hedef 50 kilo olmak.. :)))

sagol tatlım dostlar sagolsun.
o ne jili jiliam teyzeee bak gördünm mü etkisinii

bak cok cekici geldi bana şimdiiii gönder sen Elayıı bana kargolaa

geri iade yok ama sart nameyi onceden kabul edicen yok bu bozukmus yok cok mizirdiyomus... ona gore haaa)))

prospektüsü:
yan etkileri: uykusuzluk yapar. uykusuzluga bagli bas agrisi gorule bilir...
cok kilolu oldugundan bel agrisina sebep ola bilir
faydalari:
super kilo verdirir
ter atmada birebirdir
besikle kullanildiginda kol kaslarina etki eder...

haricen surekli ilgileninizzz..

Allah iyiliğini versin seninnnnnnnn !!!! kızının mutlu mesut düğününü bi an önce göstersin abla gece gece yıkıldım gülmektennnnnn korku filmi izliyodum taamda gerilmiştim ki bunu okuyunca yıkıldım resmen telefonu kaydettim anneme ve teyzeme okutmazsam catlarım
KABUL EDİYORUMMMMM:13::13::13:

esra gel yamacima kiz dilvin gormeden ozledim seni:))) ne ettin bugun gordugunu degil yedigini ictigini anlat saka saka nasilsin bugun??

Elaaaa canım benimmm, ben senin yazdığını görmemişim alıntı diye mesaj gelmeyince tabi her yazılanı okuyamıyorum alıntı diye mesaj gelince okuyorum daha çok :26:

Ben de seni özledim canımmmm maalesef bugün dikkat ettiysen bildirim vermedim yemek konusunda, kimse bana kızmasın diye yazmamıştım ama senden kaçmadı bugün kaçırdım maalesef... Biraz yedim yani, sabah tost, öğlen burgerking ve akşam da kurabiye yedim ipin ucu baya kaçtı... Ama moralim birkaç gündür altüst olmuştu o yüzden bugün sal gitsin esra kızım dedim kendime. Öyle bir şey ki yediğim şeylerin tadlarını çok sevmiyorum aslında, ama beynimde moral bozukluğuyla kalorili şeyler yemek öyle bir eşleşmiş ki... Sonra da akşam dedim ki ya sen ne diye moralin bozulunca yemeğe sarıyorsun, moralin bozukken yeme ki zapzayıf olabilesin bir an önce, o zaman seni üzenler kıskançlıktan çatlayabilecek dedim... Bakalım allahım inşallah artık kaçamaksız yaşarım ya

Günaydinnnnnnnn elaaaaciiiikk.kahvaltimi yaptim sira sabah sporunda:122: yarin büyük gün ne kadar verdim acabaa :18:noldu biliyonnnnnnmuuu esim zayifliyosun dediiiiiiyarin tarti veni husrana ugratmaz insallah.regl doneminede bi kacgun kaldi.aksi gibi regl olmadan 10 gun once basliyo siskinligim.eskiden 3 gun kala olurdu.simdi 10 gun.doktora gittim,normal dedi.60 lari gormem icin 1,400 vermem lazim, acaba 1 haftada vermismiyimdir 1,400:26:

Günaydınn kızlar bugün regl oldum aylık kabusum : ( sabah tartıldım geçen cumaya göre + dayım ama önemsemiyorum şişlik ve regl sıkıntısı daha ağır basıyor moralimi bozmada :) daha fazla kilo vermek istemiyorum 52 ideal ama biraz daha incelmem lazım buda sporla olur bacaklarımı inceltmek için önümüzdeki günlerde skinny jeans dvd si almayı planlıyorum önce şu regl bi geçsin çarçabucak ondan sonrası için düşünüyorum :)

yeşil kahveli bitki çayımı dün akşam içtim tadında adaçayı tadı ağır basıyor hiç kahve kokusu ve tadı almadım bakalım ara sıra içerim artık :)

onayiniz gerceklesmistir
gece yazamadim.. cunku kol kaslarimi calistiriyodum o sira
kiz dilvinnn yollarmiyim kis minnosumu cok yoruluyorum ama napalim ... bu arada bagimlilik yapar onu unutmusum:)))))

farketmem mi dilvine cvp verip fiytirdin aradan moral bozuk olunca insan bazen bole sacma sapan seyler yiye biliyo keyif almadigida olsa.... kim bozdu moralini bakim... sacini basini yollarimmmm

gunaydinnn mylife evet yarin ne olursa olsun moral bozmak yok regl icin moralmi bozucaz her ay yasiyoruz artik... ilk hafta vermiste olabilirsin.. ama reglin oldugu icin bilemicemmm..

gunaydin betacimm
bende haftaya regl olucam atik sıkmiyorum canimi biliyorumki gecici o arti.. skinny jeans temi karar kildinn:))) boyna gore kilon cok guzel evt artik sıkılasma vaktin.. sıkılasinda azicik kiloda gider sonucta terlicen acik.. cd leri takip etmek kolay degil

Son düzenleme:
kahvaltim:
2 gun kurusu kayisi
3 orta boy kabugu alinmis domates
1 kepek ekmegi
2 parmak kasar
3 kk beyaz peynir
1 kupa. yesil cay

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılmak isterim. 59.1 kilo ile geçen çarşamba başladım. Bugün 57.8 çıktım boyum 1.60 yaşım 27. Kilo bildirimlerinizi hangi gün yapıyorsunuz?

napiyonuz gacilar kizimi uyutum biraz oturup yaticam.. yarin cuma.. yarin kilomu merak ediyorum gerci hergun tartiliyorum ama bu hafta bir cok indi bi cikti bakalim yarin kac olucamm:)))

onayiniz gerceklesmistir
gece yazamadim.. cunku kol kaslarimi calistiriyodum o sira
kiz dilvinnn yollarmiyim kis minnosumu cok yoruluyorum ama napalim ... bu arada bagimlilik yapar onu unutmusum:)))))
ablaaa kusura bakma giremiyorum dgru dürüst ama yorgunluktan perişan haldeyim aglıycam artııkkkk
sırtıma ve belime giren yorgunluk kıramplarından hayatım iğrençleşti resmen yaa huysuzlaştım iyice
yarın bildirimimi akşama dogru yapsam olur mu 7 bucuk gibi eve gelicem çünkü ?
bu arada artık cumartesi günü sıkı bi diyete başlıyorum 2. diyet topiğine katıldım iyice sıkıcam artık kendimi yoksa söz verdim diyetisyene gidicemmm

aaiiiyyy ben koştumda geldim

Regl bitcek ondanmıdır, hasta oldumda yaradımı bilmiyorum ama 53.7 gördüm yaaa aylar sonra 53leri gördüm yaaa ay bu da yeter yahu

HASTA olduğumdan beri çorba, meyve, meyve suyu ve suyla besleniyorum sadece desem yeridir..
Başka hiçbişe yiyemiyorum..
Ekmeğin tadını unuttum 1 haftadır
Canımda istemiyo
sıvı şeyler tüketmek iyi geldi sanırsam benim metabolizmaya:2:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…