yemek kasıgı
1 fincan kahve içtim tırnak kadar seker sadece
yatmadan sirkeli limonlu su içip yatıcam
2 tane pia ahududulu
çok mu yemişim
ama sabah namazını kılıp yatıcam 4 bucuk olur heralde uyumam baskada yemem bişey