hedef 50 kilo olmak.. :)))

ekliyorum esracimmm:))))
ahahah bende betülden sonra fark ettim
abla ya ben bela mıknatısı mıyımm ?:83::83::83:
oooo maşallahhhh çalışkan esracıkkk
hayEllerim iyi tatlım güzel gidiyo
birazdan bende jillianla buluşucam beni aradı esradan cıktım sana geliyorum dediii

öğünlerime gelelim Bugün evde aksilik hiçbir şey yoktu bende biraz saçma sapan beslendim ama akşam yemeği yemicem zaten açta değilim.

sabah : yağsız tost

öğle : 2 tane küçük krep

saat 4 gibi de 1 avuç yağsız patlamış mısır yedim

acıkırsam ennem şimdi kara lahana haşlamış sanırım onu yerim 2 kaşık yoğurtla birlikte

şimdi zumba yapıcam 30 dk sonrada yine tiffanynin yan egzersizini yapıcam. Dün yapmıştım bugün belim felaket ağrıyo

tatlım sınavlar öyle bende 59.7 kiloyum ama kpss bni bitirecek sanırım tekrar listeye girdim yarışıyorum bakalım ama ramazana kadar gitmicek platese başladım sıkılaşmışım biraz ama bakalım iste 300 yetiryor mu sana

merhabaa bnide alırmısınız aranıza 72 kilodan 60'a düştüm ama artık o kadar bunaldm ki erken kalk az ye tatlıdan uzak dur bide tek olunca iyice bunaldım 5 ya da 10 kilo vermem lazım yardım edin bana

oooo maşallahhhh çalışkan esracıkkk
hayEllerim iyi tatlım güzel gidiyo
birazdan bende jillianla buluşucam beni aradı esradan cıktım sana geliyorum dediii

Ah ah bugün kendisiyle kötüleştik biraz, son zamanlarda beni çok yoruyor Koruma aşamasını nasıl yapacağım, inan ki dilvin bu jillian gözümde büyüyor Heralde o aşamada haftada bir gün level1 bir gün level2 bir gün de level 3 yaparım. Level2den nefret ettim. 3 daha kolay 2'ye göre yazmışlar yabancı forumlarda, ne diyorsun sence de öyle mi? Ne olur daha zor olmasın

önlisans kpss'ye hazırlanıyorum canım

merhabaa bnide alırmısınız aranıza 72 kilodan 60'a düştüm ama artık o kadar bunaldm ki erken kalk az ye tatlıdan uzak dur bide tek olunca iyice bunaldım 5 ya da 10 kilo vermem lazım yardım edin bana

Aramıza hoşgeldin

Biz burda destek oluyruz birbirimize amacımız aynı kilo vermek

Süpersin 72'den 60'a düştün demek maşaALLAH(C.C) azmine

Tek başına kendini kısıtlayınca zor oluyor seni anlıyorum

Esracım nasılsın?

supersin findikkurdu:112: afiyet olsun bu arada...

aramiza hosgeldin sıkılmak bunalmak yok.. daha vericez kilolari.. :118: dur hele bi ne guzel vermissin..ve vere biliyosun... hep birlikte daha keyifli veririz insallah kilolari

alıştıştıgın için öyle geliyo bence unuttum ben onu ya

betul kis unutum ben lahanayi birturlu alisamadim ben buna simdi yazinca aklima geldi aksam kaynatmayi unutmusummm..:))) yarin yapem barimmm...

özel egitim alıyorum uzmanlık bölümü uluslararası tatlım bunu bi ara whatsappta anlatıyım olur mu hatırlat uzun bi konu türkiyede yok bu bölüm biz yurtdışına cıkıcaktık cıkmadık o yüzden bu bölümü secebildm

ne güzel kilo vermişsin canım nazar değmesin nasıl gidiyo çalışmaların kpss ? bende hazırlanıcam yazın kpssye
sorma ya ramazanda geliyo inşallah hepimiz kilo veririz ya

benim nişanım var ben o yüzden kaptırdım ve inat ettim zayıflıcam

bölüm düşünmedim açıkcası daha ya allah ne nasip ederse artık

önlisans kpss'ye hazırlanıyorum canım

inşallah kazanırsın canım

supersin findikkurdu:112: afiyet olsun bu arada...

aramiza hosgeldin sıkılmak bunalmak yok.. daha vericez kilolari.. :118: dur hele bi ne guzel vermissin..ve vere biliyosun... hep birlikte daha keyifli veririz insallah kilolari

teşekkür ederim tatlım

tamam canım konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…