hedef 50 kilo olmak.. :)))

iftarımı açtımm allah kabul edfer inşallah herkesin orucunu :KK31:

yemeğe saldırırım diye düşünüyodum ama az yedim kendimi kutluyorum :KK76::KK52:

yediklerimi yazayım

sahur : domates salatalık
zeytin 4 tane
peynir
sütlü yumurta
1 bardak süt
4 dilim ekmek ( ekmek biraz fazla ama diyetisyenlerde normal diyor ki iftarda hiç yemedim zaten )

iftar : 3 kaşık patlıcan yoğurtlusu
3 tane biber kızartması
3 kaşık köfteli patates yemeği
1 kepçe ezogelin çorba
salata
tek hatam 1 bardak kola içmek oldu

sporumu yapacam ama saat 10.30 gibi jillian ve dün attığın videoyu yapıcam inşallah ölmezsem :KK1:

jillianı yaptıımm çok yorulduum. braz dinlenp leslie yapcm baklm tabı halm olursaa. iftarda çok yiyemedm canm istemyo zatn su içince. iki kaşk çorba içtm bır hurma bide karpuz yedm ama nekdr yedm bilmyrum çok degldı amaa

Fıstıklarım nasılsınız bakalım bugün :KK3:

Ben hiç iyi değilim. Bugün babamın bir arkadaşına ramazan davetine gittik. Her şeyden yedirdiler ya o kadar kaçtı ki :KK5:

3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
1 küçük tabak taze fasülye
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı

İnanabiliyor musunuz, ki ben ne zamandır kaçamak yapmıyordum yapsam da küçücük kaçıyordu ah ah... Ataklardan kurtulduğumu hissediyorum ama bugün hiç hoş olmadı, midem rahatsız oldu ve bulandı. Ama neyse ki çıkarmadım. Karbonhidratı çok almış olduğum için yarın biraz karbonhidrattan kısacağım. :KK5: türk misafirperverliği iyi güzel hoş ama şu ısrardan nefret ediyorum. Yani ben şöbiyet ve helva sevmem bile, boşu boşuna aldım karboları :KK50:

Ben hiç iyi değilim. Bugün babamın bir arkadaşına ramazan davetine gittik. Her şeyden yedirdiler ya o kadar kaçtı ki :KK5:

3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı

İnanabiliyor musunuz, ki ben ne zamandır kaçamak yapmıyordum yapsam da küçücük kaçıyordu ah ah... Ataklardan kurtulduğumu hissediyorum ama bugün hiç hoş olmadı, midem rahatsız oldu ve bulandı. Ama neyse ki çıkarmadım. Karbonhidratı çok almış olduğum için yarın biraz karbonhidrattan kısacağım. :KK5: türk misafirperverliği iyi güzel hoş ama şu ısrardan nefret ediyorum. Yani ben şöbiyet ve helva sevmem bile, boşu boşuna aldım karboları :KK50:
sahurda ve iftarda az yersinn sporda yaparsıın bozma moraliniii

3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı

esracimmm ben serbetli tatli sevmem diyi vereydin ya... zayen inceciksin inanirlardi:KK9: neyse canim canini sıkma sen tatile girdin mi?

benim 17 aylik 2 alta 2 uste disi vardi yeni azilari cikariyo burcucum ama dogdugundan beri zaten uyku problemi var birde dis olunca tavan yapiyo..

amin canim.. benim regl de artardida ilk defa 1700 arti :KK9: valla anlamadim.. neyse artik olan oldu..:KK66:)) moralimi bozmicam... temmuzda en azindan 59 olurdum diyodum ama neyse napalim:)))

AY Elacım benimki de öyleydi ya, 2.5 yaşına kadar ben geceleri hiç uyumadım desem yeridir yani.. allah sabır versin walla ne diyim iyi anlıyorum seni.

3 küçük hurma
1 kase mercimek çorbası
3 dilim ramazan pidesi
2 bardak ayran
1 dilim börek
Birazcık helva
1 dilim şöbiyet tatlısı

esra senin kaçamak yaptığını görünce şaşırdım açıkçası:KK5:
biraz fazla olmuş evet ama bu hafta bir-2 saat fazladan sporla dengeleyebilirsin diye düşünüyorum:KK54:

günaydın bu arada arkadaşlar,

ben dün öğleden sonra 3 adet eti form limonlu bisküvi yedim.

akşam yemeği iyi olmadı dün benim de,

yarım posiyon kadar kremalı deniz mahsüllü makarna, 2 dilim kadar eski kaşar, 1 gazoz:26:

kremalar gazozlar....:KK53:

neyse sonrasında yürüyüşe çıktım da yarım saat 1 saat kadar yürüdüm. bugün de sabah çeyrek karşık tost yedim. öğleyin salata düşünüyorum.

AY Elacım benimki de öyleydi ya, 2.5 yaşına kadar ben geceleri hiç uyumadım desem yeridir yani.. allah sabır versin walla ne diyim iyi anlıyorum seni.

biraz fazla olmuş evet ama bu hafta bir-2 saat fazladan sporla dengeleyebilirsin diye düşünüyorum:KK54:

gunaydin burcucum:KK3: alistim artik bu tempoya ama bazen gercekten zor oluyo....7/24 ilgileniyorum gece ayri gunduzz ayri... gunduz zaten yoruyo gecede uyusa... bu kadar zor olmaz.. senin ki simdi kac yasinda ?

günaydın kızlar :KK3: 52.2yle başladım güne :)

dün iftarda yediklerim:
-1 kepçe mercimek çorbası
-ince yufkaya sarılmış taze fasulye(yarısını yiyebildim)
-1 kase cacık

sahurda:
-haşlanmış yumurta
-kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
-domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
-şekersiz çay

iftardan sonra yoga yapayım dedim kızlar,10dklıktı ve ben hayatımda böyle terlediğimi hatırlamıyorum :KK53: müthiş zorladı beni,1 saatlik pilateste bile terlemiyodum yani

günaydın kızlar :KK3: 52.2yle başladım güne :)

dün iftarda yediklerim:
-1 kepçe mercimek çorbası
-ince yufkaya sarılmış taze fasulye(yarısını yiyebildim)
-1 kase cacık

sahurda:
-haşlanmış yumurta
-kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
-domates,salatalık,biber,peynir,zeytin
-şekersiz çay

iftardan sonra yoga yapayım dedim kızlar,10dklıktı ve ben hayatımda böyle terlediğimi hatırlamıyorum :KK53: müthiş zorladı beni,1 saatlik pilateste bile terlemiyodum yani

valla super ya ... iftar ve sahur cok hafif gecmis... ustunede yoga tebrik ediyorum seni:KK66:)):112:

sahurda ve iftarda az yersinn sporda yaparsıın bozma moraliniii

Artık öyle yapacağım canım... Moral bozmamak elde mi :KK43:

esracimmm ben serbetli tatli sevmem diyi vereydin ya... zayen inceciksin inanirlardi:KK9: neyse canim canini sıkma sen tatile girdin mi?

Ah ah ablam benim dedim dedim... Ben gerçekten de sevmem şerbetli tatlı ve helvayı. Ama kadın tutturdu bunları ben yaptım tadına bakmazsan olmaz filan diye. Bir de zaten incesin şunları ye de biraz kilo al diye kızdı... Girdim tatile evet daha yeni girdim cumartesi geldim ailemin yanına. 1 ağustosa kadar buradayım.

gunaydinnnn kizlarrrr:KK3:
nasilsiniz bakalim ben bugun birazda iyiyim.. gecem cok iyi gecmemekle fena degildi...

Elacımm senin neyin var bu arada, kaçırmışım, kızın mı rahatsız yoksa?

Burcucum valla bu kadar kaçamak gerçekten biraz fazla oldu. Dediğin gibi sporla ve bu hafta karbonhidratı azaltarak dengelemeye çalışacağım :KK5:

Son düzenleme:
gunaydin burcucum:KK3: alistim artik bu tempoya ama bazen gercekten zor oluyo....7/24 ilgileniyorum gece ayri gunduzz ayri... gunduz zaten yoruyo gecede uyusa... bu kadar zor olmaz.. senin ki simdi kac yasinda ?

3,5 yaşında canım, 2 yaşına kadar çalışmadım ben de, gece gündüz bendeydi, zor oluyor gerçekten ya.

ilk işe başladğımda da uykuları berbattı, hem eşimi hem beni gece kaldırıp barbar bağırıyordu, artık takatimiz kalmamıştı. ben de biraz katı oldu ama, uyutmsyı bıraktım bir gün birden bire. yani ne ayakta salladım ne pışpışladım falan.. yanıma yatıp uyumayı öğrendi sonrasında çok şükür ama biraz direnmemiz gerekti. o dönem hem memeden ayrıldı, hem de ben işe başladım falan derken çocuk biraz da travma yaşadı aslında anlayabiliyorum da.. ama baya zordu yani.. şimdiki halimize şükrediyorum :KK9:

bu arada öğleyin 2 yumurta ve 5-6 dilim sucuktan yapılmış sucuklu yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, avuç içi kadar da ramazan pidesi yedim.
eve gitmem gerekti de..

bu ara kendi menülerimden memnun değilim ben, çeki düzen vermem lazım.

akşama ızgara tavuk+salata+ayran yapıcam.

yarın karabuğday detoksu deneyebilirm belki, 1 günlük zaten sadece..

X