hedef 50 kilo olmak.. :)))

kızlar selam,

son günlerde çok engelim oldu bir türlü nete giremedim. girebildiğim zamanlarda da birkaç sayfa halinde burayı okumaya elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. maalesef herşeyi de okuyamadım. elimden geldiğince takibe devam edeceğim. sadece bırakmadığımı göstermek adına yazıyorum.

geçen hafta kilo bildirimi yapmadım, bu hafta da yapmayacağım. 2 hafta önce tepemin tası attı, ay sonuna kadar spora ve diyete yüklenip ay sonunda tartılmaya karar verdim. çünkü her hafta tartılınca ve küçük farklar görünce demotive oluyorum. en son 57 kilo çıkmıştım, ay sonunda bunun birkaç kilo altını görürsem daha motive bir şekilde yoluma devam edebilirim gibi geliyor.

ama giysilerimden anlıyorum, dar gelen etekler bollaşmaya başladı, aynı şekilde içine hiç giremediğim 1-2 pantolon vardı, içine girdim, hatta annem aaa artık bunları giymeye başlayabilirsin bile dedi :):) çok hoşuma gitti doğrusu.

bu hafta kilo verebilmiş herkesi canı gönülden tebrik ederim. aman diyim bırakmayın kızlar. önümüzdeki hafta ilkbaharı bitiriyoruz yaza giriyoruz işte :)

canım yaa sayende sayılır iyiki topiğin var bende seni tebrik ederim taz gaz devam..:KK48:
cok tesekkur ederimmm:KK9: bu hafta fena degil di.. ama haftaya regl haftamm.. valla topik sizinn ben sadece liste degistiricisiyim:KK1: sende iyi varsin trlellimm:KK16:
İnsallah canim biran evvel kurtulayim su kilolardan..eylulde oglumun sunnet dugunu var.ona hazirlik olur :))) sporu dün yapayim dedim ama hesapta olmayan isler cikti disari cikmak zorunda kaldim.bu sabah jillian in part 1 videosunu sadece 10 dk yaptim ve acayip koydu valla.hala elim ayagim titriyor.birde ustune temizlige kalktim cam siliyorum simdi vucudum icten ice titriyo :KK43: neden boyle oldu anlamadim regl donemi yaklastigindan mi yoksa diyet halindenmi bilemiyorum:2:
aaaa niye ki yanlis biseymi yaptin sporda bel fitigin varya... sekerin mi dustu yoksa... vucutmu yoksa halsizlik gibi mi titreme var:KK43:((
Elacığımmm bu hafta daha çok yürüdüm sporu artırdım falan ama sadece 300 gr vermişim :KK8: 62.0 çıktım , olsun ama genede mutluyum ben :KK62::KK62::KK62:
:KK9: 300 gr olsun verelimde yeterki bazan 300 bazen 1 kilo verilir:)))
Beni de eklerseniz sevinirim
Geçen hafta 59.1
Bu hafta 57.5

eklerimm tabiii:))

cok tesekkur ederimmm:KK9: bu hafta fena degil di.. ama haftaya regl haftamm.. valla topik sizinn ben sadece liste degistiricisiyim:KK1: sende iyi varsin trlellimm:KK16:

aaaa niye ki yanlis biseymi yaptin sporda bel fitigin varya... sekerin mi dustu yoksa... vucutmu yoksa halsizlik gibi mi titreme var:KK43:((

Vucudumda bi agri falan yok cnm halsizlik oldu hani boylr kollarimin ayaklarimin ici titriyodu sanki spor yapmayan biri degilim daha once defalarca yaptim ama hic boyle olmadi.agirmi geldi ne :KK1:

Son düzenleme:
kızlar selam,

son günlerde çok engelim oldu bir türlü nete giremedim. girebildiğim zamanlarda da birkaç sayfa halinde burayı okumaya elimden geldiğince takip etmeye çalıştım. maalesef herşeyi de okuyamadım. elimden geldiğince takibe devam edeceğim. sadece bırakmadığımı göstermek adına yazıyorum.

geçen hafta kilo bildirimi yapmadım, bu hafta da yapmayacağım. 2 hafta önce tepemin tası attı, ay sonuna kadar spora ve diyete yüklenip ay sonunda tartılmaya karar verdim. çünkü her hafta tartılınca ve küçük farklar görünce demotive oluyorum. en son 57 kilo çıkmıştım, ay sonunda bunun birkaç kilo altını görürsem daha motive bir şekilde yoluma devam edebilirim gibi geliyor.

ama giysilerimden anlıyorum, dar gelen etekler bollaşmaya başladı, aynı şekilde içine hiç giremediğim 1-2 pantolon vardı, içine girdim, hatta annem aaa artık bunları giymeye başlayabilirsin bile dedi :):) çok hoşuma gitti doğrusu.

bu hafta kilo verebilmiş herkesi canı gönülden tebrik ederim. aman diyim bırakmayın kızlar. önümüzdeki hafta ilkbaharı bitiriyoruz yaza giriyoruz işte :)

kilo verdigine sevindim pericik:))
haftaya cuma cumartesi ayin sonu oluyo bakalim kac vermissinnn:KK16:

merhbA kızlar,

ben 165 boyunda 53 kiloyum.61 lerden geldim bu kiloaya.burada gezinirken gördüm sayfanızı.ben aslında başka bir sayfadada bulunuyorum sizede katılmak istiyorum. çünkü artık ne yapacağımı, nereye kafamı vuracağımı şaşırdım.istediğim 50 kilo olmak ramazan ayına kadar, çünkü ramazanda isteristemez alıyorum barı zararım az olsun. bilinçli bir insanım,bu kilolarımı ayça kayanın diyetleri ile yani sayarak zayıflayama yöntemini uygulayarak verdim. ama şimdi heppinizin yaşadığı gibi bende az kiloyu zor vermek girdabındayım...girdap diyorum çünkü ne yapsamda 3 kilo gitmiyor:KK43:((( üstelik haftada 3 gün sporada gidiyorum + aktif bir insanım...az yeme şokları, çok yeme şokları, değişik diyetler..vs. vs...şu son zamnlarda bunları o kadar çok denedimki sırf bünyem şaşırsın diye.ama yok arkadaş banamısın demiyor. ben inadım o benden inat...hatta arkadaşlarım verecek kilon kalmadı o yüzden veremezsin artık diyorlar:KK43:(((

sayfanızın başlarını ve sonlarını okudum. sizlerde de benim boy ve kilomda olup 50 leri ve altını gördükçe sevindim.e haliyle az kilo olunca az beslenmek lazım, sizler nasıl besleniyorsunuz.günlük menüler nasıl, takip ettiğiniz bir yöntem varmı. hele hele 55 lerden 50 lilere inenler BU İNİŞ NASILLLL OLDU,,
TAVSİYELERİNİZ....

merhbA kızlar,

ben 165 boyunda 53 kiloyum.61 lerden geldim bu kiloaya.burada gezinirken gördüm sayfanızı.ben aslında başka bir sayfadada bulunuyorum sizede katılmak istiyorum. çünkü artık ne yapacağımı, nereye kafamı vuracağımı şaşırdım.istediğim 50 kilo olmak ramazan ayına kadar, çünkü ramazanda isteristemez alıyorum barı zararım az olsun. bilinçli bir insanım,bu kilolarımı ayça kayanın diyetleri ile yani sayarak zayıflayama yöntemini uygulayarak verdim. ama şimdi heppinizin yaşadığı gibi bende az kiloyu zor vermek girdabındayım...girdap diyorum çünkü ne yapsamda 3 kilo gitmiyor:KK43:((( üstelik haftada 3 gün sporada gidiyorum + aktif bir insanım...az yeme şokları, çok yeme şokları, değişik diyetler..vs. vs...şu son zamnlarda bunları o kadar çok denedimki sırf bünyem şaşırsın diye.ama yok arkadaş banamısın demiyor. ben inadım o benden inat...hatta arkadaşlarım verecek kilon kalmadı o yüzden veremezsin artık diyorlar:KK43:(((

sayfanızın başlarını ve sonlarını okudum. sizlerde de benim boy ve kilomda olup 50 leri ve altını gördükçe sevindim.e haliyle az kilo olunca az beslenmek lazım, sizler nasıl besleniyorsunuz.günlük menüler nasıl, takip ettiğiniz bir yöntem varmı. hele hele 55 lerden 50 lilere inenler BU İNİŞ NASILLLL OLDU,,
TAVSİYELERİNİZ....

esra var 55 ten 50 ye hatta 49 gordu.. oda senin gibi haftanin uc gunu spora gidiyor.. yediklerini cok kisti ..500 600 arasi aliyodu kalori ama gecen ay 3 kere regl olunca doktor 1000 kal altina dusme demisti.. simdi karatay yapiyor girdiginde gorurse o cvplar seni...
ama benim fikrimi sorarsan.. illaki dusecektir aktifsen.. spor yapiyorsan.. evet ben gibi haftada bir kilo veremeye bilirsin sende 2 haftada verirsin.. kilon az...sadece kararli ol.. ayni sekilde devam et... illaki dusecektir... kas kutlen artmista ola bilir kas agirligi her zaman daha fazla... tartida gormuyo olabilirsin..spor yapiyorsan sıkilasmissindir...

esra var 55 ten 50 ye hatta 49 gordu.. oda senin gibi haftanin uc gunu spora gidiyor.. yediklerini cok kisti ..500 600 arasi aliyodu kalori ama gecen ay 3 kere regl olunca doktor 1000 kal altina dusme demisti.. simdi karatay yapiyor girdiginde gorurse o cvplar seni...
ama benim fikrimi sorarsan.. illaki dusecektir aktifsen.. spor yapiyorsan.. evet ben gibi haftada bir kilo veremeye bilirsin sende 2 haftada verirsin.. kilon az...sadece kararli ol.. ayni sekilde devam et... illaki dusecektir... kas kutlen artmista ola bilir kas agirligi her zaman daha fazla... tartida gormuyo olabilirsin..spor yapiyorsan sıkilasmissindir...

ilgin için sağol canım, anlıyorum. zaten benim nanemolla bir yapım var, allah şükür pekçok hastalıklarımda mevcut. birde zaten hipoglisemimde var, yani o kadar az kalorili yapamam.amacımız sağlıklı kilo vermek olsun.

ilgin için sağol canım, anlıyorum. zaten benim nanemolla bir yapım var, allah şükür pekçok hastalıklarımda mevcut. birde zaten hipoglisemimde var, yani o kadar az kalorili yapamam.amacımız sağlıklı kilo vermek olsun.

evett kesinlikle sağlıklı vermekkkk....bak o kadar kilo vermişsin... sen daha iyi biliyorsun bu formulu... sadece aynı sekilde sabrederek devam edeceksin... sadece atıyorummm... 1 ayda değil de 3 ayda sonucu göreceksin eminimmm..... hem hiç belli olmaz sporada gidiyomuşsun bir bakmışsın duşu vermişş:21:

sekerin mi dustuki.. ellim ayagim cekildi denirya ole oldun sanirim... regl de olabilir

Bilmiyorum canim ya.fena bi halsizlik. Öyle ki ise is demeyen ben bugun 1 odayi anca temizleyebildim:110:ama nasilll.... Halimi gorsen acirdin valla :KK43:baktim olcagi yok iki tane kucuk cikolata attim agzima.dedigin gibi sekerim falan dustu heralde.aslinda sabah iyiydim hersey o 10 dklik sporla basladi.bunye kabul etmedi heral :nazar:butun bunlar yetmiyomus gibi ben camlari sildim ve su anda yagmur basladiizaten zor yaptim :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: gelde aglamaaaaa :KK37::KK37:

iyiyim fistikim :112: kizla ugrasiyommm bende cok yoruldum evin heryerinde duraklayip ayni oyunlari oynamaktan :KK1:bu ne yorgunluk?? okullar kapaniyor.. ondan mi kosusturmaca???
evet ve bana tatil yok ama kardeşim koşuşurmacaları var bizde kızlarla parti yapmıyoduk baya öyle kafa dagıtalım dedik dünde misafir gelince gece bide ben bittim sabah namazında uyumuşum artık agrılardan uyuyamadım bide bugun orucum

işte iftar menüm
acılı domatesli cabuk corba
baharatlı cacık
6 tane sucuk köftee

daha yeni 1 saat yürüdüm

Evet tatlm sağlıklıca yavaş veriyorum herhalde :KK16::KK16::KK16:

Gelin bakim hep beraber amin diyoruz!

Rejim Duası

Yarabbi!

Biz yedik içtik düşünmeden, bu hale geldik bilmeden. Sonunda doğru yolu bulduk Karbonhidrattan uzak durduk.
Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et
Dolmalık biber halimizden çıkar.
Bizi şişkolukla sınama!
Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et!
Dolmalardan,böreklerden,pastalardan kalorileri kaldır yarabbi..
Bendeki kiloları al "amaannnn bu nasılsa ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar
Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir
Şu amin diyen kullarını geri çevirme yarabbi!
Bizede boğazımızı tutma gayreti ver
Çikolata görünce dayanma gücü,kudreti ver Yarabbi!

Tartı üzerinde bizi sınama

Amin

Son düzenleme:
Gelin bakim hep beraber amin diyoruz!

Rejim Duası

Yarabbi!

Biz yedik içtik düşünmeden, bu hale geldik bilmeden. Sonunda doğru yolu bulduk Karbonhidrattan uzak durduk.
Yarabbi bizi sivribiber gibi dümdüz et
Dolmalık biber halimizden çıkar.
Bizi şişkolukla sınama!
Yiyip yiyip kilo almayan kullarından et!
Dolmalardan,böreklerden,pastalardan kalorileri kaldır yarabbi..
Bendeki kiloları al "amaannnn bu nasılsa ne yapsa veremez" diyen kullarına aktar
Haset insanların ağzını kapatacak kiloya indir
Şu amin diyen kullarını geri çevirme yarabbi!
Bizede boğazımızı tutma gayreti ver
Çikolata görünce dayanma gücü,kudreti ver Yarabbi!

Tartı üzerinde bizi sınama

Amin

aminnnnn :KK9::KK9:

masallahh tuhhh:nazar: iki kilomu verdin kisss:)))))

Teşekkür ederiim ama asıl sana maşallah, hem minnoşunla ilgilenip hem evle uğraşıp hem de kendine dikkat ediyorsun :)) Benim şu sıra tek derdim kendim :)) Ama sonuca şaşırdım ben de bu hafta, inanamayıp iki ayrı eczanede tartıldım :)) Umarım önümüzdeki hafta sekteye uğramaz, malum günler geliyor..

X