hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlllaaar sıkı durun ben geldımm
yedıklerımm 2 tane kucuk karnı yarık 1 normal buyuklukte denebılır
2 kasık pırınc pılavı
2 kase cacık
1 kase komposto
2 adet acı bıber tursusu
4 lıtre su
4 bardak cay
1 fıncan kahveee
offffffff cok yedım valla bugunnn
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Kızlar bnde 50 kilo olmak ıstyrm boyun 1.72 kilom 56 yardımcı olurmusunuz bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ablammm o 4-5 günlük kaçamağın kilosu dikkat edersen 1 haftada gider. Yerleşmeyen kilo çabuk gidiyor neyse ki. Sen 1 haftada toparlarsın onu sıkma canını :KK16:
bir haftayi gecti.. 4.5 gun olsa neyse.. daha bayram var. offff:KK43:((
oyy ablam afiyet şifa olsunnnn:KK1:
sifa olsunda kilo olmasin dilvinim:KK9:
nabersin fıstıgım:KK16:

aaa bende mi gelsem burayaa 50ye düşsem çok fena derecede iyi olur ama sporsuz düşebilirmiyim o kiloya emin olamadım :KK43:
hosgeldinn gel gel:KK3:
kızlllaaar sıkı durun ben geldımm
yedıklerımm 2 tane kucuk karnı yarık 1 normal buyuklukte denebılır
2 kasık pırınc pılavı
2 kase cacık
1 kase komposto
2 adet acı bıber tursusu
4 lıtre su
4 bardak cay
1 fıncan kahveee
offffffff cok yedım valla bugunnn
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
hosgeldin seher:KK3:

hosgeldin boyunda guzelmis insallah olursun burda 50 kilo :KK16:
basladinizmi kizlar diyete

Son düzenleme:
aaa bende mi gelsem burayaa 50ye düşsem çok fena derecede iyi olur ama sporsuz düşebilirmiyim o kiloya emin olamadım :KK43:

valla görunce bende daldım ama 20 kılo nasıl verecem yaaaaaaaaaaaaa

Ramazan topiğinden arkadaşlarım, hoşgeldiniz :KK1:

Sen de hoşgeldin hzldryns :)

Saolun kızlar hoşbuldum aslında bu kadar kiloma takılmazdm ama düğünm vrsa 29 agustosta ve ıstedgm kiloya ulaşmak ıstyrm hepbrlıkte yapalmmı bunu :)

Tatlım ben de sahur yapmıyorum sadece tek öğün yiyorum, ama biraz kaçamak yapınca vermem yavaşlıyor yine de :) Haftanın 4 günü de jillian yapıyorum üstelik...

Bence sen çok yememişsin. Sadece kek biraz olmamış :KK17: (bunu söyleyen bir kase hoşafı yedi ama :KK1:)
sen evde misin peki hastaneye derse gidiyo musun
ben jillianı yapamam yaa maşallah sanaaa
kız hoşafa taktın bişey olmazzzz iyidir:KK52::KK52::KK52:

sen evde misin peki hastaneye derse gidiyo musun
ben jillianı yapamam yaa maşallah sanaaa
kız hoşafa taktın bişey olmazzzz iyidir:KK52::KK52::KK52:

Ne bileyim, sadece 1 kaseydi ama içinde ceviz badem filan da vardı... Pizza yemesem takmazdım da, pizza hamuru ince de olsa karbonhidrat, mercimek çorbası karbonhidrat, hurma karbonhidrat, hoşafın şekeri karbonhidrat üzümü karbonhidrat... O yüzden biraz taktım. Yoksa kalori 1000i geçmedi... Ama bugünü kaçamak günden sayacak kadar da takmadım tatlım. Artıda olacağım bir gün değil, sadece ekside olduğum bir gün de olmadığı için öyle yazdım :KK1:

Evdeyim ama kendi evimde değil, ailemin yanına memlekete geldim, hastane bitti temmuz başında. Eylül başına kadar yaz tatilindeyim. Ama bu sene 4ü bitirdiğim için bu son yaz tatilim, 5ten 6ya geçerken yaz tatili yok maalesef :KK31: Düzenim baya şaştı yalnız... İftardan sonra uyumuyorum. En son zaten saat 10buçukta yiyorum yemek namına bir şeyler. Onu sindirmeyi bekliyorum spor için, sporu 1 gibi yapıyorum. Saat sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ancak. 2de de kalkıyorum. Saat olarak çok uyuyamıyorum yani (sıcaktan). 2den sonra da iftara kadar annemle dışarı çıkıyoruz vakit geçsin diye. Annemin işi varsa ben arkadaşlarımla çıkıyorum. Biraz hareket ediyorum yani gün içinde de. Saat 6 gibi eve dönüp yemeği yapıyoruz... Düzenim böyle bir garip yani :KK9:

Merabaa

aslında sen iyiymişsin bence :)
bende 6-7 kilo vermek istiyorum vereceğimiz kilolar aynı sayılır ama benim boyum daha kısa 1,68-56,7

Canm boyda fark yok bzm baksana 4 cmden nolck aa bna ıyı dıyosan snde ıyısn ama hedef 50 dımı 👍

Merhaba kızlar bende 165 boyum 59 kilodayım 3 haftada 50 olabilirmiyim ? Tatile gideceğim 63 tüm 59 olmuşum inşallah 50yi görürüm

X