-
- Konu Sahibi elaprensess
- #5.401
Merhaba elacim. Uzun bir aradan sonra yinr geldim:) tabloya baktım tam 1 ay önce bildirmişim. Arada sapitmistim ramazanda biraz toparlandım :) en son 56.5 demişim ondan sonra 57lere ciktim tekrardan( şimdi ise;
Kilo bildirimi : 56.0
52.6 az vermşm yaa:-(
gecen haftada 52.6 yazmisiz... tatvancimm yanlismi yazmisim???
gecen haftada 52.6 yazmisiz... tatvancimm yanlismi yazmisim???
yok arkadaş bırakcam ben bu ne okdr uğraşp vermemek ne yaaa
Sakın bırakma! Ben de 3 haftadır üst üste aynı kilodayim. Yerimde sayiyorum resmen. Ama gayet memnunum. Sonucta kilo almamak da bir sey. Ya almis olsaydik? O zaman cok daha uzulurduk. Olur bazen böyle seyler. Bu hafta daha cok spor yapariz veririz insaallah haftaya kadar. Moralini bozma lutfen. Yanındayım. ☆
yok arkadaş bırakcam ben bu ne okdr uğraşp vermemek ne yaaa
mrb kızlar,
dün akşam tartıldım 54.5 geldim. geçen haftaki regl şişkinliği gitmiş, ama ben ramazan öncesine göre +200 gr almışım.ya herşeye çok dikkat ediyorum da bir şu meyve kontrolümü sağlayamadığım için böyle oluyor. bizimkiler akşam yemek masasına karpuz, kavun ne varsa illa koyuyorlar,ee bende yemeden duramıyorum.sonra teraviden sonra 1 meyve sonra sahurda(((
kızlar size söz bu hafta daha dikkatli olacağım eksileri bende görmek istiyorum ya.
İnşallah dedğn gbi olur bakalmne cabuk pes ettin oledaha yeni baslamamismiydin cok kizarimm haaa birakmak yok... vermek istiyorsan bugun biraksan bile bir kac ay sonra tekrar kafana takilacak bu... bir kac hafta veremeye bilrsin sonra hizlica gider kilolar yeterki sadik kalarak devam etttttt anlastik mi:112: bu hafta cik guzel basla bakalim cumaya ne olacak
o zaman yemekten kis dilekcim meyve de cok masum degil...
Merhaba arkadaslar gecen yaz uye olmustum kkya ve ben hep boyle diyet gunluklerini okumaktan zevk almısımdır ama asla bırıne katılmadim sanirim bi grubunuz var ve ben de katılmak istiyorum size kilo gecmisimi anlatiyim. Ben 163 boyundayim hayatımda en fazla 72yi gordum 2 yazonce 1 ay icinde 65e dustum uzuntuden sonra o 2012 kısında 2013 yazına kadar 61e dustum sonra tekrar yaz geldi yazın spor yaptim her gun yuzme olanagim var istanbula geri dondugumde 58dim sonra bu sene mart nisan gibi kilo vermeye karar verdim 55e kaadr dustum mayıstan sonra diyeti biraktim ve kilo almaya basladım en son21 haziranda tartıldım cunku burda tartılma imkanım yok 11 gundur diyet yapıyorum ayrıca her gun 500 kalori kadar yuzmeyle yakıyorum daha dogrusu 400u yuzme 100 kalorisi yokus cikma :) en son 21 haziranda 59 kiloydum daha henuz tartilamadım 17 temmuzda istanbula donucem o zaman tartılıp kilomu bildiricem ama kalorilerimi hesapladıgım bi site var o siteyi kilo vermek icin onceden de kullanmıstım yaklasık olarak 2 kilo verdiigimi soyluyo genelde dogru oluyodu tahminleri yani suan yaklasık 57yimdir diye tahmin ediyorum ama 17 temmuzda daha kesin bi bicimde bildiririm :) 22sinde tekrar yazlıga donucem ve yaklaşık 20 agustosa kadar her gun yuzme olanagim olucak 55e dustugumde goruntum bana guzel gelmemisti cunku benimle aynı boy ve kiloda arkadaslarımla yanyana gelince ben onların iki katı gibi oluyodumbenim 3 durak seklinde hedefim var 1.si 55 2.si 52 onu da begenmezsem 3.su 50 daha fazla inmem cunku boyum acısından sakıncalı olur diye dusunuyorum :)
Ayyy ne kadar cok yazmisimm ee kizlar beni de alıyo musunuz araniza :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah dedğn gbi olur bakalm
hosgeldin aramiza remacuma gunleri tarti gunumuz..