hedef 50 kilo olmak.. :)))

Teşekkür ederiim ama asıl sana maşallah, hem minnoşunla ilgilenip hem evle uğraşıp hem de kendine dikkat ediyorsun :)) Benim şu sıra tek derdim kendim :)) Ama sonuca şaşırdım ben de bu hafta, inanamayıp iki ayrı eczanede tartıldım :)) Umarım önümüzdeki hafta sekteye uğramaz, malum günler geliyor..

valla bende hayret ediyorum.. minnosum cok zamanimi aliyo cani sag olsun..regl de ola bilir o sekte.. olursa hicc motal bozmaaa valla supet basladin devami gelecek eminimm:KK9:

gecen haftayi da yazalim mi?? onu da soyle istersen??

58 dim bebiş 😁 nasıl gidiyor :) çatlıycam cok kastım size sırf daha düşük bi rakkam verebilmek için :) çikolatasız tatlısız koskoca bir haftaaa 😱😁veeeee bi kiloya yakın verdim sanırım su kaybı bu ama olsun motive etti beni baya 😃

58 dim bebiş 😁 nasıl gidiyor :) çatlıycam cok kastım size sırf daha düşük bi rakkam verebilmek için :) çikolatasız tatlısız koskoca bir haftaaa 😱😁veeeee bi kiloya yakın verdim sanırım su kaybı bu ama olsun motive etti beni baya 😃

cokk guzelll vermissinnn:KK66:)) devamini bekliyoruzzz:KK9: kas artik yaz heldi gari:KK1: bosver tatlilari bak yemiyince nasil odulunu aliyosun tartida:KK66:

gunaydin kizlar:79:
guzel bir hafta sonu diliyorum herkeze:)))
kahvaltim:
yarim yufkadan yagsiz teflonda peynirli
gozleme
orta boy sovus domates
bir kupa yesil cay

Merhaba canlarım :KK3:

Elacım ben yine ailemin yanına geldim dün ani bir kararla. O yüzden dün bildirim yapamadım kilom hala 51 maalesef değişmedi. Ama neyse ki artmadı ona seviniyorum. Bir ay hedef koydum o bir ayda 48i göreceğim kesinlikle. Bir de dün kaçamak yapmadım. Ama ilk zamanlardaki gazımı hırsımı kaybettim kızlar gaza getirin beni ne olur :KK31:

Bu arada kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, küçük bir dilim örgü peynir, 1 domates, 10 yeşil zeytin, 3 ceviz içi, azcık karpuz :))

Elacım ben yine ailemin yanına geldim dün ani bir kararla. O yüzden dün bildirim yapamadım kilom hala 51 maalesef değişmedi. Ama neyse ki artmadı ona seviniyorum. Bir ay hedef koydum o bir ayda 48i göreceğim kesinlikle. Bir de dün kaçamak yapmadım. Ama ilk zamanlardaki gazımı hırsımı kaybettim kızlar gaza getirin beni ne olur :KK31:

merhaba esra.birkaç sayfa önce durmumdan bahsetmiştim ve elaprenses senin bana yardımcı olabileceğini söylemişti ve senin kilo verme durumundan bahsetmişti.bende senin gibi az kiloyum.bende 165 boyunda 53 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.ama bir türlü veremiyorum.sen nasıl besleniyorsun
yardımcı olabilirmisin bana

gunaydin kizlar:79:
guzel ba sonu diliyorum herkeze:)))
kahvaltim:
yarim yufkadan yagsiz teflonda peynirli
gozleme
orta boy sovus domates
bir kupa yesil cay

Slm elaaaa bu sabah ceset gibi kalktim resmen omuzlarimin bacaklarimin etleri kirilmis sanki 10 dk spor beni pelte cikardi :) spor yapamicam bugun ama temizlige devam biraz oncede regl oldum hepsi agir gelecek.ama sunun farkindayim gun gectikce zayifliyorum bu beni mutlu ediyooo:KK9:sabah kalkicalnca iki bardak ilik suyumu icip 1 saat sonrada kahvalti yaptim.kepek ekmegiyle kasarli tost,4,5 tane minik domates cerii:KK37:bir kucuk salatalik ve sekersiz cay.......tablo hosuma gitti :KK1::KK1: tsklerccanim.insallah haftaya dahada dusecek :)

merhaba esra.birkaç sayfa önce durmumdan bahsetmiştim ve elaprenses senin bana yardımcı olabileceğini söylemişti ve senin kilo verme durumundan bahsetmişti.bende senin gibi az kiloyum.bende 165 boyunda 53 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum.ama bir türlü veremiyorum.sen nasıl besleniyorsun
yardımcı olabilirmisin bana

Merhaba canım şimdi okudum o yazdıklarını. Ben ilk ayımda 3 kilo verdim, 54den 51 gibi bir rakama indim. Bu süreçte günde 3 ana öğün yapıyordum, 3 ara öğün yapıyordum. Toplam aldığım kalori 1000 civarındaydı ve haftada 3-4 gün spor yapıyordum. Ama kesinlikle neredeyse hiç kaçamak yapmadım. Kızlar hatırlar hatta bir kez arkadaşım zorla 2-3 küçücük lokum yedirdi diye neredeyse ağlayacaktım. O ara çok düzenli gidiyordu haftada 700gr filan.

Ama ondan sonra haftada bir serbest gün koymaya karar verdim. Bu serbest günde korkunç yiyordum canım ne isterse yiyordum. Onun dışındaki günler de 500-600 kalori alıyordum. Çok iyi kilo veremediğim gibi o dönem adet düzenim bozuldu ve ilk ay gibi düzenli kilo vermedim.

Benim sana önereceğim şey bu olur canım, ilk yaptığım düzen yani. Karbonhidratı kıs, kendi hayat düzenine göre bir öğün sayısı belirle, mutlaka kahvaltı yap, akşam 8den sonra yeme, yeşil çay iç, 2 litre su iç en az, 1000 kaloriden az alma ama 1200 kaloriden de çok alma. Belki bir iki hafta takılır ama muhakkak gider göreceksin sadece biraz sabır :)

Bu arada merak edersen şuan da karatay yapıyorum. Kalan üç kilomu karatayla vereceğim günde 2 öğün yiyerek, yine 1000 kalori. Bu düzene yeni başladım sayılır, zaten hep burdayım gelişimimi yazarım :)

olsun kilo almamissin ya:KK66:))) sen bu isi bir ayda bitirirsin ben sana inaniyorum:KK9: hirsini kaybeden esra istemiyorummmm:KK22::KK57: 48 kilo olacaksin ya herkezin imrendigi kilo 3 kilo kalmis surda bir ay daha sık disini:)))

Son düzenleme:
Slm elaaaa bu sabah ceset gibi kalktim resmen omuzlarimin bacaklarimin etleri kirilmis sanki 10 dk spor beni pelte cikardi :) spor yapamicam bugun ama temizlige devam biraz oncede regl oldum hepsi agir gelecek.ama sunun farkindayim gun gectikce zayifliyorum bu beni mutlu ediyooo:KK9:sabah kalkicalnca iki bardak ilik suyumu icip 1 saat sonrada kahvalti yaptim.kepek ekmegiyle kasarli tost,4,5 tane minik domates cerii:KK37:bir kucuk salatalik ve sekersiz cay.......tablo hosuma gitti :KK1::KK1: tsklerccanim.insallah haftaya dahada dusecek :)

ohh afiyet olsun.. ne guzel bir kahvalti ole:)) İki gunde bir yap sen sporu 10 dk cikarirsin yavas yavas... valla tabloda + gorursem acimadan domateslerim seni:KK1: afyondami yasiyon mylifee

Son düzenleme:
Afiyet olsun canim:nazar:kahve turk kahvesini ve sekersizmi.evdeki neskafeler bana bakiuo ben onlsr sekersiz olanlari bitmis icsem mi ki napsam :))))

normal kahve(jacobs) iciyorum turk kahvesini sevmiyorum ben.... arada keyfine olursa.. arada seker atiyorum bir tane ogun atlarsam o zaman bazende tatlandirici... iyi bisey degil ama.. enerjim kalmiyo bazen.. ama vaz gecicem bu huyumdan.. yasasin 0 seker:)))

normal kahve(jacobs) iciyorum turk kahvesini sevmiyorum ben.... arada keyfine olursa.. arada seker atiyorum bir tane ogun atlarsam o zaman bazende tatlandirici... iyi bisey degil ama.. enerjim kalmiyo bazen.. ama vaz gecicem bu huyumdan.. yasasin 0 seker:)))

Sekersiz icmeye baslamistim bende alistim baya da canim sonra sekerli olanini icemedim cok keskin geliyo tadi ayyyy canim istedi bakk yapayim bariiii :KK1::KK1:

her hafta degisir.. baska zaman daha cok verdigin gunlerde olucak...
az olsun yeterki gitsinn dimi valla bende 100 gr bile seviniyorum.. yeterki almiyimm..

Aynen tatlım , verdim sonuçta :21:

Bu gün sabah sandiviç yedim oradan hooop derse gittim , ders aralarında 4 katlı binayı indim çıktım hareket olsun diye , öğleden sonra bisküvi yedim , sonra dersler bitti arkadaşımın düğününe gittik aşkımla :KK16: Orada düğün yemeğini sevmediğim için 2 - 3 çatal dışında yemedim , oynamak için kalktım , yerime geldiğim de aşkımın tepkisi 'aşkım sen zayıfladın uzaktan daha çok belli oluyor ' :KK19::KK19::KK19: ben buna sevindirik oldum elacımmm :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66: 2- 3 kere daha sordumm , cevaplamaktan sıkılmadı iyi ki :KK52::KK52::KK52::KK52:
oradan aşkımla yürüyüş yaptık sonra başka bir düğüne daha gittik orada yemek yedim ama ekmezsiz ama tek hatam saat 5' i geçiyordu yemem :KK45:

Son düzenleme:
:KK1::KK1::KK1: acima canim valla rencide et beni elaaaaa:KK1::KK1::KK1:evet afyonluyum orda yasiyorum canim sen nerdesin

ben aslen ankaraliyim.. ailem ankarada..ama ben 5 sene afyonda yasadim. 2 sene once yani... gecen sene bitlisteydim bir bucuk sene de orda kaldik.. simdi boludayim.. 03 gorunce baktim aklima geldi...:KK1:

Selam arkadaşlar. Bu 2 gündür şehir dışından misafirlerimiz vardı. Çok kaçırmamaya çalıştım, yine de biraz düzensiz oldu.
Benim bağırsak problemim var, hiç düzenli değil. Bunun kilo vermemi çok etkilendiğini düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Probiyotik yoğurt yiyorum, çok düzenli olmasa da kuru kayısı da yiyorum. Bunun dışında bi öneri var mi

X