hedef 50 kilo olmak.. :)))

abla daha yeni ben tartıda inanmazsın 55.9 'u gördümmm:KK23::KK23::KK23::KK23:

supersinnn dilvinnnnn:KK9: :KK9: masallah sana :nazar:

sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 küçük domates yedim ara öğünde yemek için bir yeşil elma ve öğle yemeği için de kepekli tost hazırlayıp aldım yanıma :)
bu arada kuru kayısı çok severim tarçınla denememiştim hiç benim için çok iyi olur tatlı isteğimi bastırırsa eğer :)
:KK9: baslamana cok sevindim belluci:112: hadi bakalimmmmmm.. tatli istegini azaltiyo deneyince goreceksin
Günaydın kızlar diyetide sporuda bıraktım sadece aşırı yememeye ve karbonhidrat miktarıma dikkat ediyorum kilom 52-53 arası oynuyor artık bölgesel çalışmaya konsante olucam dün ebru şallı skınny jeans dvd sini sipariş verdim ve bugün elime ulaşır yarından itibaren başlıcam kilo koruma ve incelme programına aldım kendimi

gunaydin btacimm cd lerin hayirli olsun.. bol bol sıkılasip sekillenirsin insallahhhhhh:118:

Son düzenleme:
bugun sabah kahvaltimi daha saglam yaptim fazladan 1 kepek ekmegi yedim.. yesil cayimida ictimmm...ohhhh :)) birazdan ufaktan egzersizlere baslicamm:)))

Günaydın arkadaşlar. Bu h.sonu çok kaçamak yaptım:KK43:( yine de iniş çıkışlı bir hafta sonundan sonr 56.7 çıktım en düşük gördüğüm kilodan -200 yine de iyi :)

Sabah kahvaltı : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, yeşil çay

günaydın kızlar,

bir şey sormak istiyorum size.ben pazartesi çarşamba cuma iş çıkışı 1 saat spora gidiyorum ve eve gidince sadece yoğurt veya ilave az salata gibi yiyorum ve ertesi sabha 500 gr hafiflemiş oluyorum.mesela pazartesi spor olduğu için salı sabahı -500 oluyor.salı spor olmadığı için eve gidince 19,30 gibi normal yemeğimi yiyorum tabi az yine ama spordan geldiğim gibi salata yoğurt değil tabi.ve ertesi sabah yani çarşmaba sabahı +300 falan oluyor.yani spordan sonraki gün sabahı -500 spor olmadığı gün sabahı +300 gibi...bu normalmı sizce...niye hergün az da olsa inmiyor...yemek yemeyince iniyor yemek yiyince az da yesem çıkıyor.

Günaydın kızlar diyetide sporuda bıraktım sadece aşırı yememeye ve karbonhidrat miktarıma dikkat ediyorum kilom 52-53 arası oynuyor artık bölgesel çalışmaya konsante olucam dün ebru şallı skınny jeans dvd sini sipariş verdim ve bugün elime ulaşır yarından itibaren başlıcam kilo koruma ve incelme programına aldım kendimi

Günaydın canım tebrikler istediğin kiloya ulaştığın için. Kilo verirken hangi sporu yapıyordun? Bende 2 gündür pilates yapıyorum home tv de karon karter la. Pilatesi sevdigim için diğer yürüyüş vb.de canım sıkılıyor :) hiç degilse sıkılmadan yaparım. Çünkü az da olsa sürekli olması taraftariyim

Geç de olsa günaydınlar herkese :))

Kahvaltım:
1 yumurta sarısı + 2 yumurta akından yağsız omlet, 2 çeri domates, 1 küçük salatalık, 1 küçük çarliston biber, maydanoz, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan limonlu yeşilçay+mate

Ara:
1 yeşil elma, 1 kutu probiyotik yoğurt

günaydın kızlar,

bir şey sormak istiyorum size.ben pazartesi çarşamba cuma iş çıkışı 1 saat spora gidiyorum ve eve gidince sadece yoğurt veya ilave az salata gibi yiyorum ve ertesi sabha 500 gr hafiflemiş oluyorum.mesela pazartesi spor olduğu için salı sabahı -500 oluyor.salı spor olmadığı için eve gidince 19,30 gibi normal yemeğimi yiyorum tabi az yine ama spordan geldiğim gibi salata yoğurt değil tabi.ve ertesi sabah yani çarşmaba sabahı +300 falan oluyor.yani spordan sonraki gün sabahı -500 spor olmadığı gün sabahı +300 gibi...bu normalmı sizce...niye hergün az da olsa inmiyor...yemek yemeyince iniyor yemek yiyince az da yesem çıkıyor.

Merhabaa :)

Spor esnasında vücut su kaybeder. Aynı ağırlığa denk gelecek kadar sıvı veya besin tüketilmediğinde, sonrasında tartıda görülen değer çok da gerçekçi değil maalesef. Spor sonrası gün -500, bir sonraki gün +300 çıkıyosun, yani totalde -200. Aslında bu iki günde 100'er gram kaybetmişssindir, spor sonrası çıkan -500'ün 400'üyse kaybedilen sudur.

Günaydın arkadaşlar. Bu h.sonu çok kaçamak yaptım:KK43:( yine de iniş çıkışlı bir hafta sonundan sonr 56.7 çıktım en düşük gördüğüm kilodan -200 yine de iyi :)

Sabah kahvaltı : 1 dilim kızarmış ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, salatalık, yeşil çay
gunaydin maeveffcim:KK3:
günaydın kızlar,

valla parhelia cok guzel aciklamis su kaybediyorsun.. spordan sonra kaybettigin suyu yerine koymalisin... birde spordan sonra daha az yiyormussun.. bagirsaklarindaki yiycek miktarida az oluyo..ertesigun daha hafif oluyorsun...

ben bu hafta dugun kacamaklarimi anca telafi ederim :KK43:((( oglen bir sey yemedim sabah cok siki bir kahvalti yapmistim simdi kahve iciyorummm:)))

Burayı okudukça gaza geliyorum valla Süpersiniz kızlar :) bu hafta kacamaksiz geçer inşallah :)
inşallah canım ben zerre kaçamak yapmadım aklımda dahi gecmiyo artık 2 haftam var gitmeli bu kilolar kilolara ölümmmmEn Büyük KK:92::92::92::92:
ZAFER BİZİM OLUCAK En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

KIZLAR AVRUPANIN EN ŞİŞMAN KADINLARI TÜRK KADINLARIYMIŞŞ HABERİNİZ OLSUNNNN :KK50::KK50::KK50:

Günaydın canım tebrikler istediğin kiloya ulaştığın için. Kilo verirken hangi sporu yapıyordun? Bende 2 gündür pilates yapıyorum home tv de karon karter la. Pilatesi sevdigim için diğer yürüyüş vb.de canım sıkılıyor :) hiç degilse sıkılmadan yaparım. Çünkü az da olsa sürekli olması taraftariyim

teşekkür ederim inş sende istediğin kiloya ulaşırsın ben istediğim inceliğe ulaşamadım henüz basemlerimin biraz daha incelmesi gerekiyor. evime kondisyon bisikleti aldım 130 tl ye 2 günde 1 akşamaları 1 saat pedal çeviriyordum 550 kalori yapıyor ayrıca kalori takibi yapıyorum tatlı ve karbonhidratı yok denecek kadar azalttım ekmeğimi tam buğday ununa çevirdim şimdi de bölgesel pilates yapıp basemlerimi inceltmeye çalışıcam.

evettttttt :KK1::KK1::KK1:
pazartesi en cok kiloyu kim verirse o 1 tane magnum hakkı kazanıcak belki ondan bu kadar hırs yaptımmm:KK52:
ama benim kilom durmuştu be abla pes etmeyince ondan artık takır takır veriyorum:KK51:

oteki topiktemi?? kiz yeme sen kazansanda sakin ufff yaparim ha... :KK57: canin ne zaman isterse o zamana sakla hakkini... evet bir muddet sonra inatlasan kilolar birden hizla gidiyor bu aralar kacamak yapmamaya calis... hadi bakem gorim seni... valla bu hafta senden cok umutluyum... sana 3 nazar boncugu takicam soz....:KK9:

X