hedef 50 kilo olmak.. :)))

Selam fıstıklar :KK3:

Jillianımı yaptım (level2) yemeğimi yedim (bir tabak etli bezelye) geldim :KK9: sizler neler yapıyorsunuz bakalım? Eloşum listemiz biraz değişmiş sanırım benim boyum da 160 cm canım. Dilvincim hayEllerin ne alemde tatlım :KK1:
ekliyorum esracimmm:))))
ahahah bende betülden sonra fark ettim :KK1:
abla ya ben bela mıknatısı mıyımm ?:83::83::83:
oooo maşallahhhh çalışkan esracıkkk:KK1:
hayEllerim iyi tatlım güzel gidiyo :KK9::KK9:
birazdan bende jillianla buluşucam beni aradı esradan cıktım sana geliyorum dediii:KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:

öğünlerime gelelim :KK31: Bugün evde aksilik hiçbir şey yoktu bende biraz saçma sapan beslendim ama akşam yemeği yemicem zaten açta değilim.

sabah : yağsız tost

öğle : 2 tane küçük krep

saat 4 gibi de 1 avuç yağsız patlamış mısır yedim :KK31:

acıkırsam ennem şimdi kara lahana haşlamış sanırım onu yerim 2 kaşık yoğurtla birlikte :KK31:

şimdi zumba yapıcam 30 dk sonrada yine tiffanynin yan egzersizini yapıcam. Dün yapmıştım bugün belim felaket ağrıyo :KK17:

sorma burcucum ya sınav stresinden en baştaki halime geri döndüm :KK14:

önümüzdeki hafta ve bu hafta sonu sınavlarım var LYS onlarıda verdikten sonra artık tamamen rahatım sonrasında kendimi tamamen diyete vericem spor doğru düzgün yapamıyorum sınavlar yüzünden.

Sınavda idare eder ya 300 aldım ygsden :KK31:

tatlım sınavlar öyle bende 59.7 kiloyum ama kpss bni bitirecek sanırım tekrar listeye girdim yarışıyorum bakalım ama ramazana kadar gitmicek platese başladım sıkılaşmışım biraz ama bakalım iste 300 yetiryor mu sana

merhabaa bnide alırmısınız aranıza 72 kilodan 60'a düştüm ama artık o kadar bunaldm ki erken kalk az ye tatlıdan uzak dur bide tek olunca iyice bunaldım 5 ya da 10 kilo vermem lazım yardım edin bana :KK50::KK56:

oooo maşallahhhh çalışkan esracıkkk:KK1:
hayEllerim iyi tatlım güzel gidiyo :KK9::KK9:
birazdan bende jillianla buluşucam beni aradı esradan cıktım sana geliyorum dediii:KK60:

Ah ah bugün kendisiyle kötüleştik biraz, son zamanlarda beni çok yoruyor :KK20: Koruma aşamasını nasıl yapacağım, inan ki dilvin bu jillian gözümde büyüyor :KK70: Heralde o aşamada haftada bir gün level1 bir gün level2 bir gün de level 3 yaparım. Level2den nefret ettim. 3 daha kolay 2'ye göre yazmışlar yabancı forumlarda, ne diyorsun sence de öyle mi? Ne olur daha zor olmasın :KK1:

evet dans etmek eğlenceli sinir stres atıyo :21:

afiyet olsun canımm :KK31:
Bugün yan gel yat osman gibi bişeydim. sen napıyosun nasılsın :KK31:

lisans kpssne hazırlanıyosun dimi canım ?

sen ne dersine gidiyosun kız ?
Bide ben anlamadım ya sen üniversitede msiin yoksa özel eğitim mi alıyosun napıyosun :26:

ayy benimde bu aralar hep inip inip çıkıyo kafayı yicem :KK14:

Maydonoz kürü mü yapıyosunuz siz başlıcak mısınız yada :KK53: hep birlikte başlıcaksanız bende başlim benimde aklımda vardı bayadır da destek olan olmayınca devam ettiremiyorum :KK1:

önlisans kpss'ye hazırlanıyorum canım :KK34:

merhabaa bnide alırmısınız aranıza 72 kilodan 60'a düştüm ama artık o kadar bunaldm ki erken kalk az ye tatlıdan uzak dur bide tek olunca iyice bunaldım 5 ya da 10 kilo vermem lazım yardım edin bana :KK50::KK56:

Aramıza hoşgeldin :KK3:

Biz burda destek oluyruz birbirimize amacımız aynı kilo vermek :KK34:

Süpersin 72'den 60'a düştün demek maşaALLAH(C.C) azmine :KK9::KK9::KK9::KK9:

Tek başına kendini kısıtlayınca zor oluyor seni anlıyorum :KK34:

Ah ah bugün kendisiyle kötüleştik biraz, son zamanlarda beni çok yoruyor :KK20: Koruma aşamasını nasıl yapacağım, inan ki dilvin bu jillian gözümde büyüyor :KK70: Heralde o aşamada haftada bir gün level1 bir gün level2 bir gün de level 3 yaparım. Level2den nefret ettim. 3 daha kolay 2'ye göre yazmışlar yabancı forumlarda, ne diyorsun sence de öyle mi? Ne olur daha zor olmasın :KK1:

Esracım nasılsın? :KK31:

öğünlerime gelelim :KK31: Bugün evde aksilik hiçbir şey yoktu bende biraz saçma sapan beslendim ama akşam yemeği yemicem zaten açta değilim.

sabah : yağsız tost

öğle : 2 tane küçük krep

saat 4 gibi de 1 avuç yağsız patlamış mısır yedim :KK31:

acıkırsam ennem şimdi kara lahana haşlamış sanırım onu yerim 2 kaşık yoğurtla birlikte :KK31:

şimdi zumba yapıcam 30 dk sonrada yine tiffanynin yan egzersizini yapıcam. Dün yapmıştım bugün belim felaket ağrıyo :KK17:

supersin findikkurdu:112: afiyet olsun bu arada...

aramiza hosgeldin:KK71: sıkılmak bunalmak yok.. daha vericez kilolari.. :118: dur hele bi ne guzel vermissin..ve vere biliyosun...:KK16: hep birlikte daha keyifli veririz insallah kilolari:KK16:

alıştıştıgın için öyle geliyo bence unuttum ben onu ya :KK1:

betul kis unutum ben lahanayi :KK9: birturlu alisamadim ben buna:KK1: simdi yazinca aklima geldi aksam kaynatmayi unutmusummm..:))) yarin yapem barimmm...

evet dans etmek eğlenceli sinir stres atıyo :21:

afiyet olsun canımm :KK31:
Bugün yan gel yat osman gibi bişeydim. sen napıyosun nasılsın :KK31:

lisans kpssne hazırlanıyosun dimi canım ?

sen ne dersine gidiyosun kız ?
Bide ben anlamadım ya sen üniversitede msiin yoksa özel eğitim mi alıyosun napıyosun :26:

ayy benimde bu aralar hep inip inip çıkıyo kafayı yicem :KK14:

Maydonoz kürü mü yapıyosunuz siz başlıcak mısınız yada :KK53: hep birlikte başlıcaksanız bende başlim benimde aklımda vardı bayadır da destek olan olmayınca devam ettiremiyorum :KK1:
özel egitim alıyorum uzmanlık bölümü uluslararası tatlım bunu bi ara whatsappta anlatıyım olur mu hatırlat uzun bi konu türkiyede yok bu bölüm biz yurtdışına cıkıcaktık cıkmadık o yüzden bu bölümü secebildm

tatlım sınavlar öyle bende 59.7 kiloyum ama kpss bni bitirecek sanırım tekrar listeye girdim yarışıyorum bakalım ama ramazana kadar gitmicek platese başladım sıkılaşmışım biraz ama bakalım iste 300 yetiryor mu sana

ne güzel kilo vermişsin canım nazar değmesin :KK54: nasıl gidiyo çalışmaların kpss ? bende hazırlanıcam yazın kpssye :KK31:
sorma ya ramazanda geliyo inşallah hepimiz kilo veririz ya :KK31:

benim nişanım var ben o yüzden kaptırdım ve inat ettim zayıflıcam :KK47:

bölüm düşünmedim açıkcası daha ya allah ne nasip ederse artık :KK17:

önlisans kpss'ye hazırlanıyorum canım :KK34:

inşallah kazanırsın canım :KK31:

supersin findikkurdu:112: afiyet olsun bu arada...

aramiza hosgeldin:KK71: sıkılmak bunalmak yok.. daha vericez kilolari.. :118: dur hele bi ne guzel vermissin..ve vere biliyosun...:KK16: hep birlikte daha keyifli veririz insallah kilolari:KK16:

teşekkür ederim tatlım :KK54:

özel egitim alıyorum uzmanlık bölümü uluslararası tatlım bunu bi ara whatsappta anlatıyım olur mu hatırlat uzun bi konu türkiyede yok bu bölüm biz yurtdışına cıkıcaktık cıkmadık o yüzden bu bölümü secebildm

tamam canım konuşuruz :KK31::KK31:

X