hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar ya bişey sorucam aranızda evli yada nişanlı vs felan olanınız varsa bana bi yardım eder misiniz :KK17:

Malum nişanım var 1 ay sonra nişan bohçası hazırlıcaz nişanlanacağım kişide yetim kimsesi yok ablası babası var ama nişanda yardım etmicekler kesin yani . Sevdiceğim kendisi yapıcak herşeyi. Nişan bohçasını en uygun fiyata nerden tamamlayabiliriz :KK31:

İstanbulda oturuyorum. Nişan sandığını bi arkadaşı aldı sağolsun . Nişan sandığı hariç diğer eksikleri alıcaz yani. Eminönünde felan denilen kadar uygun mu fiyatlar acaba ? Gitmeye değer mi sizce ? Ortalama ne kadar tutar sizce :KK31:

Sonuçta onunla evlenicek olan benim durumunuda biliyorum ona rağmen herşeyim eksiksiz olsun istiyo ama bende yüklenmek istemiyorum baya bi uygun fiyat olursa çook mutlu olucam :KK17:
Daha elbisemi felanda alıcak ki ben diktirmeyi düşünüyorum çünkü tesettürlüyüm ve hiç güzel elbise bulamadım :KK14:

ayyy cok yardim etmek isterdim sana ama istanbulu bilmiyorim:KK43:(

50 kilo olan arkadaslar gogus olcunuz kuculuyormu ?kas yaparak mi zayifliyorsunuz? 38 beden de gogus olcum cok kuculdu 😟38 beden tam idealim fakat gogus gitti 😰😰😰

Saglik ve afiyette kal 🌹

50 kilo olan arkadaslar gogus olcunuz kuculuyormu ?kas yaparak mi zayifliyorsunuz? 38 beden de gogus olcum cok kuculdu ��38 beden tam idealim fakat gogus gitti ������

Saglik ve afiyette kal ��

Canım ben 2 sene önce 59 kiloydum. O zamanlar göğsüm 90 bedendi. Sonra bir buçuk sene içinde 2 gün diyet 5 gün diyeti boza boza :-)1:) 5 kilo gitti yavaş yavaş. Sonra da şubat-mart gibi diyet yapmaya başladım o zamandan beri 3 kilodan fazla verdim. Yani toplamda yaklaşık 9 kilo verdim şuan göğsüm 80 beden. Yani 2 beden küçüldü.

kızlar biliyosunuz ben dondurma aşığı biriyim ve neden hepten kestim dedim dogal yollarla yapabilirim dedim belki fikir olur sizede ben yapıcam market alışverişini yapınca bi kaç gün sonra
hazır yemek yok artık (arada sırada yenir canımmmm :KK60:)

http://hobilendik.net/yemek-tarifleri/cikolata-kapli-kivi-tarifi/

http://hobilendik.net/yemek-tarifleri/meyveli-dondurma-tarifi/

http://hobilendik.net/yemek-tarifleri/evde-dondurma-yapilisi/

Dilvinnnn bunlar muhteşem görünüyor ya markete inmeye üşenmesem hemen yapacağım. Ama bugün olmasa da mutlaka yapacağım canım yaparsan tadı konusunda bizi haberdar eder misin? Karpuz, kavun, kiraz, şeftali, kivi, portakal... hepsinden yapılır bu... Elma armut gibi sert meyveler dışında hepsi olur harika!

Son düzenleme:
Dilvinnnn bunlar muhteşem görünüyor ya markete inmeye üşenmesem hemen yapacağım. Ama bugün olmasa da mutlaka yapacağım canım yaparsan tadı konusunda bizi haberdar eder misin? Karpuz, kavun, kiraz, şeftali, kivi, portakal... hepsinden yapılır bu... Elma armut gibi sert meyveler dışında hepsi olur harika!
kornet magnum aşığı biri diyete girerse böyle pratik fikir arayışına girer işteee:KK52:
tabiki tatlımm yaparım ve sizede söylerim ama bizim burda pek dogal meyveler yok hep hormonlu tatsız annemde almıyo büyük marketlerde oluyo dogalları ne zaman giderim bilinmezz:KK50:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim.
1,59 boyunda ve bu sabah itibariyle tartıda 60 kiloyu gören birisiyim :'(
Ofis ortamında çalışıyorum ve öğle yemeklerimi dışardan yiyorum. ( lahmacun, çiğ köfte,döner.. vb şeyler)
Hedefim 50 kilo olmak tabiki yaptığım şeyler var. Öncelikle her akşam iş çıkışı 1 saati geçkin yürüyüşe başladım 5 gündür tabi :) Birde akşam çay yerine
1 limon kabuğuyla beraber
1 elma
1 çubuk tarçın
10 tane karanfil
1 litre su kaynatıp 3 fincan içiyorum bunuda 5 gündür yapıyorum.
Ve akşam yatmadan 1 saat önce 1 kase yoğurta limon ve pul biber atıp yiyorum.
Ama 59 kilodan 60a çıktım neden böyle oldu yardım edin :KK43:

ayrıca sabah kahvaltılarında pratik neler yapabilirim :KK43: ayak üstü atıştırmak zorunda kalıyorum yada puaça bisküvi gibi şeyler yemek zorunda kalıyorum

ayrıca sabah kahvaltılarında pratik neler yapabilirim :KK43: ayak üstü atıştırmak zorunda kalıyorum yada puaça bisküvi gibi şeyler yemek zorunda kalıyorum

Canım bence kahvaltı için şunları yapabilirsin:

-Akşamdan 2 kepek ekmeğinin arasında peynirli domatesli sandviç,
-Yine akşamdan kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
-Sabah uyanır uyanmaz 1 kase yulaf gevreği/nesfit/kfleks gibi şeyler (sütle)
-Veya 1 kepek ekmeğiyle activia
-Kendi poaçanı haftasonundan kendin yapabilirsin. Tam buğday unu, veya yulaf kepeğinden peynir içeriği ekmek içeriğine göre biraz daha bol poaçalar pişirebilirsin
-Hiçbirini yapamıyorsan normal bisküvi veya poaça yiyeceğine form bisküvilerden yiyebilirsin. Hatta bir paket yerine yarım paket+1 dilim peynir/1 kase yoğurt yiyebilirsin.

Öğlen de canım bence döner/lahmacun gibi şeyler yerine yine yemeğini akşamdan hazırlayıp yanına alabilirsin. Mesela:

-Ton balıklı sandviç/salata
-Tavuklu sandviç/salata
-Et köfte+1 dilim kepek ekmeği
-Peynirli salamlı sandviç
-Fırında terbiyeli sebze+1 kepek ekmeği
-1 activia+1 avuç ceviz/fındık/badem
-Yoğurtlu meyve salatası

Gibi şeyler götürebilirsin. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım :KK16:

Son düzenleme:
Raporumu veriyorum: :KK42:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 4 kuru kayısı, yarım çay bardağı ceviz

Akşam: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase yoğurt

Spor olarak da jillian level 1, 9.gün :KK8:

Kızlar ya bişey sorucam aranızda evli yada nişanlı vs felan olanınız varsa bfiyatınardım eder misiniz :KK17:

Malum nişanım var 1 ay sonra nişan bohçası hazırlıcaz nişanlanacağım kişide yetim kimsesi yok ablası babası var ama nişanda yardım etmicekler kesin yani . Sevdiceğim kendisi yapıcak herşeyi. Nişan bohçasını en uygun fiyata nerden tamamlayabiliriz :KK31:

İstanbulda oturuyorum. Nişan sandığını bi arkadaşı aldı sağolsun . Nişan sandığı hariç diğer eksikleri alıcaz yani. Eminönünde felan denilen kadar uygun mu fiyatlar acaba ? Gitmeye değer mi sizce ? Ortalama ne kadar tutar sizce :KK31:

Sonuçta onunla evlenicek olan benim durumunuda biliyorum ona rağmen herşeyim eksiksiz olsun istiyo ama bende yüklenmek istemiyorum baya bi uygun fiyat olursa çook mutlu olucam :KK17:
Daha elbisemi felanda alıcak ki ben diktirmeyi düşünüyorum çünkü tesettürlüyüm ve hiç güzel elbise bulamadım :KK14:

Merhaba canım ben istanbullu ve evliyim. Eminönü nden başka önerilen bir yer duymadım şimdiye kadar. fiyat karşılaştırması yapamayacağım ama gerekli olan her şeyi orada bulabiliyorsun. Ben çok ayrıntılı bohça vb. Yapmamistim. Çok yardımcı olamicam. Allah yardimciniz olsun, tamamına erdirsin inşallah

50 kilo olan arkadaslar gogus olcunuz kuculuyormu ?kas yaparak mi zayifliyorsunuz? 38 beden de gogus olcum cok kuculdu 😟38 beden tam idealim fakat gogus gitti 😰😰😰

Saglik ve afiyette kal 🌹

Göğüsün büyük bir kısmı yağ dokusu canım. Kilo verirken kuculmeleri çok normal. Normal ölçüleri buymuş zaten :) fakat sarkmasin diye spor yapabilirsin.
Belki daha ayrıntı bilen başka arkadaşlar vardır

Göğüsün büyük bir kısmı yağ dokusu canım. Kilo verirken kuculmeleri çok normal. Normal ölçüleri buymuş zaten :) fakat sarkmasin diye spor yapabilirsin.
Belki daha ayrıntı bilen başka arkadaşlar vardır

Tesekur ederim cnm dogrusun evet duzenli super yapiyorum sarkma olmasin diye AMA gogus cok kuculdu 32 lere kadar 😰 cocuk gibi 😟

Saglik ve afiyette kal 🌹

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim.
1,59 boyunda ve bu sabah itibariyle tartıda 60 kiloyu gören birisiyim :'(
Ofis ortamında çalışıyorum ve öğle yemeklerimi dışardan yiyorum. ( lahmacun, çiğ köfte,döner.. vb şeyler)
Hedefim 50 kilo olmak tabiki yaptığım şeyler var. Öncelikle her akşam iş çıkışı 1 saati geçkin yürüyüşe başladım 5 gündür tabi :) Birde akşam çay yerine
1 limon kabuğuyla beraber
1 elma
1 çubuk tarçın
10 tane karanfil
1 litre su kaynatıp 3 fincan içiyorum bunuda 5 gündür yapıyorum.
Ve akşam yatmadan 1 saat önce 1 kase yoğurta limon ve pul biber atıp yiyorum.
Ama 59 kilodan 60a çıktım neden böyle oldu yardım edin :KK43:

Valla esra çok güzel şeyler söylemiş. Yazınızı okurken aynilarini düşünüyordum. En kolayı yulaf süt bence. Öğlen hayatta evden götüremem diyorsan dışardan yine ızgara köfte veya çorba söyleyebilirsin

Tesekur ederim cnm dogrusun evet duzenli super yapiyorum sarkma olmasin diye AMA gogus cok kuculdu 32 lere kadar 😰 cocuk gibi 😟

Saglik ve afiyette kal 🌹

Bende 38 bedenim, 36ya düşmeye çalışıyorum. Benimki de 34. Hayat boyu 36 bedendeydim zaten hep böyle küçüktü yani :) çoksorun etme canim daha avrupai görünüm :p

Bende 38 bedenim, 36ya düşmeye çalışıyorum. Benimki de 34. Hayat boyu 36 bedendeydim zaten hep böyle küçüktü yani :) çoksorun etme canim daha avrupai görünüm :p

Oda Dogru fakat esin buyuk sunlari kilo al deyince dusunuyorsun sen evlimisin cocuk falan varmi benim kizim var 4 yasinda

Saglik ve afiyette kal 🌹

Oda Dogru fakat esin buyuk sunlari kilo al deyince dusunuyorsun sen evlimisin cocuk falan varmi benim kizim var 4 yasinda

Saglik ve afiyette kal 🌹

Evliyim canım çocuğum yok. Allah bagislasin seninkini. Sirf onun için kilo almak olmazki. Ayarlayamiyorsun sonuçta bi yandan göbek basenler de sisecek :) en iyi çözüm silikon olabilir :)))

Evliyim canım çocuğum yok. Allah bagislasin seninkini. Sirf onun için kilo almak olmazki. Ayarlayamiyorsun sonuçta bi yandan göbek basenler de sisecek :) en iyi çözüm silikon olabilir :)))

Sag ol cnm yok yok kilo mu yokkkk😉38 beden bana iyi Belki 2 ci bebek ten sonra dusunebilirim silikonu😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Merhaba canım ben istanbullu ve evliyim. Eminönü nden başka önerilen bir yer duymadım şimdiye kadar. fiyat karşılaştırması yapamayacağım ama gerekli olan her şeyi orada bulabiliyorsun. Ben çok ayrıntılı bohça vb. Yapmamistim. Çok yardımcı olamicam. Allah yardimciniz olsun, tamamına erdirsin inşallah

yinede teşekkür ederim canım gidip bakıcaz o zaman :KK31:

ay canım Allah yardımcın olsunnn:KK31:
bende tesettürlüyümm bu arada :KK16:

kızlar menüm

sabah
3 kasık yogurt
1 cay kasıgı reyhan kurusu
2 cay kasıfı buğday ruşeymi
karıştırıp yedim bunları

ara
1 elma

öğlen bir avuc fıstık
3-4 tane ceviz

ikindi
3 kaşık makarna
2 kaşık patlıcan közlemesi
3 kaşık yogurt

birazdan yesil cay içicem
gecede jillian yapmayı planlıyorum

sağol canım :KK31:

Ben 1 yıldır kapalıyım ama daha doğru düzgün hiç alışveriş yapmadım nişandan sonra inşallah başlıcam alışverişime :KK31:

ayyy cok yardim etmek isterdim sana ama istanbulu bilmiyorim:KK43:(

olsun teşekkür edeirm canım :KK16:

Akşam yemeğimi yazayım hemen. Aslında yemicektim ama nefsime engel olamadım

annem mücver yapmıştı 2 tane mücver yedim kabaktandı
bide çok az karışık kızartma yedim :KK17::KK17:

spor olarak şimdilik 220 tane yan çalıştım 100 tane mekik çektim biraz zaman geçsin sporuma eklemeler yapıcam :KK15:

X