hedef 50 kilo olmak.. :)))

ayyyy keşke ben olsam yanında ben bakardım seve seve :KK70: gerçi en fazla bebege dayanma rekorum 15 dk ama senin bu minnaga katlanırım her halde :KK70:

baskasinin cocuguna katlanmak zor ama kendi cocugun ole olmuyo kiyamiyosun.. bi sekilde guc buluyosun... suan pilim bitti resmen:KK1: benim minnak seni ole bir zayiflatirki :KK1: jillian ablani bile unutturur sana:KK9:

yeni basladinya ilk hafta gelgitler olacak sen tartida kilo verdigini gordukce.. daha az yemeye baslicaksin beynini kabulendireceksin farkinda olmadan.. tabi yinede arada olacak ama ustesinden hemen geliyosun...

Aksam yemegini yiyince sakinledim biraz :KK1: aksamki menum güveç,bulgur pilavi bol salata ve minik cay bardagi ayran .ikiser yemek kasigi koydum guvec ve pilavdan,doydum cok sukur:KK53:hatta yemege basladim bi kac kez aldim bi anda tokluk hissettim ona ragmen yedim.cünku yemezsem gece acliktan gozum donuverir falan da ne var ne yok yemege kalkarim diye simdiden yiyeyim dedim :KK1: bugün cok direndim kendimle :18:

evde yoktu findik ceviz canim... meyveyle idare ettim birde kahve:KK66:))

Canim zayiflamak icin arkadas bitki cayi onermisti bana ben onu icince sabah cok zinde enerjik kalkiyodum vereyim sanada denemek istersen bir tutam biberiye 1 tutam anason 1 bucuk bardak kaynar suya atip 5 dk kaynatiyosun iciyosun.hem istah kesiyo hemde zinde tutuyo

Canim zayiflamak icin arkadas bitki cayi onermisti bana ben onu icince sabah cok zinde enerjik kalkiyodum vereyim sanada denemek istersen bir tutam biberiye 1 tutam anason 1 bucuk bardak kaynar suya atip 5 dk kaynatiyosun iciyosun.hem istah kesiyo hemde zinde tutuyo

Kıs anasonnnn ters tepki yapmasın:KK1:

Aksam yemegini yiyince sakinledim biraz :KK1: aksamki menum güveç,bulgur pilavi bol salata ve minik cay bardagi ayran .ikiser yemek kasigi koydum guvec ve pilavdan,doydum cok sukur:KK53:hatta yemege basladim bi kac kez aldim bi anda tokluk hissettim ona ragmen yedim.cünku yemezsem gece acliktan gozum donuverir falan da ne var ne yok yemege kalkarim diye simdiden yiyeyim dedim :KK1: bugün cok direndim kendimle :18:

Evet bügünde bitti yupiiii :KK9: spor başlamadın daha demi??

Son düzenleme:
Dün hastane, doktor ilaç derken
sadece 2 dilim börek, çay ve meyveyle günü bitirmiştim..
Sporu zaten bıraktım.
Benim bünye spora eror verdi! alışık değil tabiii noluuyoozzz llayyhnnn o da nesi moduna girdi birden yüklenince:KK1:

Az yemelerle haftayı sonlardırcam hali haazırda reglde olmuşken cumaya ne kaldı ki:KK31: 53leri görmek umuduyla artık
insallah gorursun de bu cektigin cileye deger... spor carpi galiba terli olunca.. salondan cik eve gel... neyse iyles benim gibi egzersizler yaparsin evde

kızlar naber? ben memleketteydim ve sanırım ipin ucu fazla kaçtı inşallah durumu düzeltebilirimmm

ay bende haftaya yarin gidecem esimin memleketine dugun var simdiden ter basti beni:KK1: bu hafta acilmisti kilo vermem yine sekteye ugrayacak sonra gel aldiklarini telafi ettt:KK43:(((

Son düzenleme:
bu arada ben biraz gec cvp verdim herkeze bugun.. ozurr dilerim kizlar.. bugun cok yorgunum.. hep okudum ama yazamadim simdi oturdum daha... bir kahve molasi verip yaticam .. insallah :KK52:

Son düzenleme:
ben 7. sınıfa kadar zayıf-normal bi cocuktum sonra 8. sınıfta sınavlar ve sorumluluğum arttı ve gece ders calışmaları basladı derslerle sabahlamalar iştahım arttı ve bu dönemde hep abur cubur yedim spor yok devamlı otobüs araba ve gece pizza yerdim dolu dolu ketcap ve mayonezle hemde yanında kolayla..
ve bunu normal görüyodum annemgil dediler diyetisyene gidelim spor yap düzene gir diye ben derse adadım kendimi gözüm bişey görmüyodu ki ben zayıfken kilo alamazdımm bunun için diyetisyene gidecektik o yüzden ben kilo almam dedim görmedim nasıl kilo aldıgımı ve bana güzel geliyodu aaaa göbegim cıktı kilo aldım diye sevinip iyice yiyodum..
bu böyle 2-3 sene devam etti takiiiiiii o fotografa kadar..
manisaya gidecektik ananem teylerim oradalar. benim resimlerimi cekiyodu annem sitenin bahcesinde çiçeklerin arasında ben güzel güzel poz veriyorum annem ben apartmanın merdiveninden cıkarken cekmiş benim afadersin popo degirmen tası gibi lop lop sütyenden tasan etlerr bacaklar odun gibi ve ben 57 kilo olmusum 1.53 boyumla kemiğimde birazcık iridir
annem manisaya gidince benim resimlerimi gösterirken en büyük teyzeme kız bu sen misin niye böyle cekmiş ki Dilvin demiş hayır canım ben cektim bu resimdeki Dilvin demiş annem bunu dedi bana teyzemde Dilvincim kilo almışsın hayırlı olsun sanki biraz fazla dedi
ben konyaya geldim diyete basladım ki ne diyet günde 2 hazır kek meyveli ve 2 kupa nes kafe bol bol yürüyüş hareket ben 57 den 50 ye indim sonra gerisin geri aldım 55 e kadar sonra KK'ya üye oldum ve burda normal bişekilde zayıfladım zor zar 49-50 oldum ve gece uyumadan jillian teyzemle spor yapıyodum baya devam ettim 2-3 ay kadar düzenliydim bu şekilde ve istedigimi yiyodum haftada 2 gün detoks yapıyodum lahana detoksu gibi şok diyet yapıyodum ve dengeyi böyle saglıyodum
ama diger günler istedigimi yiyodum sadece gece uyumadan 2-3 saat önce yemeyi kesiyodum.
ve spordan sonra duşa girip uyuyodum sabah erken derse gidiyodum ve tenefüslerde sekersiz kahve içerek geziyodum oturmuyodum elimden geldiğince de yürüyodum kendimi cok yıprattım gecen sene sonra gectigimiz yaz işte küçük bi defilede boy gösterdim harika fizik kendimi güvenimde var nasılsa kilo verdim havalarındayım....
sonra 12 yıllık arkadasım kanser oldu (Ege nur içinde uyu sen kardeşim) ve bu kurban bayramına 3 gün kala kaybettik o izmirde tedavi görüyodu bende o akşam manisa yolculugu için hazırlık yapıyoduk ailece kavusmaya belki 24 saat vardı ben kaldıramadım bunu esracım gercekten cöktüm yemeden içmeden kesildim bayramda manisadaa ve devamlı geziyoduk ben çöktüm iyice teyzemgil korkup beni tıka basa yedirmeye basladılar 2 hafta boyunca geceli gündüzlü zorla yedim kalorili seyler. konyaya gelince de devam ettim telefonda kızıyodu teyzem sonra sınavlarım basladı ben atölye derslerimi bıraktım defile falan hiç bişey umurumda degildi aklıma Ege'nn son halleri gelince kendimi yemeye verdim ve taaa daaaaaa +10 kiloyu hayat bana hediye etti..
kusura bakma tatlım biraz kafanı agrıttım sanırım ama hersey özetle böyle oldu yani ben bunları neden anlattım ?
çünkü ben normal bi şekilde kilo vermedigimi nasıl bi yol izledigimi gör istedim....
okudugun için şimdiden tesekkurlerr canımm:KK16::KK16::KK16:

Dilvin canım benim uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim :KK16: ayrıca başın sağolsun... Dün dedim ya jillian beni çok zorlamadı diye. Yaparken zorlamamıştı ama bugün merdiven çıkamadım, omuzlarım bacaklarım ağrılar içinde ben ki aylardır haftanın 4 günü bir buçuk saat spor yapan insan :KK1: O yüzden bugün yapamadım jillianı. Ama bugün kaslarımı dinlendirmiş olurum diye düşündüm. Yarın yaparken ilk günüm sayacağım ve ondan sonra 30 gün uygulamaya çalışacağım.

Son düzenleme:
Evet bügünde bitti yupiiii :KK9: spor başlamadın daha demi??

Evet bitti Allah yarinda sabir versin:KK1:yok canim baslayamadim daha sabahlari cok bitkin kalkiyorum elim ayagim cekimlis bi sekilde :KK37: gun icide genelde oyle halsizim ona ragmen hareketliyim ama uyuz uyuz :KK1:bugun saat 1 bucuk gibi bazayi temizledim yazliklari cikardim kisliklari koydum dolabi duzenledim 4,5saat surdu iki yapiyom bir oturuyom arada buraya yazdim falan hic canim bisey yapmak istemiyo dünde anneme gittim temizlik yapiverdim :KK53: spor yapmiyom ama aktifim yani.sanirim diyet sendromundayim :) iyice adapte olayim baslicam.sen hemenmi baslamistin diyete

Evet bitti Allah yarinda sabir versin:KK1:yok canim baslayamadim daha sabahlari cok bitkin kalkiyorum elim ayagim cekimlis bi sekilde :KK37: gun icide genelde oyle halsizim ona ragmen hareketliyim ama uyuz uyuz :KK1:bugun saat 1 bucuk gibi bazayi temizledim yazliklari cikardim kisliklari koydum dolabi duzenledim 4,5saat surdu iki yapiyom bir oturuyom arada buraya yazdim falan hic canim bisey yapmak istemiyo dünde anneme gittim temizlik yapiverdim :KK53: spor yapmiyom ama aktifim yani.sanirim diyet sendromundayim :) iyice adapte olayim baslicam.sen hemenmi baslamistin diyete

yok ben hemen baslamadim... 85 kiloyken makas hareketini 20 bile yapamazdim simdi tek seferde 200 yapiyom:KK66:)massallah bana:KK9: ben yetmise dusunce basladim yavas yavas (kişin yatili misafirim vardi iki ay kayinvalidem kayinbabam kaldi bende ara ara yaptim oyuzden)evde biri olunca olmuyo iste 2,5 aydir felan duzenli hergun azda olsa yapmaya calisiyorum....

yok ben hemen baslamadim... 85 kiloyken makas hareketini 20 bile yapamazdim simdi tek seferde 200 yapiyom:KK66:)massallah bana:KK9: ben yetmise dusunce basladim yavas yavas (kişin yatili misafirim vardi iki ay kayinvalidem kayinbabam kaldi bende ara ara yaptim oyuzden)evde biri olunca olmuyo iste 2,5 aydir felan duzenli hergun azda olsa yapmaya calisiyorum....

200 müüü :KK9:hakikaten masallah sana canim.ben yapamam heralde halim kalmayiverir kizesim yerlerden toplar artik :) birde bel fitigi var bende eskiden her hareketi yapiyodum simdi kisitli.bakalim su hafta gecsinde en iyisi yuruyus arada revoflex ide yaparim olur biter :)

Son düzenleme:
200 müüü :KK9:hakikaten masallah sana canim.ben yapamam heralde halim kalmayiverir kizesim yerlerden toplar artik :) birde bel fitigi var bende eskiden her hareketi yapiyodum simdi kisitli.bakalim su hafta gecsinde en iyisi yuruyus arada revoflex ide yaparim olur biter :)

bencede .. bu hafta gecsin hemen basla..senin boyun massallah guzel ben kilolu oldugum donem cok yoruldugum icin hemen baslayamadim.. kaba kilomu atmam gerekti.. senin cokta kilon yok spora musaittir....
bel fitigin varsa zor egzersiz revoflex zorluyor mu denedinmi belini :44:

esra gel yamacima kiz dilvin gormeden ozledim seni:))) ne ettin bugun gordugunu degil yedigini ictigini anlat:KK9: saka saka nasilsin bugun??

bencede .. bu hafta gecsin hemen basla..senin boyun massallah guzel ben kilolu oldugum donem cok yoruldugum icin hemen baslayamadim.. kaba kilomu atmam gerekti.. senin cokta kilon yok spora musaittir....
bel fitigin varsa zor egzersiz revoflex zorluyor mu denedinmi belini :44:[/denedim canim daha once yaptim zorlamiyo.rahat yapiliyo.dedigin gibi baslayayim ben en kisa zamanda

bel fitigin varsa zor egzersiz revoflex zorluyor mu denedinmi belini :44:[/denedim canim daha once yaptim zorlamiyo.rahat yapiliyo.dedigin gibi baslayayim ben en kisa zamanda

sen basla ben seni motive ederim:KK9: dusunsene bir kac gun icinde 60 lari goruceksin:))) kiz senin yerine ben heycanlandimnm:118: cunku cok iyi bilirimmmm.. diger rakama gecmek cok guzel ve motive edici:)))

X